Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
slm arkadaşlar;
benim bebeğim 11 günlük bundan 3-4 gün önce oğlumun atletinde ıslaklık farkettim göbeği tam 1 haftalıkken düşmüştü , ben bezinden sızıyor zannettim ama baktımki göbeğinin deliğide ıslak 3 -4 gün günde 1 kez veya 2 kez aktı ama az acaba böyle bir durum yaşayan anneler var mı ? bugün hiç gelmedi ne yapmayalım henüz doktora götürmedim bir ebe arkadaş normal dedi ilerlerse götür dedi acaba neden oldu ve normalmi yaşayan arkadaşlar lütfen yazabilir mi?:uhm:
Bu konida hassasum
Kayıtlı Üye
Allah allah hiç duymadım öyle birşey. İltihap filan olmasın o akan.
Doktora sorun bakalım, neymiş.:sm_confused:
yok iltihap değil, renksiz ve kokusuz sıvı su gibi..:uhm:
Güneş topla benim için!
Kayıtlı Üye
alla alla bizde 2 haftaligiz sadece kan topluyo gobegi kizimin onuda alkollu suya temizliyorum canim ihmal etme doktora danis bi allah anali babali buyutsun bu arada
aksi birşey olduğunu sanmıyorum ama.inşallah.doktora götürmeden önce şu ücretsiz danışma hatlarını ara sor istersen.ona göre hareket edersin.
göbeği düştükten sonra alkolü bıraktık doktorumuz öyle söyledi. bugün hiç akıntı olmadı eğer tekrarlarsa götürücem doktora .tşk ederim sizede allah bağışlasın. allah analı babalı büyütsün.bu danışma hattından hiç haberdar değilim benn=((( bilgilendirirseniz sevinirim..
cnm sonucu bize de yaz merak ettim.önemli bir sey değildir.çünkü vajinadan bile akıntı gelebiliyor.
minnakk davşanımmmm
Kayıtlı Üye
canım telaş etme ben küçük kızmda yaşamıştım bu olayı omfalit adı veirlen bir rahatsızlıktan kaynaklanıyoo
göbek düşerken kalan mincik bir parça bu akıntıya sebeb oluyo
antibiyotik içerikili bir krem veiryo dr daha sonra geçiyoooo
minnakk davşanımmmm
Kayıtlı Üye
omfalit nedir
Göbek kordonu doğumdan sonra 5-10 günler arasında karın duvarından ayrılır, günümüzde hijyen şartlarının daha iyiye gidişi sonucu bu süre 15-20 güne kadar uzayabilmektedir. Göbek düştükten sonra tabanı iyileşir. Eğer bu aşamada bir sorun varsa göbekte akıntı ortaya çıkar ise göbek çukurunda granülom denen akıntıya neden olan doku görülür. Enfeksiyon riski nedeniyle tedavisi geciktirilmeden yapılmalıdır.
çok tşk ederim cvplarınız için yarın doktora gidip sizede yazacağım ..
benim oğlumda da olmuştu.göbeği düştükten sonra akıntı oluyodu dr.a gittik. granülom oluşmuştu.küçücük bi parça kalmış göbeğinde.gümüşnitratla yaktı sonra bağladı o parçayı 2 gün sonra o da düştü iyileşti.korkulacak bişey değil.bebiş de hissetmiyo bu yapılanları zaten uslu uslu duruyodu dr bunları yaparken benim oğluşum.geçmiş olsun...
Çok geçmiş olsun. Lütfen doktordan sonra haber ver.
evet gümüş nitratla yakılıyor.kolay ve acısız bir işlem telaşlanma.
kızlar bu bazı bebeklerde oluyormuş göbek kordonundan kaynaklanan birşeymiş bazen 2 bazen tek doz iğne ile geçiyormuş tek doz iğne vurulduk bakalım haftaya kadar ne duruma girecek başınıza gelirse korkmayın..