11

Kardewiz duwmenler zaten catliyor .qiz alib qiz veriyoruz qanimizi bile veriyoruz aile olduq inwallah hep boyle olur .

Ah canim ya su paranin gozu kor olsun bende sadece protez takacagim bakalim nasil olacak benimde sarkik biraz
Canim menim.duwundumki wimdi bunu yapayim sonra aile olunca bebek olunca yeniden sarkiklik olacaq .onda onu yaparim .ne yapapim ayri devlet yene konu para ))))) allah belasinj versin ya bu paranin )))))

Tikkabilla burasi yeri degil ama zayiflama yarsini kazandim kiz..hani sen demistin ya sen olursun diye..[/QUOTE]
Yahu gördüğüm kadarıyla zayıfsın aynı boy kiloya sahibiz bende kilo almaya başladım bunun yarışması var mıdır

Yapalım valla akşam 10 dan sonra ekmek bana bana yemek yiyorum... bakalım üç haftalık hedefim var 3 kilo

Ben yatmadan makarna yiyorum 2 tabak bana mısın demiyor Eğer yapabilirsen sabah akşam bir kaseye 11-12 tane bebe bisküvisi üstüne süt, o şekilde ye. Ben 1 hafta dayandım 1 kilo aldım. Ama yiyemiyorum midem bulanıyor.

Evet bunu Arzum de söylemişti denemek lazım.. ama kabızlık yapar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…