Düz duvara tırmanırsın o 3 ay senBende fantezi cok reis ama benimkinin bazen libidosu yerlere düşüyor cinnetlik oluyorm ertesi gunu akli basina geliyor
tek korkum o ilk 3 ay da yasak olmasiama gebelik olsun ona da raziyim sanirim.galuba
Kiz dolabın tepesine çıkıp herifin üstüne atlamadigin muddetce sorun yokBende fantezi cok reis ama benimkinin bazen libidosu yerlere düşüyor cinnetlik oluyorm ertesi gunu akli basina geliyor
tek korkum o ilk 3 ay da yasak olmasiama gebelik olsun ona da raziyim sanirim.galuba
O dal iptalKiz dolabın tepesine çıkıp herifin üstüne atlamadigin muddetce sorun yok
O 3 ayda da izin veriyor doktor
Inşallah olacak minik bir meleğin
Bu arada dolabın tepesi gayet orjinal.bir fikir
Bindiğimiz dali kirmadigimiz müddetçe uygulanabilinir yani..
Dalimiz koparsa kanadımız kirilir evim yikilir aboooowwwKiz dolabın tepesine çıkıp herifin üstüne atlamadigin muddetce sorun yok
Hele bi gelsin bebiş inşallahGalibaaaa
Reis senle ban yemeye raziyimKiz dolabın tepesine çıkıp herifin üstüne atlamadigin muddetce sorun yok
Amiiinn insallahHele bi gelsin bebiş inşallah
Asko benim karnım tok sagolasinReis senle ban yemeye raziyim
Eyvallah canin saolsunAsko benim karnım tok sagolasin
Sevgili sayin mune abla bu kadınlar beni yoldan raydan çıkartıyorlar
Beni bana zorla dirty talk yaptırıyorlar beni değil onları banla
(Çok güzel adam satarım kardeş kusuruma bakma artik)
Mune ablanın suçu yok reis sen çağırıyon belki sussan faili meçhul kalırAsko benim karnım tok sagolasin
Sevgili sayin mune abla bu kadınlar beni yoldan raydan çıkartıyorlar
Beni bana zorla dirty talk yaptırıyorlar beni değil onları banla
(Çok güzel adam satarım kardeş kusuruma bakma artik)
Evet premses annesi HosgeldinYorumlara koptum gece gece ya
Aha geldi prenses
Daha varmış şafak kacBu arada süre konusunda eğer olay doruklardaysa çokta uzun sürmüyor orgazm olmak 1-2 dk tmm yavaş yavaş tadını çıkararak olan daha müthiş mükemmelli oluyor vay arkadaş unuttuk adamla ateşli geceleri resmen çok dardayım ,
Asko etiketlemedim amaMune ablanın suçu yok reis sen çağırıyon belki sussan faili meçhul kalır
Olsun ben anladımAsko etiketlemedim ama
Kız şu profili değiştir seni ciddiye alamıyorum fotoyu gördükçe gülesim geliyorAsko etiketlemedim ama