- 13 Kasım 2014
- 75
- 22
- 13
- Konu Sahibi xanimnatiqizi
-
Qardewiz duwmenler zaten catliyor .qiz alib qiz veriyoruz qanimizi bile veriyoruw Ile olduq inwallah hep boyle olur .Evet canım ama anlaşabiliyoruz ya önemli olan o :)
Bilmem 1 az sarkma var ondan belke oyle duruyor sert cox .bu gun 8 ci gunum oldu.malesef oyle resimde bilinmirGogusleri yeni yapilmisa benzemiyor sanki
Sarkman az deil ki canim sana diklestirme onermedilermi ?Bilmem 1 az sarkma var ondan belke oyle duruyor sert cox .bu gun 8 ci gunum oldu.malesef oyle resimde bilinmir
Soylediler param yetmedi .3000 dollar wunu yaptilar diklermede yapsaydilar 1000 dollar amma olmadi .Sarkman az deil ki canim sana diklestirme onermedilermi ?
Ah canim ya su paranin gozu kor olsunSoylediler param yetmedi .3000 dollar wunu yaptilar diklermede yapsaydilar 1000 dollar amma olmadi .
Canim menim.duwundumki wimdi bunu yapayim sonra aile olunca bebek olunca yeniden sarkiklik olacaq .onda onu yaparim .ne yapapim ayri devlet yene konu para ))))) allah belasinj versin ya bu paranin )))))Ah canim ya su paranin gozu kor olsunbende sadece protez takacagim bakalim nasil olacak benimde sarkik biraz
Canim menim.duwundumki wimdi bunu yapayim sonra aile olunca bebek olunca yeniden sarkiklik olacaq .onda onu yaparim .ne yapapim ayri devlet yene konu para ))))) allah belasinj versin ya bu paranin )))))
Tewekkur edirem butun turkiye gordu zaten engelleyemedimdexanimnatiqizi,
ameliyatınızla ilgili fotoğraf paylaşmak istediğinizde http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/ bu linki kullanarak fotoğraf albümü yapın, böylece sadece üyeler görür
O fotoğraflarınız kaldırıldı merak etmeyin.Tewekkur edirem butun turkiye gordu zaten engelleyemedimde
Aaaaaa men girince goruyorym amm ayyyy cox wukur wimdi kendi resmimi profil yapa bileremdemek yesssO fotoğraflarınız kaldırıldı merak etmeyin.
azerbaycandan opucuklerAaaaaa men girince goruyorym amm ayyyy cox wukur wimdi kendi resmimi profil yapa bileremdemek yesss
Yapalım valla akşam 10 dan sonra ekmek bana bana yemek yiyorum... bakalım üç haftalık hedefim var 3 kilo
Evet bunu Arzum de söylemişti denemek lazım.. ama kabızlık yapar benceBen yatmadan makarna yiyorum 2 tabak bana mısın demiyorEğer yapabilirsen sabah akşam bir kaseye 11-12 tane bebe bisküvisi üstüne süt, o şekilde ye. Ben 1 hafta dayandım 1 kilo aldım. Ama yiyemiyorum midem bulanıyor.
Evet bunu Arzum de söylemişti denemek lazım.. ama kabızlık yapar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?