11 haftalık hamilelik ve mide bulantısı

selvia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
114
11
29
Hayatımı zindana çevirdi mide bulantısı 3 aylık evliyim 3 aylık da hamileyim yaşımda 19 hayattan soğudum resmen cocuktan nefret eder oldum mide bulantısı yüzünden. Ne yapmalıyım ilaç serum tuzlu seyler hiç birşey fayda etmiyor. Doktor 10. Haftada hafifler diodu yok 11 olduk hala tık yok kabus gibi hayatım

Geçmiş olsun. .geçecek inşallah. .kişiden kişiye değişiyor bu durum. Benm hiç geçmeyecek gibiydi insanliktan cikmistim hep yatiyordum. Belli besinlerle besleniyordum ve 10.haftada biranda kesildi kusmam. Seninde belki 12 de belki 16 da geçecek bilemezsin her hamilelik farklı. Bulantinin olmasi iyi bişey hormonun düzenli artıyor demekki. Ama idrar tahlili de yaptirmisindir .enfeksiyonda bulantı yapabilirmis hatta ilaçları tahlil sonucuna göre vermelilermis. Doktorum ilaç kullandirmamisti normal bu haller diye

Iltihap var bende metpamid verdi hiç ise yaramayan hap su icemiyorum daha 61.5 la hamile kaldım simdi 53 kiloyum artık dayanamıyorum

Iltihap var bende metpamid verdi hiç ise yaramayan hap su icemiyorum daha 61.5 la hamile kaldım simdi 53 kiloyum artık dayanamıyorum

20. Haftama girdim bir hafta oncesine kadar cektim bende bulantiyi.63 kiloydum 55 dustum.ne yapsam kar etmedi.2 gun hastanede yattim 8lt serum takildi.yuruyemiyordum artik kemik torbasiydim.ki ucuncu hamileligim hepside ayni gecti.16 haftadan sonra hafiflemeye basliyor.yalniz degilsiniz biraz sabir duzelecek hepsi.insan umidini kesiyor herseyden ama duzelecek eski halinize doneceksiniz.uzulmeyin hic.yeni yeni hamile oldugumu hissediyorum ben tadini cikariyorum artik

bencede iki haftaya kadar gecer benimde oyleydi insan hamilelikten soguyor ben evime girmek istemiyordum hersey kokuyordu.3.5 dan sonra rahatladim normal haline donuyor insan bebek icin herseye katlaniliyor.ben hergun aksam istifra ediyordum midem yerinden cikacak gibi oluyordu ovmekten

Bende halen bulanti çekiyorum dün doğum günümde bile kustum özellikle sabahları çok bulanıyo biseyler yiyemezsem daha artiyo yersem de çıkarıyorum.. zofran dil üstü tablet çok ise yarıyor ama sık sık da kullanamiyorum haliyle.. 9. Haftama göre azaldı ama inşallah tamamen geçer.. bende kilo vermedim ama alamadim da.. kilo veren arkadaslar doktoruyla görüşüp mutlaka serum tedavisi istesin zaten anlatınca yaziyo doktor yada hastaneye yatis veriyo

Arkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim cok fazla migdem bulanıyor hiç bişey yiyemıyorum zorla yemeye çalışıyorum oda çıkıyor dk 4 ilaç verdi ilaç ları alır almaz Çikıyo ilaçtan tiksindim cok kötü oluyorum ilaç görünce bunların bebeğe bi zararı olurmu bide cok yanma ve ekşime var normalim acaba ilk hamileliğim o yüzden bir bilgim yok dk normal dedi ama bilgisi olanlarda bir cevap yazabilirmi acaba

Demir ilaci ise bulanti çok yapiyo demirin çok kritik derece düşük değilse bana doktor ilk 3 ay kullanma dedi bulantilarin geçene kadar hoş benim bulantilarim halen var ama azaldı kullanabiliyorum su an.. doktoruna şöyle mutlaka keser yada bi yöntem söyler sana.. ilac serum vs de verir hem bulantin için ben 3 ay ac gezdim kusma yüzünden calismiyosan yatmaya çalış yemek yapma salata vs şeyler ye limonlu tuzlu belki dışarda yyiyebilirsin ac kalma ben 5. Aya girdim sadece yaklaşık 3 kilo aldım çok şükür bebegimin gelişimi normal

her güzelliğin bir zahmeti vardır.bu günler de geçecek elbet bu kadar şikayet eder gibi konuşma bence.sana verilen nimetin şükrü içinde ol.senin yerinde olmakv isteyen ne kadar çok insan var şu forumda yazıkkkkk.

Arkadaslar merhaba cok sukur bende bulanti falan yok ama goguslerimde hassasiyet yok eskiden vardi dokununca cok aciyordu ama son 1 haftadir aci falan yok 10+3 teyim hassasiyetin hep olmasi mi gerekir tedirgin okdum onceden var okup arada bir kaybolan var miydi aranizda

Arkadaşlar meraba ben 11 haftalik hamileyim ve benim belim ağrıyor sizce normal mi ağrımasi düşükle alakali bir şey değildir umarım ya korkuyorum çok mide bulantısı kusmam var daha yeni çıktım hastaneden hep serum yedim şu içemez oldum cevap verirseniz sevinirim tesekkurler arkadaşlar

Canim merhaba hayirli oksun bebisin bende ogrendigimden beri bulanti falan yok ama bel agrisi vardi hatta kuyruk sokumuma bazen ole bi saplanma oluyo ki kimildayamiyorum ama dr normal olablr demisti suan 15.haftadayim hala ayakta biraz dursam agriyor skinti yapma yorulunca otur fazla ayakta dikilme ben bulasik yikarken bile basliyor mesela rahat ol

Çok teşekkür ederim sağolun inşallah geçer ya zaten heralde bu haftalarda normalmis bebek gelişip büyüdüğü için artık one doğru vücudun şekil akıyor karnında büyüyor ondan heralde bej çok endeseleniyorum her şeye kafaya takıyorum bir şey olucak diye korkuyorum ya

Bende senn gibiyim kasilmalarinda articak kimisnde bel hic agrimazms kimisnde ilk aydan baslarms ani hareketlerden kacin ve bol su ic canim

Evet öyle yapıyorum zaten birde idrar yolu enfeksiyonu var bende daha yeni çıktım hastaneden teni yeni kendime geliyorum ara ara giriyor beline ağrı işte bakalım kız mi olucak erkek mi

Oh çok sevindim bende hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlı sağlıklı olsunsa kız erkek fark etmez benim için arada kaşık ağrım da oluyor arada olmuyor çok sık idrara çıkıyorum hiç belli olmuyor ama bulantım çok var kusmam sa var ne yesem çıkarıyorum 2 tane düşük yaptım ben o yzuden korkuyorum

Kacinci haftalarda yaptin canim dusukleri cok gecmis olsun insallah bu saglikla gelirr

1. Cisi 2 aylık ti düştü 3. Cisi kimyasal gebelik oldu cnm sağolasın buna bir şey olmaz inşallah

Kızlar 11. haftamdayım ve benim de önceki haftalara göre şiddetlendi. Sonraki haftalarda azalacağı anlamına geliyor. Bu 2. gebeliğim. İlkini 2017'de doğurdum. O zaman da 8-16 haftalar arası bulantı ve kusmam olmuştu. Bu seferkinde de 7. hafta başladı. Ben azalır diye beklerken 11'de şiddetlendi. Şöyle yapıyorum. Yeni çıkan bi ilaç var Prilam Dr diye. Önceki gebeliğimde bundan yoktu. Prilam Dr ilacını akşam yatmadan önce 2 tane içiyorum. Sabaha kadar metabolizmayı düzeltiyor. Sabah harika uyanıyorum. Öğlene doğru şiddetlenir ve kusarsam akşam 2 tane içip uyuduktan sonra ertesi gün uyanır uyanmaz 1 tane daha içiyorum. Hatta bu hafta öğlen de Onzyd içtim. Onzyd kemoterapi görenler için kusma bulantı olmasın diye üretilmiş ama bir arkadaşım hamileliği boyunca sabah akşam içmiş. Ben içindeki prospektüste gebelere tavsiye edilmez yazdığı için sadece böyle kendimden geçtiğim çok kötü olduğum zamanlar içiyorum. Prilam Dr iyi toparlıyor. En şiddetli hafta geçiyor, azalacak bitecek. Pekmez, bal, soğuk süt, tuzlu marul, yufkalı yiyecekler iyi geliyor bana, siz de deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…