- 22 Haziran 2013
- 2.793
- 1.660
- 333
- Konu Sahibi scorpion_22
-
Yaşlanınca bakar işte ne güzel sırtın yere gelmez diyorlAr bana da. Rabbim gonlumdekini biliyor vermediyse vardır bir hayır . Yorum yapılmasını istemiyorum sadece. Sonuçta kızını alalım yerine on tane erkek doğuracaksin deseler tirnagindan vazgeçmem. Allah yavrularimizi bize bağışlasınAynı cümleler söyleniyor bana da ama suratlarindan belli oluyor ne demek istedikleri. Zorla üzecekler insanı. Bir de bana söylenen rutin cümle bir kızın olsaydı yaşlılığında seninle ilgilenirdi. Sanki kiz çocuğu ailesinden sorumlu olmak zorundaymış. Kıza yüklenen bir sorumluluk. Allah kimseye muhtaç etmesin ama kızımda olsa ona bu sorumluluğu yüklemezdim deyip geçiyorum artik
Benim arkadaşıma da aynısını söylediler. Cidden yaranilmiyor. Pes artık. Niye ise herkeste yorum yapıyor üzerlerine vazife gibi.Erken haftalarda yapılan tahminlere çok inanmamak lazım. Kafanıza kara cahil insanları takmayın kızlar,kızı veya erkeği eğitmek istediğin gibi yetiştirmek bizim elimizde,kızın tadı farklı erkeğinki farklı derler ama farklı olan tek şey birine pantolon öbürüne etek almak fakat genel olarak ikisinin de tadı aynı çünkü ikisi de evlat. Ayyy çok şükür ikisinden de tattım diyen sevgi pıtırcıklarına inanmayın zaman geliyor tüh keşke kızımın/oğlumun hemcins kardeşi olsaydı diyorlar,pikolata78 hani bende bir keresinde demiştim ya böyle insanlara yaranamazsın diye çok doğru geçenlerde bu sefer erkek bekliyorum dediğimde bi tane teyze ama hemcins kardeş de kesinlikle şart demez mi
İşte saçma sapan insanlar,kuyruk acıları var demekki yoksa normal insanlar gibi hayırlı olsun sağlıcakla gelsin deyip geçer.Benim arkadaşıma da aynısını söylediler. Cidden yaranilmiyor. Pes artık. Niye ise herkeste yorum yapıyor üzerlerine vazife gibi.
Aynen tatlım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin de yeterİşte saçma sapan insanlar,kuyruk acıları var demekki yoksa normal insanlar gibi hayırlı olsun sağlıcakla gelsin deyip geçer.
Ayyy coookkk sevndmmm cnmm allah saglikla kucagina almayi nasip etsn yaaa darısı bana .)))Kizlar bugun ayrintilim vardi cinsiyet netlesti oglumuz oluyor kendi dr hakli cikti devletteki dr yanildi.pikolata78 ve hicbir problem cikmadi şükürler olsun
Gözün aydın canım. Bak doktorun yapılmamış ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımKizlar bugun ayrintilim vardi cinsiyet netlesti oglumuz oluyor kendi dr hakli cikti devletteki dr yanildi.pikolata78 ve hicbir problem cikmadi şükürler olsun
Amin sağ ol canim insallah sende hayirli haberlerle gelirsin Allah gonlundekini versin inşallahAyyy coookkk sevndmmm cnmm allah saglikla kucagina almayi nasip etsn yaaa darısı bana .)))
Amin canim cok teşekkürler sen dogum yaptin miGözün aydın canım. Bak doktorun yapılmamış ne güzel. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
Cnm cok dogru olmuyor hrld erken haftalarda.sn fazla onemseme yinedeBenim de pazartesi kontrolum var 11 haftalık olacak gittiğimde bende öğrenmek için can atıyorum gerçekten
Canım 33 haftalık oldum. Nasipse 20 Haziran doğumum. Umarım bebiş durur.Amin canim cok teşekkürler sen dogum yaptin mi
İnşallah vaktinde doğar canim sağlıcakla kucagina alirsin inşallahCanım 33 haftalık oldum. Nasipse 20 Haziran doğumum. Umarım bebiş durur.
Amin canım. Hepimizin bebişi vakitlice gelir inşallahİnşallah vaktinde doğar canim sağlıcakla kucagina alirsin inşallah
emin olmadan neden soylerler ki anlamiyorum... bu arada benim kizimin adi da sare :) saglikli gelsin bebislerBana da 15.haftamda erkek oldugu soylendi. 17.haftadan sonra ise kiz...
Bizde kızımı 5.aya kadar erkek biliyorduk ben de aynen doktorların illa bişey söylemiş olmak için söylediklerine sinir oluyorum insan kendini alistiriyor adapte olmasi zorlaşıyor bu arada benim kızımın adı da sareemin olmadan neden soylerler ki anlamiyorum... bu arada benim kizimin adi da sare :) saglikli gelsin bebisler
ne guzel tesaduf :) aynen anlamini tasiyor bir dk yerinde durmuyor bücürük :) konuyu yeni actim 15 haftalik hamileyim su an.. 13. haftada buyuk ihtimal kiz dedi sanirim bir cadi daha geliyor :) 16 yada 17 de kesin netlesir herhalde... sizin ne kadarlik?Sare nin bir anlamı da atlayan sıçrayan ya benim kızım tam adının anlamını taşıyor sizin kizininz da öyle mi bi de yukarıda anlattığınız olay ne zaman gerçekleşti yani Yakınlarda mi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?