Doğuma Hazırlık 11. haftada erkek denildi, 12. haftada kız hangisi doğru?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Siz neden tereddütdesiniz yani doktor tam mi göremedi baya büyük ya bebek o yüzden merak ettim bizim kız da acayip hareketli kayinvalidem 4 erkek çocuk buyuttum boylesini görmedim diyor o da bir dk durup söyle etrafına bakmaz
Benim tereddutum dr.dan ve devlet hast.olmasindan dolayi. Ilk hamileligimde ozele gidiyordum. 16.haftamda %90 kiz dedi dr.umuz kizim oldu. Bu sfer 15te erkek 17den sonra kiz dedi dr. Bir de devlet oldugu icin cihazlara pek guvenemiyorum. Bir arkadasimin ( gecen sene ) 28.haftasindan sonra cinsiyeti degisti. Ozele gidiyordu kendisi.. 28.haftaya kadar erkekti. Adi bile hazirdi. 28.haftasinda devlet hast.kiz demisler. Sok olduk hepimiz :) Bu olay da beni etkiliyo. Hazirliklara basladim bir de.. Yikama utuleme fasli uzun suruyo ;) Kesin degilmis gibi geliyo.. Hayirlisi olsun ama gonlum kizdan yana..

Asya da Azra da cok guzel isimler :) ismi gibi guzel olsun kendiside... cinsiyeti netlesince mutlaka yazin buraya cok merak ettim :) Allah gonlunuze gore versin insallah
Sagolun :) Amin insaAllah..
Alah hepimize hayirli, saglikli bebisler; kolay dogunlar nasip etsin..
Cinsiyeti net diyor doktor ama ben ozele gidince rahatlayacagim sanirim.. Buraya yazarim tekrar.. ;)

Benim tereddutum dr.dan ve devlet hast.olmasindan dolayi. Ilk hamileligimde ozele gidiyordum. 16.haftamda %90 kiz dedi dr.umuz kizim oldu. Bu sfer 15te erkek 17den sonra kiz dedi dr. Bir de devlet oldugu icin cihazlara pek guvenemiyorum. Bir arkadasimin ( gecen sene ) 28.haftasindan sonra cinsiyeti degisti. Ozele gidiyordu kendisi.. 28.haftaya kadar erkekti. Adi bile hazirdi. 28.haftasinda devlet hast.kiz demisler. Sok olduk hepimiz :) Bu olay da beni etkiliyo. Hazirliklara basladim bir de.. Yikama utuleme fasli uzun suruyo :KK66: Kesin degilmis gibi geliyo.. Hayirlisi olsun ama gonlum kizdan yana..
Doğru diyorsunuz devlete pek guven olmuyor inşallah allah gonlumuzd3kini versin

Back
X