Bütün mesajları okudum koptum kuzular alemsiniz ama ben şunu anlamadım 4 yıllık evliyim ben ama hiç öyle boşalma felan olmadı erkekler boşalmaz mı sadece pek bi cahil hissettim kendimi her zaman olmasa da bazılarında çok zevk alıyorum vücudum çok gevşiyor falan ben bunu orgazm sanıyordum yoksa 4 yıldır kendimi mi kandırıyorum istekli de bir kadınımdır çocuk uyusa adamda totosunu devirip uyumasa her gece isterim yani ama boşalma yok ya o ne ola ki acep
Boşalama değil aslında orgazm bazen üst üste olduğu bile oluyor ama herkes aynımı bilemem vajinal orgazm daha etkilidir kiltoris orgazm dan araştırıp kendini keşfede bilirsin bazı kadınlar orgazm olmak için dedavi bile oluyorlarmış bir dr. Sayfasında okumuştum
Orgazm oluyorum anlık bşy oluyor öyle uzun süren bşy değil ve sonrasında bırak devam etmeyi kılımı kıpırdatacak halim kalmıyor
“Ben yoruldum Hayaaaattt gelme üstüüme”değilde Ben yoruldum hayatımm gelme üstüme diyorum
Selam kızlarrr sizlere sorum olacakti...
Ban yer miyim bilmiyorm ama açık sormak zorundayim hep kafamı kurcalıyor acaba bende tek mi oluyor diye
Birliktelikten sonra bosalmaya basladignzda yada orgazm olduğunuzda ne kadar sürüyor o an ki durum ? Kasılma oluyor mu o andan sonra iliski devam ettiginde ben rahat olmuyorum açıkçası bunu merak ettim
Bütün mesajları okudum koptum kuzular alemsiniz ama ben şunu anlamadım 4 yıllık evliyim ben ama hiç öyle boşalma felan olmadı erkekler boşalmaz mı sadece pek bi cahil hissettim kendimi her zaman olmasa da bazılarında çok zevk alıyorum vücudum çok gevşiyor falan ben bunu orgazm sanıyordum yoksa 4 yıldır kendimi mi kandırıyorum istekli de bir kadınımdır çocuk uyusa adamda totosunu devirip uyumasa her gece isterim yani ama boşalma yok ya o ne ola ki acep