- Konu Sahibi BektasKoyuAssos
Anladim cok tesekkurler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba basit burun estetiği hakkında fiyat bilgisi istiyorum nasıl elde edebilirim bilgileri acaba
Merhabalar,
Bana da fiyat bilgisi gonderebilir misiniz?
Teşekkürler,
Merhaba Cihan Bey,
Benim burnumun ucu kalın-etli ve aşağı doğru burnumun yapısından şikayetçi değilim ancak uç kısmını yaptırmak istiyorum basit estetikle o kalın kısım daha ince görünebilir mi ve fiyat öğrenebilir miyim?
Merhaba. fiyat konusunda ben de bilgi alabilir miyim? kesin olarak bir fiyat belirlenemeyeceğini biliyorum ama en azından minumum maximum olarak.
Merhaba ben de fiyat bilgisi alabilir miyim :)
Merhaba bana da ücret bilgilerini atar mısınız?Merhaba, özel msj kutunuzu kontrol ediniz lütfen
Vallahi dogruysa muhtesem de6 Dakikada Rekor Burun Estetiği
Geçtiğimiz günlerde Estetik International bünyesinde Basit Burun Estetiği olan Belis Özbey, Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği bu yöntemle tam 6. 5 dakikada yeni bir burna kavuştu.
Estetik operasyonlar içerisinde dünyada ve ülkemizde en fazla talep edilen burun estetiği operasyonları, hastaların çekinerek yaklaştıkları bir ameliyat olmaktan çıkıyor. Artık tamponsuz, en az kesi izi ile ve ağrısız tamamlanan bu operasyonlar, Basit Burun Estetiği olarak, Estetik International Klinikleri’nde uygulanıyor. Op. Dr.Bülent Cihantimur tarafından geliştirilen basit burun estetiği hem hastaya konforlu bir iyileşme süreci yaşatıyor, hem de sosyal hayatından kopmadan, sorunlu buldukları burunlarına veda edip, estetik bir yüze kavuşmalarını sağlıyor.
Tamponsuz alçısız yöntem
23 yaşındaki Belis Özbey’e toplam, 6 dakika süren rekor bir uygulama ile yapılan Basit Burun Estetiği, özellikle iyileşme sürecinde yaşanan şişlik ve morluk gibi sorunları minimalize edip, tampon ya da alçı gibi aparatlar kullanılmadan uygulanıyor. Hastaya operasyon öncesi dijital ortamda burnunun nihai sonuçları önceden gösterilerek, bizzat nasıl bir görüntüye kavuşacakları hakkında fikir sahibi olmaları sağlanıyor. Bu dijital simülasyon sayesinde hastalar sürpriz yaşamadan operasyona gönül rahatlığı ile giriyorlar.
Op. Dr. Bülent Cihantimur basit burun estetiği operasyonlarında olası ameliyat risklerinin bulunmadığını, morarma ve şişme gibi sorunların bu teknik sayesinde oluşmadığını vurguluyor. “ Aynen Belis de olduğu gibi, İnsanlar artık hızlı, pratik ve etkin uygulamaların peşinde. Eskisi gibi aylar süren iyileşme süreçlerine hem vakitleri yok, hem de bu süreç içerisinde ağrı ve morarma gibi yan etkiler yaşamak istemiyorlar. İşte geliştirdiğim basit burun estetiği, hem hastaya yüzüne ve mevcut anatomisine en uygun hattın oluşmasını sağlıyor, hem de hastanın yıllardır muzdarip olduğu burun sorununu kısa sürede çözümlüyor. Operasyon Belis de 6 dakika kadar sürdü, hatta 4-5 dakika süren hastalarımız bile oldu bugüne kadar. Hastanın hazırlığı, operasyon ve sonrası işlemlerle toplam 20 dakika da biten bir işlem. ” dedi. Belis Özbey radikal değişimleri sevmediğini, sadece bazı kontürlerini düzelttirmek istediğini söyleyerek, önümüzdeki günlerde yine 10- 15 dakikalık bir uygulama olan İple Kepçe Kulak operasyonu olacağını belirtti.
Burnun uç kısmı şekillendiriliyor
Burnun uç kısmını şekillendirerek, kalkık ve ya inceltilmiş hale getirilmesi basit burun estetiğinin temelini oluşturuyor. Burun iç kısmına yapılan minimal dokunuşlar, hastanın en doğal formda bir burun yapısına kavuşmasını sağlıyor. Operasyondan 1 saat sonra hastalarının eve gidebileceklerini, hatta ertesi gün işe ve ya sosyal yaşantılarına devam edebileceklerini vurgulayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, klasik burun estetiğinden korkanların ya da uygun dokunuşlarla burnuna şekil kazandırmak isteyenlerin bu uygulamayı yaptırabileceklerini söylüyor.