Doğuma Hazırlık 11. haftada erkek denildi, 12. haftada kız hangisi doğru?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Aynı cümleler söyleniyor bana da ama suratlarindan belli oluyor ne demek istedikleri. Zorla üzecekler insanı. Bir de bana söylenen rutin cümle bir kızın olsaydı yaşlılığında seninle ilgilenirdi. Sanki kiz çocuğu ailesinden sorumlu olmak zorundaymış. Kıza yüklenen bir sorumluluk. Allah kimseye muhtaç etmesin ama kızımda olsa ona bu sorumluluğu yüklemezdim deyip geçiyorum artik
Yaşlanınca bakar işte ne güzel sırtın yere gelmez diyorlAr bana da. Rabbim gonlumdekini biliyor vermediyse vardır bir hayır . Yorum yapılmasını istemiyorum sadece. Sonuçta kızını alalım yerine on tane erkek doğuracaksin deseler tirnagindan vazgeçmem. Allah yavrularimizi bize bağışlasın

Erken haftalarda yapılan tahminlere çok inanmamak lazım. Kafanıza kara cahil insanları takmayın kızlar,kızı veya erkeği eğitmek istediğin gibi yetiştirmek bizim elimizde,kızın tadı farklı erkeğinki farklı derler ama farklı olan tek şey birine pantolon öbürüne etek almak fakat genel olarak ikisinin de tadı aynı çünkü ikisi de evlat. Ayyy çok şükür ikisinden de tattım diyen sevgi pıtırcıklarına inanmayın zaman geliyor tüh keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi olsaydı diyorlar, pikolata78 pikolata78 hani bende bir keresinde demiştim ya böyle insanlara yaranamazsın diye çok doğru geçenlerde bu sefer erkek bekliyorum dediğimde bi tane teyze ama hemcins kardeş de kesinlikle şart demez mi:KK45:

Erken haftalarda yapılan tahminlere çok inanmamak lazım. Kafanıza kara cahil insanları takmayın kızlar,kızı veya erkeği eğitmek istediğin gibi yetiştirmek bizim elimizde,kızın tadı farklı erkeğinki farklı derler ama farklı olan tek şey birine pantolon öbürüne etek almak fakat genel olarak ikisinin de tadı aynı çünkü ikisi de evlat. Ayyy çok şükür ikisinden de tattım diyen sevgi pıtırcıklarına inanmayın zaman geliyor tüh keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi olsaydı diyorlar, pikolata78 pikolata78 hani bende bir keresinde demiştim ya böyle insanlara yaranamazsın diye çok doğru geçenlerde bu sefer erkek bekliyorum dediğimde bi tane teyze ama hemcins kardeş de kesinlikle şart demez mi:KK45:
Benim arkadaşıma da aynısını söylediler. Cidden yaranilmiyor. Pes artık. Niye ise herkeste yorum yapıyor üzerlerine vazife gibi.

Benim arkadaşıma da aynısını söylediler. Cidden yaranilmiyor. Pes artık. Niye ise herkeste yorum yapıyor üzerlerine vazife gibi.
İşte saçma sapan insanlar,kuyruk acıları var demekki yoksa normal insanlar gibi hayırlı olsun sağlıcakla gelsin deyip geçer.

Benim de pazartesi kontrolum var 11 haftalık olacak gittiğimde bende öğrenmek için can atıyorum gerçekten

emin olmadan neden soylerler ki anlamiyorum... bu arada benim kizimin adi da sare :) saglikli gelsin bebisler
Bizde kızımı 5.aya kadar erkek biliyorduk ben de aynen doktorların illa bişey söylemiş olmak için söylediklerine sinir oluyorum insan kendini alistiriyor adapte olmasi zorlaşıyor bu arada benim kızımın adı da sare

Sare nin bir anlamı da atlayan sıçrayan ya benim kızım tam adının anlamını taşıyor sizin kizininz da öyle mi bi de yukarıda anlattığınız olay ne zaman gerçekleşti yani Yakınlarda mi merak ettim

Sare nin bir anlamı da atlayan sıçrayan ya benim kızım tam adının anlamını taşıyor sizin kizininz da öyle mi bi de yukarıda anlattığınız olay ne zaman gerçekleşti yani Yakınlarda mi merak ettim
ne guzel tesaduf :) aynen anlamini tasiyor bir dk yerinde durmuyor bücürük :) konuyu yeni actim 15 haftalik hamileyim su an.. 13. haftada buyuk ihtimal kiz dedi sanirim bir cadi daha geliyor :) 16 yada 17 de kesin netlesir herhalde... sizin ne kadarlik?

Back
X