.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız şu profili değiştir seni ciddiye alamıyorum fotoyu gördükçe gülesim geliyor
Reis beni ciddiye almamanız için zaten düşünsene bdv de bi kadına boşan yazıyorum ama profil fotosu bu
Kadın beni ciddiye almaz..
Bak bi yuva daha kurtardım
DE GE RIM BI LIN MI YOR BEE

Reis beni ciddiye almamanız için zaten düşünsene bdv de bi kadına boşan yazıyorum ama profil fotosu bu
Haklısın ama merveyi ciddiye aldılar boşan dedi ban yedi. Senin taktik mantıklı

Bundan sonra bdv de boşanma konusu görsem eros eros diye çağırıcam seni dedeye sahip çıkalım

Bütün mesajları okudum koptum kuzular alemsiniz ama ben şunu anlamadım 4 yıllık evliyim ben ama hiç öyle boşalma felan olmadı erkekler boşalmaz mı sadece pek bi cahil hissettim kendimi her zaman olmasa da bazılarında çok zevk alıyorum vücudum çok gevşiyor falan ben bunu orgazm sanıyordum yoksa 4 yıldır kendimi mi kandırıyorum istekli de bir kadınımdır çocuk uyusa adamda totosunu devirip uyumasa her gece isterim yani ama boşalma yok ya o ne ola ki acep

Orgazm oluyorum anlık bşy oluyor öyle uzun süren bşy değil ve sonrasında bırak devam etmeyi kılımı kıpırdatacak halim kalmıyor
“Ben yoruldum Hayaaaattt gelme üstüüme”değilde Ben yoruldum hayatımm gelme üstüme diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…