Doğuma Hazırlık 11. haftada erkek denildi, 12. haftada kız hangisi doğru?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İkinci bebekte aynı cinsiyet se tepkiler hep ayni. Tüh bu da mi kız veya bu da mi erkek falan gibi. Benimde ikinci oğlum yolda. Cinsiyet sorupta yüZlerini burusturacaklar diye kimseyle görüşmek istemiyorum.
2.kıza daha çok tepkiler.(. iki oğlum var diye övüneni çok gördüm ama kıza hiç görmedim

Ama 18. Haftada pipisini göstermiş doktorun. O haftalarda çok belirgin oluyor benim kendi usg lerimde de çok belirgin. Her iki doktorun da usg fotolarını yükleyebilir misin çok merak ettim.
Canim devletteki usg vermiyor ozeldeki dr hep yüz fotosu çekmiş ama her iki dr da bacaklarinin arasi acik hep diyordu. Izmirdesin sende galiba ben ahmet gulere alsancakta. Sen kime gidiyorsun

2.kıza daha çok tepkiler.(. iki oğlum var diye övüneni çok gördüm ama kıza hiç görmedim
Tatlım cinsiyet konusu bizim elimizde değil ama malesef hep baskı görüyoruz. Bana da hep keşke kızın olsaydı diyorlar. İki kızım olsaydı keşke oğlun olsaydı derlerdi. Emin ol farklı cinsiyete hamile olsaydık bu seferde hemcins olsalardı iyi anlaşırlardı falan derlerdi. Toplumumuz insanı mutsuz etmek için elinden geleni yapan bir toplum malesef.

Canim devletteki usg vermiyor ozeldeki dr hep yüz fotosu çekmiş ama her iki dr da bacaklarinin arasi acik hep diyordu. Izmirdesin sende galiba ben ahmet gulere alsancakta. Sen kime gidiyorsun
Ben su hospital da melek hanıma gidiyorum canım. 20. Haftaya kadar sermet sağol â gittim. Prof perinatolog olduğundan doğum biraz masraflı olacaktı. Bütçemizi aştığı için. Su hospital â gitmeye başladım.
Ahmet beyi övüyorlar bana 18. Haftada cinsiyette yanılmaz gibi geliyor. Hayırlısı bakalım ama çok merak ettim. Cinsiyet kesinleşince bana da haber ver canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. Bana vermedi bari senin gönlündeki olsun canım

Tatlım cinsiyet konusu bizim elimizde değil ama malesef hep baskı görüyoruz. Bana da hep keşke kızın olsaydı diyorlar. İki kızım olsaydı keşke oğlun olsaydı derlerdi. Emin ol farklı cinsiyete hamile olsaydık bu seferde hemcins olsalardı iyi anlaşırlardı falan derlerdi. Toplumumuz insanı mutsuz etmek için elinden geleni yapan bir toplum malesef.
evt malesef:(. bnm cadılarda iki olacak bakalm 16.haftada yanılmaz hrld artk .

İkinci bebekte aynı cinsiyet se tepkiler hep ayni. Tüh bu da mi kız veya bu da mi erkek falan gibi. Benimde ikinci oğlum yolda. Cinsiyet sorupta yüZlerini burusturacaklar diye kimseyle görüşmek istemiyorum.
Ben de aynıyım ya inan çok kırılıyorum. SoracAklar diye daha baştan canım sıkılıyor

Ben su hospital da melek hanıma gidiyorum canım. 20. Haftaya kadar sermet sağol â gittim. Prof perinatolog olduğundan doğum biraz masraflı olacaktı. Bütçemizi aştığı için. Su hospital â gitmeye başladım.
Ahmet beyi övüyorlar bana 18. Haftada cinsiyette yanılmaz gibi geliyor. Hayırlısı bakalım ama çok merak ettim. Cinsiyet kesinleşince bana da haber ver canım. Allah gönlüne göre verir inşallah. Bana vermedi bari senin gönlündeki olsun canım
11 mayista ayrintili usg var canim o zaman kesinlesir. Evet iyi bi dr ama o da yanilabilir gibi geliyor canim. Buraya yazarim sana belli olunca.

bnm kız babasına çok düşkün kıskanıyorum artk .sana düşkün iki tane erkek daha ne:)
Benim oğlum da babaya düşkün. Demekki cinsiyetle ilgili değilmiş ben de hemcinsler diye böyle sanıyordum
Ah canım ah ne kadar çok kızım olsun isterdim ama allah vermedi. Elimden kabullenmek dışında bir şey gelmiyor malesef :(

Benim oğlum da babaya düşkün. Demekki cinsiyetle ilgili değilmiş ben de hemcinsler diye böyle sanıyordum
Ah canım ah ne kadar çok kızım olsun isterdim ama allah vermedi. Elimden kabullenmek dışında bir şey gelmiyor malesef :KK43:
isteyince olmuyor demekki bnde o durumdayım canım ama napalm bnde kabullenicem 3.de bn düşünmem bidaha 2 çocuk bile zorken 3 çılgınlık .

isteyince olmuyor demekki bnde o durumdayım canım ama napalm bnde kabullenicem 3.de bn düşünmem bidaha 2 çocuk bile zorken 3 çılgınlık .
3. De farklı cinsiyet olacağının garantisi de yok ki. Hep maddi manevi çok zor. Hele ki Çalışıyorsan bakımı da ayrı dert, gelecek güvencesi ayrı.

Sadece sorsalar tamam ama yine mi oğlan tüh falan demeleri çok batıyor. Şeytan diyor tersle ama yapımda yok malesef
Işte bana da benzer şeyler. Hayırlısı olsun amann sağlıklı olsun da iyi arkadaş olurlar falan diyorlAr. Hı hı deyip geçiyorum yav ne biliyorsun ben belki ikisini de kız istiyordum zaten belki halimden memnunum niye teselli etmeye çalışıyorsun ki üzülsem et tamam

Görümcem üçüncü belki kız olur diye istedi ama yine erkek . Üzülüyor hem de üzüldüğünü rahatlıkla belli edebiliyor ben desem ayrımcı falan olurum. Insanların bakış açısı biraz farklj. Halbuki insanın en doğal hakkı ikisinden de istemek. Isyan mi ediyoruz sanki. Belli bile edemiyorum tesellilere hı hı hayırlısı olsun deyip geciy

Işte bana da benzer şeyler. Hayırlısı olsun amann sağlıklı olsun da iyi arkadaş olurlar falan diyorlAr. Hı hı deyip geçiyorum yav ne biliyorsun ben belki ikisini de kız istiyordum zaten belki halimden memnunum niye teselli etmeye çalışıyorsun ki üzülsem et tamam
Aynı cümleler söyleniyor bana da ama suratlarindan belli oluyor ne demek istedikleri. Zorla üzecekler insanı. Bir de bana söylenen rutin cümle bir kızın olsaydı yaşlılığında seninle ilgilenirdi. Sanki kiz çocuğu ailesinden sorumlu olmak zorundaymış. Kıza yüklenen bir sorumluluk. Allah kimseye muhtaç etmesin ama kızımda olsa ona bu sorumluluğu yüklemezdim deyip geçiyorum artik

Back
X