Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kızlar bana kızmayın ama ben daha farklı şeyler beklemiştim.. Çok basite kaçılmış sanki...
Ben şöyyyle ağır bir ebru gündeş, abarrrtılı bi bülent ersoy, köftedudaklı sezen aksu, vamp ajda pekkan, pembe sedefli rujuyla postişiyle banu alkan, kopkoyu özlem tekin falan beklerdim..
Ne bileyim daha iddialı makyajlar bekliyordum... Takma kirpik eyeliner oldu sana türkan şoray ee bide buna allah vergisi benzerlik eklenince zaten açık ara fark atılıyor, ama bana çok da emek sarfedilmiş gibi gelmedi...
Ne olur kızmayın bana, benim beklentim fazlaydı o yüzden hayal kırıklığına uğradım biraz..
şimdi şöyle bi ikilemde kaldım.
2 numara türkan şoraya çok benzediği için önde gidiyo.
ama esas makyaja bakarsak daha çok emek verilmiş makyajlar var.
ufff iyisi mi ben oy kullanmayayımboshayallersmile
Evet ilarzucum bir tek senin makyajın iddialı olmuş gibi geldi bana...
Diğerleri sank kolaya kaçılmış gibi geldi.
Tekrar söylüyorum lütfen kızmayın, ben farklı beklentiler içindeydim o üzden şimdi böyle düşünüyorum sanırım...
Tekrar tebrikler...
çoğu arkdaşım 2 numarada türkan şorayı bulamamış:))) hengisi diye bana soruyorlar
ben de dedim ki yaw ben de yarışmacı kızı bulamadım hepsi türkan sultan gibi geldi
2 ye verdim oyumu seçerken çok zorlandımm hepsi çok güzel olmuş boshayallersmile
DATLUMM HEPSİNİ AÇIKLAMIŞIN 2 NUMARAYA HAKSIZLIK OLMASIN AMA:jeyyar: ONUDA AÇIKLAYI VERİN BENCE ŞÜKRAN ŞORAYI:roflol:
tebrikler herkes cok iyi
biraz secmekte kararsiz kaldim ama
2 ye verdim