?

Efm12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2018
33
9
6
24
Kızlar çatlatma iğnesi vurundum ve ilişkiye girme bittikten sonra kasıklarım ağrımaya başladı sizce tutmuşmudur

Test yapmadın mi hala
Yarın 14.gün belki adet ağrısida olabilir
Yarın test yap bakalım olmazsan pazartesi kan ver

Kızlar çatlatma iğnesi vurundum ve ilişkiye girme bittikten sonra kasıklarım ağrımaya başladı sizce tutmuşmudur
Canım çatlatma ignesi sonrası doktor da diyor zaten kasık agrın olacak hatta cok olursa gel diolar. 13.gın braz erken test için çünkü yüksek cıkabilir beta hcg degerin. Benim de senin gibiydi test poziitif silik cıktı sonra kan verdim 6 cıktı değer cok umutlandım ama çatlatma ignesinin etkisi gecmemişti henuz adet oldum hatta catlamadı yumurtalar kist oldu 3 ü de falan falan. Bekle adet gecerse git doktora canım. Umutlanma cok

Canım zaten 12.günden sonra verin diyolar kanı yada testi yapın çünkü 10.günden sonra etki kalkiyo

Pazartesi herkese ugurlu gelir inşallah bu ay cok test yapacak kızlar var burda bende dahil

Doktorum sadece ilişkiye girmemizi ve iğneden 15 gün sonra kan testi yapmamı söyledi doktorum çok olumlu düşünüyo ama ben korkuyorum 1 senedir bekliyoruz

Pazartesi herkese ugurlu gelir inşallah bu ay cok test yapacak kızlar var burda bende dahil ☺
Hadi ya sende mi bende catlatma oldum bugün 11.gün negatif cıktı agrım falanda yok geçen ay ağrıdan catladim adet oldum bakalım eğer salıya kadar gelmezse kan vercem bende seninde mi catlatma

Hadi ya sende mi bende catlatma oldum bugün 11.gün negatif cıktı agrım falanda yok geçen ay ağrıdan catladim adet oldum bakalım eğer salıya kadar gelmezse kan vercem bende seninde mi catlatma
Mayısta vurundum canım ben somra tedavi olamadım kist oldu sonra 2. Adet gelmedi falan. Bu ay da şehir dışında olacagım o yüzden gidemem ekime kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…