- 25 Nisan 2021
- 9
- 5
- 1
- 24
- Konu Sahibi ebrarkarakayaa
110 kilodayım artık sınırdayım ilk defa bu kadar kiloyu görüyorum lütfen yardımcı olun diyet yapmayı denedim ama olmuyor öneriniz varmı acaba??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedim evde olunca spora gidemiyorum evde de zar zor yapabilirim e haliyle boğazı tutmak zorundayım110 kilodayım artık sınırdayım ilk defa bu kadar kiloyu görüyorum lütfen yardımcı olun diyet yapmayı denedim ama olmuyor öneriniz varmı acaba??
Protein ve salata ağırlıklı aç kalmayacağız bir diyet yapın. Evde Leslie açıp çok da güzel spor yapabilirsinizKedim evde olunca spora gidemiyorum evde de zar zor yapabilirim e haliyle boğazı tutmak zorundayım
kendine bahane mi arıyorsun kediler evde 4 - 5 gün bile yaşayabiliyor tek balına bir iki saatlik fitness salonuna gitmek mi sorun olacak. Çoook fazla kilo almışsın kırdıysam çok üzgünüm. Ama insanın içinde bulunduğu durumdan çıkmak için öncelikle bu durumdan neffrettt etmesi lazım. Diyet ve iki güne bir 1 saat spor yaparsan ayda 5-6 kilo vererek 4 aya bile fıstık olursun. Kendine bahane arama. Not: 80 kilodan bu sabah 67.0 gördüm düşmeye devam ediyorum edicem. İki ileri bir geri şeklinde veriyorum yani 5 kilo verip bir düğün bayram girince araya 3 kilo geri almış şekilde veriyorum ama hiç bırakmadım yaklaşık 7-8- aydır böyleyim. Diyeceğim şu ki herkes hop iki ayda kilo veremeyebiliyor ama önemli olan bırakmamak. Ben bazı zamanlar oluyor ki değil vermek hiç almamış olmayı bile başarı sayıyorum. Lütfen sağlığın için başla. Sen bunu hak ediyorsun.Kedim evde olunca spora gidemiyorum evde de zar zor yapabilirim e haliyle boğazı tutmak zorundayım
Şekersiz 21 gün diyetini mi yaptınız?21 günlük bir diyet yaptım şeker ,un,gazlı içecek olmayan.(pirinç ,bulgur ,nohut yok)8 kilo verdim geride almadım .
kendine bahane mi arıyorsun kediler evde 4 - 5 gün bile yaşayabiliyor tek balına bir iki saatlik fitness salonuna gitmek mi sorun olacak. Çoook fazla kilo almışsın kırdıysam çok üzgünüm. Ama insanın içinde bulunduğu durumdan çıkmak için öncelikle bu durumdan neffrettt etmesi lazım. Diyet ve iki güne bir 1 saat spor yaparsan ayda 5-6 kilo vererek 4 aya bile fıstık olursun. Kendine bahane arama. Not: 80 kilodan bu sabah 67.0 gördüm düşmeye devam ediyorum edicem. İki ileri bir geri şeklinde veriyorum yani 5 kilo verip bir düğün bayram girince araya 3 kilo geri almış şekilde veriyorum ama hiç bırakmadım yaklaşık 7-8- aydır böyleyim. Diyeceğim şu ki herkes hop iki ayda kilo veremeyebiliyor ama önemli olan bırakmamak. Ben bazı zamanlar oluyor ki değil vermek hiç almamış olmayı bile başarı sayıyorum. Lütfen sağlığın için başla. Sen bunu hak ediyorsun.
Evet yaptım olumlu sonuç aldım .Şekersiz 21 gün diyetini mi yaptınız?
Merhaba size Ahmet apa isimli bir kısının uygulamış oldugu beslenme seklini onerırım bende cok ıstahlı biriyim ama inanın bu sekılde ıstah falan kalmadı cok cabuk sonucta alınıyor 3 defa diyetisyen degıstırdım klasik diyet veren de oldu kürlu diyet verende sonuc ya hıc kılo vermedim yada aldım anladım ki ben metabolizmayı yemıs bıtırmısım oyle karar verdim biran da basladım seviye sevıye uygulanıyor 3.sevıye sonunda 11 kılo gıttı bı boyle daha versem cok rahatlıcam diyet ve sporu ilk basta onermıyorum ikisi birden olunca zaten diyet zor geliyor spora da alıskın olmadıgımızdan sonunda diyet bırakılıyor yada bizler tartı odaklıyız kaslar guclenınce tartıya yansıyor aaa kılo vermemisım diyerek dıyetı bırakıyoruz once bı hedef belirleyin şu kıloya gelince bı rahatlıcam dedıgınız kıloya geldıgınızde sporu da katın ama abartmayın acın bı video en fazla 20 dk yeterli ınceldıkce zaten heveslenıp arttırırsınız110 kilodayım artık sınırdayım ilk defa bu kadar kiloyu görüyorum lütfen yardımcı olun diyet yapmayı denedim ama olmuyor öneriniz varmı acaba??
Kaç kiloydunuz çok iyi vermissiniz21 günlük bir diyet yaptım şeker ,un,gazlı içecek olmayan.(pirinç ,bulgur ,nohut yok)8 kilo verdim geride almadım .
Ek olarak biseyler ictinizmi detox olarak falan. Kaç kiloydunuzSadece içinde şeker, un ve nişasta olan ürünleri hayatından çıkar .Spora gerek yok.Ben 7 kilo verdim 40 günde ..
70 lerde idim 60 larla tanıştımEk olarak biseyler ictinizmi detox olarak falan. Kaç kiloydunuz