Valla ben artik gogus pedi kullanmiyorum cunku farkkettim ki daha beter yapiyolar onun yerine bebegin agiz bezlerindenkoyuyorum canim hafif islansa hemen degistiriyorum hem pamuklu oldugundan yaraya zarar vermiyo.Allah seninde yardimcin olsun.Bir gun gelir bizde gule oynaya emziririz yavrulari...ikizimi buldum
aynı ben... aynı kullandıgım kremler hepsı eksıksız aynen bende mastıt oldum benımde kızım 2 aylık
hayırlı olsun bebısın ve cok gecmıs olsun bu acı gercekden cok pis bı acı
ben gunde 6 kere bıberonla verıyorsam 6 kerede emzırıyordum gogus ucumu dınlendırdım
bıde sureklı ama sureklı gogus pedını degıs hep kuru kalsın
Hametani denemedim canim bakalim olmadi birde onu deneriz.Tesekkur ederim.Bende mastit oldum feci biseydi ve tıkanıklığı açmak icin sıkarak sağdım ama yanlış yapmışım simdi de ara ara tıkanmaya devam ediyor ben tikanacagini hissettiğim an sıcak su torbası tutuyorum Bi kaç saat tıkanıklık yumuşayınca emziriyorum geciyor tavsiye ederim eğer tıkanacak gibi olursa hemen sıcak su torbası
Ben boş yere uykusuz kalıp göğüs açmaya çalışmışım
Uyurken koy torbayı mis gibi uyu sonra Bebisi emzir hemen rahatlatıyor
Evet mavi renkli 5 liralık bir kremhametanin hangisi bi suru varda yara ve yanik icin olani misohrabbb
Aynısıdır o Zaman ambalaj farklıdırbende sari disli yar ondada yanik yara ve pisik icin yaziyida sizon dediginiz farkli sanirim bi arastirmayasohrabbb
Hametan Pomad yazıyor mavide diğeri sadece krem yazıyorbende sari disli yar ondada yanik yara ve pisik icin yaziyida sizon dediginiz farkli sanirim bi arastirmayasohrabbb
Senin yaralar cok fazla yıpratmış o yüzden iyilesemiyorsunya bilmem nasil anlatayim ama soyle kahverengi bolgenin azina alabildigi kaar alananin hepsi kipkirmizi ve ince beyaz benekler cikip duruyo derim soyuluyo birazda yarik var sag gogsum boyle sol gogsumde ayni ilaveten acik yara var ve kabuk bagliyo emiyi yara soyuluyo bida yenileniyo lansinoh kullanmaya devam ediyirum ama kullanmayinca daha cok canim yaniyi ama yaralar hala ayni hic gecmiyosohrabbb
Evet bir süre sonra göğüsler kendiliğinden terbiye oluyormus yanı ne kadar süt üretmesi gerekiyorsa o kadar üretiyormuş bir nevi süte alışıyor diyebilirizpeki nasil yumusattin ki kendiliginden mi yumusadisohrabbb
Bende sağmakta acı veriyordu4 ayi cekti ama ben daha 1aydir emziriyorum daha once sagip veriyodumsohrabbb
Ona üzülme benim kuzucukta bazen kan yutuyordu ama Rabbim onlara öyle bir sistem vermiş ki kan yuttuğunda hemen kusup çıkarıyordu zararı olmuyordu cok şükürBugun yine sol gogsum kanadi bebegim kanli süt kustu,icim gitti yine.Kendi acimami yanayim ,yavrumun kanli sut icmesine mi yanayim.Purelan yazmistim hatirlarsaniz purelan suan bulinamiyormus.Hametan yazan arkadasim nasil kullanmistin?
Tesekkur ederim canim eczaneye ugrarsam alicam insallah.Rabbim buyuk bizimde derdimizin bir dermani vardir elbet.Ona üzülme benim kuzucukta bazen kan yutuyordu ama Rabbim onlara öyle bir sistem vermiş ki kan yuttuğunda hemen kusup çıkarıyordu zararı olmuyordu cok şükür
Ben hametani emzirdikten sonra surup kapatıyordum
bir sonra kı emzirmede karbonatlı su ile siliyordum sonra da sade su ile silip öyle emziriyordum
Dene dene ben cok kişiden duydum faydası olduğunuaynen denemekde fayda var bi de onu deneyelimsohrabbb