- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi Homer Simpson
Anladım, haklısınız hiç bu açıdan bakmamıştım.Asilik, ille bağırıp çağırmak değil ki.
Mesela aykırılık da asilik. Okuduğum kadarıyla bulunduğu ortama hep bir aykırı olma hali var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım, haklısınız hiç bu açıdan bakmamıştım.Asilik, ille bağırıp çağırmak değil ki.
Mesela aykırılık da asilik. Okuduğum kadarıyla bulunduğu ortama hep bir aykırı olma hali var
Kendine ait telefonu, bilgisayarı yok. Annesininkini kullanıyor. Olabilir mi ki böyle bir durum?internetten, çevreden vs birileriyle tanışmış ve beyni yıkanıyor olabilir. dikkat edin
Muhtemelen dini konuda istemediği aslında daha doğrusu yaş itibariyle anlamadığı bir hayat yaşıyor muhtemelen bu yüzden mutsuz…Anladım, haklısınız hiç bu açıdan bakmamıştım.
Ne var İmam Hatip'de? Garip gelen ne?İmam hatipte okumasını kim tercih ettiyse çocuğu düzeltmesi gereken o dıye düşünüyorum
Başka bir durumla ilgili obsesyon, anksiyete olsa uzman desteği alması için ellerinden geleni yaparlar ama konu din olunca işler karışıyor maalesef.Küçücük çocuğun tesettüre girmesi çocuk istismarıdır. Bir çocuk, çocuk gibi giydirilmelidir.
Büyük ihtimalle din obsesyonu ailesinin yanlış din eğitimi vermesinden kaynaklı. Çocuklarının bilişsel süreçlerini göz önünde bulundurarak din eğitimi vermeleri gerekirdi.
Kuzeninizin uzman desteğine ihtiyacı var ancak böyle bir ailesi varken ne kadar faydası olur bilmem.
Karşıyım netNe var İmam Hatip'de? Garip gelen ne?
Size öyleyse onun ailesine böyle ... saygı saygı saygı net!Karşıyım net
valla görmediğim şey değil, çok tehlikeli yaşlar ayırt edemiyorlar. aile hiç anlamadan , ergenlik + depresyon belirtisi sanarken terör örgütüne kaçıp giden çocuk hikayeleri de dinledim , bilmemne tarikatına kaçan çocuklar da dinledim . sakın akışına bırakmayın bu işi mutlaka durumun takipçisi olun.Kendine ait telefonu, bilgisayarı yok. Annesininkini kullanıyor. Olabilir mi ki böyle bir durum?
Kendiniz diyorsunuz anası babası muhafazakar. Çocuğa kim soruyor tarafını kimseBurada eyvah oğlum kız gibi diyen annede kiziyorsunuz tercihi farklı olabilir diye ama inan konusu girince tü kaka oluyor. Anası babası öğretmen muhafazakar bir ailenin ergenliğe adım atmaya başlamış bir üyesi. Korkmayın toplum ahlakına zararı yoktur.
Peki sonuç çocuğun hali ortada bırakalım boşverelimSize öyleyse onun ailesine böyle ... saygı saygı saygı net!
Öğretmenler.Kendiniz diyorsunuz anası babası muhafazakar. Çocuğa kim soruyor tarafını kimse
Herkes istediği gibi yaşar elbette. Dindar insanlarla hiçbir sorunum yok ama bu sevap günah konusundaki takıntısı sizce de sağlıksız değil mi? Bu başka bir konuda da olsa endişelenirdim.Burada eyvah oğlum kız gibi diyen annede kiziyorsunuz tercihi farklı olabilir diye ama inan konusu girince tü kaka oluyor. Anası babası öğretmen muhafazakar bir ailenin ergenliğe adım atmaya başlamış bir üyesi. Korkmayın toplum ahlakına zararı yoktur.
Yahu bende öyleydim mal gibi PC başında takilirdim kız hiç degilse ders çalışıyorPeki sonuç çocuğun hali ortada bırakalım boşverelim
Ne farkeder? Çocuğa kim soruyor diyorum çocuk ÇOCUK henüz ip atlamaktan baska herseyden bihaber. Ana baba muhafazar diye mecbur mu hayır. Ama şöyle olablir 18ine gelir artk kavrama anlama yeteneği oluşur ister başörtü ister çarşaf karar onun. Ama önce aklı başına gelmeliÖğretmenler.
öğretmen olmaları bir şeyi değiştirmiyor. çocuk ne halde , demek ki doğru yapmıyorlar. hemen mağdur edebiyatına bağlamayın bi konuyu daÖğretmenler.
Balık burcuHomer Simpson gülme gerçekten öyleydim 13lerde başlamıştım herkese kulp bulurdum...ortam sevmezdim TV vardı bir tek kendimi çok mok saniyordum. Sonra eve PC geldi oyun takıntılı oldum teyzemler hep uyariyordu çok o odadan diye ama yok ....neyse zorlu süreçti ama geçti şimdi evde durunca bayilazaaaaammmm geliyor. Burcu ne acaba kova mi?