11. gün akşamı değerim 10,96 BU NE DEMEK YARDIM LÜTFEEN

E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
Arkadaşlar dayanamadım bugün 11. gün akşam 7 de değerimi ölçtürdüm,10,96 çıktı,doktoru aradık,0 ın altında oladığı için iyi dedi,ama biz en az 50 bekliyoruz dedi,pazartesi beni tekrar hastaneye çağırdı,off ne olur yardım edin moralim çok bozuk

• Konu Sahibi EU2
Canım 5 in üzeri pozitif sayılıyor.Ama dr.ları memnun etmek zor :)))

Benimde ilk 36 idi.değer 2 katı yükselmeli dedi.İki katı yükseldi bu sefer şu tarihte 500 leri geçmesi gerekli dedi.Şükür onuda geçtik.

İnşallah yükselir seninde.Demek yeni tutunma olmuş.Tebrikler.Devamı gelir inş.

• Konu Sahibi EU2
canım yaa desteğe okadar ihtiyacım vardı ki teşekkürler,inşallah artar seni de tebrik ederim,ama değer çok düşük geldi,ondan sevinemedim,doktora pazartesi görünecem dua et ne oluuur

• Konu Sahibi EU2
herşey yolunda gider canım merak etme stres yapmaman lazım.saki ol ve tadını çıkar...herşey gönlünce olsun...

• Konu Sahibi EU2
sağol canım yaa bu hafta okulda hiç olmadığım kadar stresliydim,öğrencilere inanılma zbağırdım kızdım dedimki hamile olsam bebek çoktan düşerdi

• Konu Sahibi EU2

Canım benim evet 5 in üstü pozitiif sayılıyor hiç üzme kendini insallah yükselir gönlünü ferah tut hadi hayırlısı canım.a.s.

• Konu Sahibi EU2
canım sizleer moral oldunuz bana Allahrazı olsun sen ne durumdasın ne yapıyorsun

Değerin fena değil inşallah daha da yükselir hayırlısıyla Allah yardımcın olsun

rubaaaaaa tebrikleeeeeeeer hamişsin canım :dance::teytey::teytey:
kafanı fazla değerlerine takma bak göreceksin değerin 2 ,3 kart artacak allahın izni ile inşallah hadi canım hamişliğin tadını çıkar ve rahat rahat uyuyun bebişinle tamammı canım k i ba.s.

canım benim bitanesiniz yaa,inan bugün ağlamaktan heder oldum siz arkadaşlarımın sayesinde çok mutlu ve umutluyum artık inşallah canım dua et artsın,darısı herkesin başına

canım tbr ederım bencede hamılesın neguzelya allah kucagınada almayı nasıp etsın ıhsallah

Yapmayın kızlar su erken testleri allahaskına, siz uzuluyorsunuz diye soyluyorum...
Neyse hadii gebe gorunuyosun allahımın izniyle yarın ki deger de onemli tabi. 2 gun sonra progesteron ve beta hcg baktı bakalım. İnsallah ikiye katlanır canım. Allah yardımcın olsun
Sevgiler ve bol sanslar

canım tebrikler yaaaaaa. çok güzel haber valla...takma canım stress yapma. yükselecek değerlerin hepimiz merakla bekliyoruz.

Hakikaten Sakura Hakli Bakmayin Erken Yaw
12.gün En Doğru Sonuçtur, Doğruya öğrenmek Ve Tanimlamak Için 12 Gün

Tebrikler Ruba
Kan Değerine Göre Bir Gebelik Oluşmuş Durumda Canim
şimdi 2 Gün Aralikli Ve Hatta Tekrarlayan Kantestleri Ile Tam Durumun Netleşecek
Rahat Ol,ilaçlarini Al,dinlen Bol Protein Al Ve Su Iç

günaydın kızlaaaar,
akdaş,sakura ve aktüel cim çok teşekkür ederim inşallah değerlerim artar,Allah herkese nasip eder.
Erken yapmamın sebebi dün işte kötü olaylar yaşadım,dedimki testim negatifse onu da bu gün öğreneyim,herşey bugün olup bitsin,
pazar bidaha ölçtürecem hayırlısı,

ÖPÜLDÜNÜÜÜÜÜÜÜÜÜZ

canım 10. güne göre değerin bence az değil... inşallah 12. gün bu değer katbe kat artar canım...hakkında hayırlısı olsun....

sağol canım yaa bu hafta okulda hiç olmadığım kadar stresliydim,öğrencilere inanılma zbağırdım kızdım dedimki hamile olsam bebek çoktan düşerdi

merhaba ruba. ben de öğretmenim. ilk denememde bende çok stresli idim. özellikle teste iki gün kala çocuklara çok bağırdım. bu ikinci denemem bende pazartesi teste gideceğim. iki gün evde olduğum için çocuklar şanslı:Kötü Kazen ben gerçi bu sefer kendi kendime , bu benim özel hayatım ve bundan çocuklar etkilenmemeli diye düşündüm.üstelik ben ana sınıfı öğretmeniyim daha da dikkatli olmalıyım çocuklara karşı. umarım ikimiz için hayırlısı olur. senin sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.

canım sizleer moral oldunuz bana Allahrazı olsun sen ne durumdasın ne yapıyorsun

Canım benim 2. tüp bebeğim tuttu Allahıma cok sükür. 10. gün 166.3 - 12. gün 457 - dünde 14. gün testimi yaptırdım 958.9 cıktıı Allah ım nasip ederse insallah sanırım ikiz geliyor :) canım senin değerinde yükselir insallah sakın merak etme a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…