Ayın 5 inde yani 13 gün oluyorNe zaman vuruldun igneni
Canım çatlatma ignesi sonrası doktor da diyor zaten kasık agrın olacak hatta cok olursa gel diolar. 13.gın braz erken test için çünkü yüksek cıkabilir beta hcg degerin. Benim de senin gibiydi test poziitif silik cıktı sonra kan verdim 6 cıktı değer cok umutlandım ama çatlatma ignesinin etkisi gecmemişti henuz adet oldum hatta catlamadı yumurtalar kist oldu 3 ü de falan falan. Bekle adet gecerse git doktora canım. Umutlanma cokKızlar çatlatma iğnesi vurundum ve ilişkiye girme bittikten sonra kasıklarım ağrımaya başladı sizce tutmuşmudur
İki kere test yaptım birini dün yaptım diğerini de öncesinde yaptım ama negatifTest yapmadın mi hala
Yarın 14.gün belki adet ağrısida olabilir
Yarın test yap bakalım olmazsan pazartesi kan ver
Canım zaten 12.günden sonra verin diyolar kanı yada testi yapın çünkü 10.günden sonra etki kalkiyoCanım çatlatma ignesi sonrası doktor da diyor zaten kasık agrın olacak hatta cok olursa gel diolar. 13.gın braz erken test için çünkü yüksek cıkabilir beta hcg degerin. Benim de senin gibiydi test poziitif silik cıktı sonra kan verdim 6 cıktı değer cok umutlandım ama çatlatma ignesinin etkisi gecmemişti henuz adet oldum hatta catlamadı yumurtalar kist oldu 3 ü de falan falan. Bekle adet gecerse git doktora canım. Umutlanma cok
Benim 14. Gun dü o yüzden dedim oyle canım ben.Canım zaten 12.günden sonra verin diyolar kanı yada testi yapın çünkü 10.günden sonra etki kalkiyo
Pazartesiye kadar bekle baktın hala yok kan ver baktın negatif doktora git belki kist olmuşturİki kere test yaptım birini dün yaptım diğerini de öncesinde yaptım ama negatif
Tamam canımBenim 14. Gun dü o yüzden dedim oyle canım ben.
Doktorum sadece ilişkiye girmemizi ve iğneden 15 gün sonra kan testi yapmamı söyledi doktorum çok olumlu düşünüyo ama ben korkuyorum 1 senedir bekliyoruzCanım çatlatma ignesi sonrası doktor da diyor zaten kasık agrın olacak hatta cok olursa gel diolar. 13.gın braz erken test için çünkü yüksek cıkabilir beta hcg degerin. Benim de senin gibiydi test poziitif silik cıktı sonra kan verdim 6 cıktı değer cok umutlandım ama çatlatma ignesinin etkisi gecmemişti henuz adet oldum hatta catlamadı yumurtalar kist oldu 3 ü de falan falan. Bekle adet gecerse git doktora canım. Umutlanma cok
Hadi ya sende mi bende catlatma oldum bugün 11.gün negatif cıktı agrım falanda yok geçen ay ağrıdan catladim adet oldum bakalım eğer salıya kadar gelmezse kan vercem bende seninde mi catlatmaPazartesi herkese ugurlu gelir inşallah bu ay cok test yapacak kızlar var burda bende dahil ☺
TeşekkürlerPazartesiye kadar bekle baktın hala yok kan ver baktın negatif doktora git belki kist olmuştur
Nasip canım herşey ben 5 senedir istiyorum yok pazartesi kan ver o zamanDoktorum sadece ilişkiye girmemizi ve iğneden 15 gün sonra kan testi yapmamı söyledi doktorum çok olumlu düşünüyo ama ben korkuyorum 1 senedir bekliyoruz
Mayısta vurundum canım ben somra tedavi olamadım kist oldu sonra 2. Adet gelmedi falan. Bu ay da şehir dışında olacagım o yüzden gidemem ekime kaldıHadi ya sende mi bende catlatma oldum bugün 11.gün negatif cıktı agrım falanda yok geçen ay ağrıdan catladim adet oldum bakalım eğer salıya kadar gelmezse kan vercem bende seninde mi catlatma
İnşallahPazartesi herkese ugurlu gelir inşallah bu ay cok test yapacak kızlar var burda bende dahil ☺
E ne testi yapcan bu ay pekiMayısta vurundum canım ben somra tedavi olamadım kist oldu sonra 2. Adet gelmedi falan. Bu ay da şehir dışında olacagım o yüzden gidemem ekime kaldı
Bizim agustos topiği var gelsene oraya orda eglenceli oluyor kızlarlaİnşallah
İnşallah en yakın zaman da olurNasip canım herşey ben 5 senedir istiyorum yok pazartesi kan ver o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?