.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

xnobodyx

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2019
8.397
32.181
498
Merhaba arkadaslar bugun ilk ovulasyon testimi yaptim. 23 subatta adet olup 27 de sona erdi. Bugun testi yaptim saat 2 itibari ile t cizgisi aklimi karistirdi adet sonrasi hemen cizgiyi gorenler oldu mu yada bu yunurtlamanin erken oldugunu mu gösteriyor?

Test ektedir

Eklentiler

• 20200228_141815.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 99
Kuzum bu koyulduk normal adete 1 gün kala da yapsan aynı sonucu alırsın. Lh hormonu vücutta hep var. Önemli olan aynı tonu hatta ve hatta t nin daha koyu olmasını beklemek

Daha koyu olmalı, test çizgisi kontrol ile aynı koyulukta ise yumurtanız olgunlaşmıştır demek oluyor. Gittikçe koyulaşacak.

Kızlar buda benim test tek attığım bugünki yaptığım ama t cizgisi c çizgisi kadar hic yoğun belirgin olmadı 3 gündür bu tonda son adet tarihim 1 şubattı üf yaa ne zor şu işler

Eklentiler

• 20200224_175107.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 81
  • 20200228_123738-01.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar buda benim test tek attığım bugünki yaptığım ama t cizgisi c çizgisi kadar hic yoğun belirgin olmadı 3 gündür bu tonda son adet tarihim 1 şubattı üf yaa ne zor şu işler
olmak üzere canım yapmaya devam et koyulaşmış baya :)

Hadi ya acaba geç mi yumurtluyorsun? Daha önce hiç yaptın mı bu ilk ayın mı ovulasyon testinde?
İlk ayım ve bebek düşündüğümüzden beri 45 50 günde adet görüyorum heralde bu ayda geç yumurtladım ve adetim gecikecek

Benim hamile kaldığım ay en koyu olan bu kadardı. O günü saydım. Bazen saat farkıyla pik görünmüyor. Böyle koyu gördüğünüzde 1 gün beklemeden tekrar yapın pik olur.

Benim hamile kaldığım ay en koyu olan bu kadardı. O günü saydım. Bazen saat farkıyla pik görünmüyor. Böyle koyu gördüğünüzde 1 gün beklemeden tekrar yapın pik olur.
Ya birde hani diyorlar ya 1 gün yapın 1 gün yapmayın diye benim 3 gündür böyle dün değerlendirdik bugün yapmamalımıyız acaba kaçırmakta istemiyorum bu kadar belirince

İlk ayım ve bebek düşündüğümüzden beri 45 50 günde adet görüyorum heralde bu ayda geç yumurtladım ve adetim gecikecek
Şu an döngünün kaçıncı günündesin canım 45-50 günde bir adet oluyorsan eğer minimum son adet tarihinden 30-35 gün sonra yumurtlarsın, şöyle hesapla genelde beklediğin adet tarihinden 14 gün önce yumurtluyorsun. Yani gebelik topiklerinde çok fazla bulundum bu pek şaşmıyor

Şuan 27. Günümdeyim demek ovulasyon testimin t cizgisi ondan belirmeye başladı

Ya birde hani diyorlar ya 1 gün yapın 1 gün yapmayın diye benim 3 gündür böyle dün değerlendirdik bugün yapmamalımıyız acaba kaçırmakta istemiyorum bu kadar belirince
Benim iki günde koyu oldu ama pik olmadı 2 günü de değerlendirdim. Sizin 3 gün olmuş. 1nci 3ncü günü değerlendirin yeterli

Yenianne59 45-50 günde bir adet görüyorsan daha var demektir. Pcos olduğunu bilmiyordum. 28/30 gündür gibi düşündüm. Yanıltmış olmiim arkadaş doğru söylüyor daha var yumurtlamana

Normalde adetim 38 günde bir ama şu veran stres varya o benim adetimi geciktiriyor
Böyle yumurtlamayı yakalamak çok zor yaa. Ateş takibiyle deneyin isterseniz. Böyle yorucu olur sizin için günlerce test yapmanız gerekir adet düzenli değil çünkü. Bi de yapabilirseniz hayır tohumu çayı için çok güzel düzenler adetinizi

Ateş takibi nasıl oluyor ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…