Doğuma Hazırlık 11. haftada erkek denildi, 12. haftada kız hangisi doğru?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ne guzel tesaduf :) aynen anlamini tasiyor bir dk yerinde durmuyor bücürük :) konuyu yeni actim 15 haftalik hamileyim su an.. 13. haftada buyuk ihtimal kiz dedi sanirim bir cadi daha geliyor :) 16 yada 17 de kesin netlesir herhalde... sizin ne kadarlik?
BENİM 18 olacak ben de ayrıntılı da cinsiyeti ogrencem aklım bulanmasin dedim net olsun benim olsun :halay:aman doktorlara güven olmuyor bi kız bi erkek kızınız da da mı aynı şeyi yaşadınız
daha yakın bi zamanda bi tanıdık doğan a kadar bebeği erkek zannediyordu bi kızları var ben bu teknoloji de yanilmalarin daha az olacağını düşünüyordum ama galiba doktorlar tecrubesiz çünkü böyle şeyleri daha sık duyar olduk

BENİM 18 olacak ben de ayrıntılı da cinsiyeti ogrencem aklım bulanmasin dedim net olsun benim olsun :halay:aman doktorlara güven olmuyor bi kız bi erkek kızınız da da mı aynı şeyi yaşadınız
daha yakın bi zamanda bi tanıdık doğan a kadar bebeği erkek zannediyordu bi kızları var ben bu teknoloji de yanilmalarin daha az olacağını düşünüyordum ama galiba doktorlar tecrubesiz çünkü böyle şeyleri daha sık duyar olduk
kizimda da doktorum ayniydi ama o zaman direkt kiz demisti ve hic degismedi... simdi 11. haftada kocaman bir cikinti gorunce ikimizde erkege benzetmistik... ama kizlarda da o haftalarda ayni cikintidan olabiliyormus yanilmisiz sanirim :) saglikla gelsin insallah sizinki ve butun bebisler,, insallah ayrintilida ogrenirsiniz... benim kuzenime de ayrintili da bile kiz dedi doktoru.. 6. aya yakin erkek oldugunu ogrendi baya bir sok gecirdi :) hemde ozel hastanede ve tecrubeli bir doktordu... hayirlisi olsun diyelim :)

kizimda da doktorum ayniydi ama o zaman direkt kiz demisti ve hic degismedi... simdi 11. haftada kocaman bir cikinti gorunce ikimizde erkege benzetmistik... ama kizlarda da o haftalarda ayni cikintidan olabiliyormus yanilmisiz sanirim :) saglikla gelsin insallah sizinki ve butun bebisler,, insallah ayrintilida ogrenirsiniz... benim kuzenime de ayrintili da bile kiz dedi doktoru.. 6. aya yakin erkek oldugunu ogrendi baya bir sok gecirdi :) hemde ozel hastanede ve tecrubeli bir doktordu... hayirlisi olsun diyelim :)
hayırlısı olsun benım de bi kzım var bı de erkek gönlümden gecen ama rabbim neyi nasıp ederse ben de merakla beklıyorum.belki de doktor yanılmıstır ınternetten ben o aykı cınsıyet seklıne baktım pek bı fark yok gibi zaten cok kucukmus bebegınız bence cok da ınanmayın ayrıntılıya gırene kadar rabbim sizinkini de saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.

hayırlısı olsun benım de bi kzım var bı de erkek gönlümden gecen ama rabbim neyi nasıp ederse ben de merakla beklıyorum.belki de doktor yanılmıstır ınternetten ben o aykı cınsıyet seklıne baktım pek bı fark yok gibi zaten cok kucukmus bebegınız bence cok da ınanmayın ayrıntılıya gırene kadar rabbim sizinkini de saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın.
aminn cok tesekkur ederim size ve butun hamilelere saglikli hayirli dogumlar ve bebekler insallah

Evet cok guzel bir isim :) simdiden dusunuyorum ikinci kizima ne isim koyacagimi... bu arada dun baska bir doktora gittim o da kiz dedi... iki doktor da kiz dediyse degismez sanirim :) saglikla gelsinler
Allah hayirlisini versin kizlarimiza baci olur o da cok guzel
forumda Erkek bebek isteyenler diye bi topik var isterseniz oraya da bi göz atın ben de hamile kaldıktan sonra denk geldim
baya sistemli hamile kalıyorlar ovulasyon takibi yapıyorlar güzel bi topik

Evet cok guzel bir isim :) simdiden dusunuyorum ikinci kizima ne isim koyacagimi... bu arada dun baska bir doktora gittim o da kiz dedi... iki doktor da kiz dediyse degismez sanirim :) saglikla gelsinler

Biz de ilk kizimiz dogduktann sonra
Elif Asya diye dusunmustum ikinciye kizimiz olursa.. Elif Asya koyacagiz nasipse.. Azra daha cok istiyorum ama esime begendiremiyorum..
Iki dr. Da kiz demisse kiz olma ihtinali yuksek.. Ben de hala tereddutluyum.. Baska bir dr.a gidicem 10 gun icerisinde.. Aldigim kiyafetlerin etiketlerini cikaramiyorum belki degisir diye :)

Sare nin bir anlamı da atlayan sıçrayan ya benim kızım tam adının anlamını taşıyor sizin kizininz da öyle mi bi de yukarıda anlattığınız olay ne zaman gerçekleşti yani Yakınlarda mi merak ettim
Benim kizimin adi da Ayse Sare..
Hic sormayin... Atlayan sicrayan anlami tam bizlik. Hep koltuk tepelerinde, duvar unitesi uzerinde.. Takla atip duvara ayaklarini dikme pozisyonunda v.s... Bir dakika yerinde durmaz. Asiri hareketli ve beni cok yoruyor.. 2.5 yasinda.. Esime soyluyorum acaba isminin bu anlamini mi tasiyor diye ;)

Benim kizimin adi da Ayse Sare..
Hic sormayin... Atlayan sicrayan anlami tam bizlik. Hep koltuk tepelerinde, duvar unitesi uzerinde.. Takla atip duvara ayaklarini dikme pozisyonunda v.s... Bir dakika yerinde durmaz. Asiri hareketli ve beni cok yoruyor.. 2.5 yasinda.. Esime soyluyorum acaba isminin bu anlamini mi tasiyor diye :KK66:
Siz neden tereddütdesiniz yani doktor tam mi göremedi baya büyük ya bebek o yüzden merak ettim bizim kız da acayip hareketli kayinvalidem 4 erkek çocuk buyuttum boylesini görmedim diyor o da bir dk durup söyle etrafına bakmaz

Allah hayirlisini versin kizlarimiza baci olur o da cok guzel
forumda Erkek bebek isteyenler diye bi topik var isterseniz oraya da bi göz atın ben de hamile kaldıktan sonra denk geldim
baya sistemli hamile kalıyorlar ovulasyon takibi yapıyorlar güzel bi topik
Aaa supermis inceliyim insallah bir dahaki bebege nasip olur :) aslinda bende bu hamileligimde ovulasyon testi kullandim ama bende denk gelmedi demek hayirlisi boyleymis diyelim...

Biz de ilk kizimiz dogduktann sonra
Elif Asya diye dusunmustum ikinciye kizimiz olursa.. Elif Asya koyacagiz nasipse.. Azra daha cok istiyorum ama esime begendiremiyorum..
Iki dr. Da kiz demisse kiz olma ihtinali yuksek.. Ben de hala tereddutluyum.. Baska bir dr.a gidicem 10 gun icerisinde.. Aldigim kiyafetlerin etiketlerini cikaramiyorum belki degisir diye :)
Asya da Azra da cok guzel isimler :) ismi gibi guzel olsun kendiside... cinsiyeti netlesince mutlaka yazin buraya cok merak ettim :) Allah gonlunuze gore versin insallah

Aaa supermis inceliyim insallah bir dahaki bebege nasip olur :) aslinda bende bu hamileligimde ovulasyon testi kullandim ama bende denk gelmedi demek hayirlisi boyleymis diyelim...
Valla ben de biliyordum ama niyeyse basiretim bağlandı 3 kere denedim nasıl olsa olmaz ya boşver dedim oldu:anneadayı:

Back
X