11 Haftalık Hamileyim Ve Eşimden Şiddet Görüyorum

Uf duyar kasmayin ya her turlu pislige katlanin yok kiyamadim yok bilmemne adam pisligin teki zaten ne dememizi bekliyosunuz basiniza gelenleri hak etmissiniz bile bile boyle bi manyakla evlenirsen olacagi buydu adam kalmadi sanki

Allah yardımcınız olsun ya ne kadar üzücü şeyler yaşamışsınız oysaki en mutlu döneminizi yaşıyor olmalıydınız gebelikte.
Babanız nerede? Mesleğiniz var mı? Siz iş bulana kadar birisi size sahip çıksa, var mı böyle bir şansınız?

Burdaki yazan bayanlara en çok şaşırdım ne demek aldırsin canı veren Allah alanda Allah'tır.size gelicek olursak hanfendi hiç bişey için geç değil elinizdeki sigarayı bırakıp aklımızı başıniza almanın tam zamani babasizda çocuk çok güzel büyütülür merak etmeyin bir kapı kapanır bir kapı açılır

Burdaki yazan bayanlara en çok şaşırdım ne demek aldırsin canı veren Allah alanda Allah'tır.size gelicek olursak hanfendi hiç bişey için geç değil elinizdeki sigarayı bırakıp aklımızı başıniza almanın tam zamani babasizda çocuk çok güzel büyütülür merak etmeyin bir kapı kapanır bir kapı acilir

Evet hiç haber vermeden aldırmalıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…