Geçmiş olsun. .geçecek inşallah. .kişiden kişiye değişiyor bu durum. Benm hiç geçmeyecek gibiydi insanliktan cikmistim hep yatiyordum. Belli besinlerle besleniyordum ve 10.haftada biranda kesildi kusmam. Seninde belki 12 de belki 16 da geçecek bilemezsin her hamilelik farklı. Bulantinin olmasi iyi bişey hormonun düzenli artıyor demekki. Ama idrar tahlili de yaptirmisindir .enfeksiyonda bulantı yapabilirmis hatta ilaçları tahlil sonucuna göre vermelilermis. Doktorum ilaç kullandirmamisti normal bu haller diyeHayatımı zindana çevirdi mide bulantısı 3 aylık evliyim 3 aylık da hamileyim yaşımda 19 hayattan soğudum resmen cocuktan nefret eder oldum mide bulantısı yüzünden. Ne yapmalıyım ilaç serum tuzlu seyler hiç birşey fayda etmiyor. Doktor 10. Haftada hafifler diodu yok 11 olduk hala tık yok kabus gibi hayatım
Iltihap var bende metpamid verdi hiç ise yaramayan hap su icemiyorum daha 61.5 la hamile kaldım simdi 53 kiloyum artık dayanamıyorum
Demir ilaci ise bulanti çok yapiyo demirin çok kritik derece düşük değilse bana doktor ilk 3 ay kullanma dedi bulantilarin geçene kadar hoş benim bulantilarim halen var ama azaldı kullanabiliyorum su an.. doktoruna şöyle mutlaka keser yada bi yöntem söyler sana.. ilac serum vs de verir hem bulantin için ben 3 ay ac gezdim kusma yüzünden calismiyosan yatmaya çalış yemek yapma salata vs şeyler ye limonlu tuzlu belki dışarda yyiyebilirsin ac kalma ben 5. Aya girdim sadece yaklaşık 3 kilo aldım çok şükür bebegimin gelişimi normalArkadaşlar merhaba 10 haftalık hamileyim cok fazla migdem bulanıyor hiç bişey yiyemıyorum zorla yemeye çalışıyorum oda çıkıyor dk 4 ilaç verdi ilaç ları alır almaz Çikıyo ilaçtan tiksindim cok kötü oluyorum ilaç görünce bunların bebeğe bi zararı olurmu bide cok yanma ve ekşime var normalim acaba ilk hamileliğim o yüzden bir bilgim yok dk normal dedi ama bilgisi olanlarda bir cevap yazabilirmi acaba
her güzelliğin bir zahmeti vardır.bu günler de geçecek elbet bu kadar şikayet eder gibi konuşma bence.sana verilen nimetin şükrü içinde ol.senin yerinde olmakv isteyen ne kadar çok insan var şu forumda yazıkkkkk.Hayatımı zindana çevirdi mide bulantısı 3 aylık evliyim 3 aylık da hamileyim yaşımda 19 hayattan soğudum resmen cocuktan nefret eder oldum mide bulantısı yüzünden. Ne yapmalıyım ilaç serum tuzlu seyler hiç birşey fayda etmiyor. Doktor 10. Haftada hafifler diodu yok 11 olduk hala tık yok kabus gibi hayatım
Canim merhaba hayirli oksun bebisin bende ogrendigimden beri bulanti falan yok ama bel agrisi vardi hatta kuyruk sokumuma bazen ole bi saplanma oluyo ki kimildayamiyorum ama dr normal olablr demisti suan 15.haftadayim hala ayakta biraz dursam agriyor skinti yapma yorulunca otur fazla ayakta dikilme ben bulasik yikarken bile basliyor mesela rahat olArkadaşlar meraba ben 11 haftalik hamileyim ve benim belim ağrıyor sizce normal mi ağrımasi düşükle alakali bir şey değildir umarım ya korkuyorum çok mide bulantısı kusmam var daha yeni çıktım hastaneden hep serum yedim şu içemez oldum cevap verirseniz sevinirim tesekkurler arkadaşlar
Bende senn gibiyim kasilmalarinda articak kimisnde bel hic agrimazms kimisnde ilk aydan baslarms ani hareketlerden kacin ve bol su ic canimÇok teşekkür ederim sağolun inşallah geçer ya zaten heralde bu haftalarda normalmis bebek gelişip büyüdüğü için artık one doğru vücudun şekil akıyor karnında büyüyor ondan heralde bej çok endeseleniyorum her şeye kafaya takıyorum bir şey olucak diye korkuyorum ya
Rabbimin izniyle kiz canimEvet öyle yapıyorum zaten birde idrar yolu enfeksiyonu var bende daha yeni çıktım hastaneden teni yeni kendime geliyorum ara ara giriyor beline ağrı işte bakalım kız mi olucak erkek mi
Kacinci haftalarda yaptin canim dusukleri cok gecmis olsun insallah bu saglikla gelirrOh çok sevindim bende hep kız hissediyorum ama bakalım hayırlı sağlıklı olsunsa kız erkek fark etmez benim için arada kaşık ağrım da oluyor arada olmuyor çok sık idrara çıkıyorum hiç belli olmuyor ama bulantım çok var kusmam sa var ne yesem çıkarıyorum 2 tane düşük yaptım ben o yzuden korkuyorum