11 aylık oğlum gece kalkmaları

tuxgxçe23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
13
0
86
38
İzmir
arkadaşlar artık çıldırmak üzereyim bebeğim çok kalkmaya başladı.saat başı hatta yarım saatte bir napıcağımı şaşırdım.aranızda benimle aynı sorunu yaşayan varmı.yada böle bi sorunla başaçıkabilen varsa lütfen bana yardımcı olsunnn.bu arada hala bebeğim emio.sempatiksalakcinni

benim kızım 10. ayı yeni doldurdu 11. aya girdi. 21:30 gibi yatırıyorum eger yatmadan hemen önce mama içerse gece 1 gibi kalkıyor mama veriyorum sonra 4 - 5 gibi kalkıyor tekrar mama veriyorum ama artık yarım saatte bir kalkıyor sabaha karşı pek uyumuyor.sürekli dönmeye çalışıyor bi oraya bi buraya bir türlü rahatını bulamıyor. 06:30 gibi de tamamen uyanmış oluyor.genellikle böyle ama bazen hiç uyumuyor belli olmuyor yani .mesela geçen hfta hiç uyumuyordu bütün gece ağlıyordu mahvetmişti beni zombi gibi işe gidiyordum .şimdi biraz düzeldi.senin bebişinin karnı aç kalıyor olabilir .gece emzirdikten sonra mama da ver bence.

benim de oğlum 11 aylık.. ve aynı sorun.. sütüm azaldı... ve sürekli yalancı meme gibi kullanıyor beni... ben de sütten kesmeyi düşünmeye başladım bu yüzden...ilk oğlumu da 1 yaşında kesmiştim...

benim oğlumda saat başı bazen yarım saate bi kalkıyor bazense 2 saate bi falan kalkıyor... 1 yaşında ve doğduğundan beri deliksiz biz gece uyumadım... ama olsun sağlıklı olsun bazen kafayı yiyorum gece uykudan gözümü açamazken oğlum ağlıyor ama elbet geçecek bu günlerde benim oğlumda emiyor

sanırım emen bebekler yapıo bunu.. benm oğlum da 9 aylık ve aynı sorun.. emmeden susmuyo.. 6. aya kdr 7-8 saat uyurdu. 2 tane dr a sordm dogru duzgun cvp veren olmadı. biri odası cok sıcaktır, çok giydiriyosundr, çok ortuyosundr dedi denedik olmadı, bir diğeri de olur bebek bu dedi sanslıysan 2 yasında duzelir dedi :1shok: değilsen 4 yasında:bbo:
bebek nasıl uykuya dalarsa her hafif uykuda o şekli arar dediler. orneğin emerek uyuyoasa ya da sallanarak onu ararmıs ve bu nedenle her hafif uykuya geciş döneminde yanırmıs. bunun olmaması için kendi kendine uyumayı ögrenmesi gerekirmiş. bunu da denedik artık oglum ogrendi kendi kendine uyumayı ama yok hala aynı problem..

eger bir bebek saat başı yada yarım saattebir kalkıyorsa emin oldun bir rahatsızlıgı oldugundan yapıyordur..ya gaz sorunu yada diş sorunu..ama eminimki diş problemi daha agir basıyor...benim kızım 16 aylık allaha şükür ezelden beri gece kalkamsi olmazdi diş sorunu dışında..birde ben 9.ayından sonra gece beslenmesini tamamen kestim..inanin alişkanlik haline getirip aynı saatte uyanıyorlar..sizde yavaş yavaş kesin gece beslenmesini çok zor degil alişiyorlar..şmdi kızım hiçuyanmadan sabah 10 kadar uyur..gece 11 de yatar..

dr dişten olmaz dedi bize ama bence bizimki gece memeyi alışkanlık haline getirdi ondan. gece beslenmesini nasıl kesitin?? nasıl alıştırcaz bilmiyorum :uhm:

kızlar benim oğlumda 11 aylık ve 3,5 aylıkken gece uykularına başladı
ama 12den önce yatmıyor sabah 8 gibi uyanıyor
benim oğlumunda gündüz uykuları yok
gece rahatsın ama diyenleri duyuyorum
evet rahatım ama gündüz 1 dakika bile beni yanından ayırmıyor
babası gelene kadar hiç bi iş yapamıyorum
sütüm zaten az olduğundan devam sütüne 4 aylıkken başladım
gece yatmadan önce bi biberon GECE DEVAM SÜTÜ ya da GECE MAMASI veriyorum oyüzden acıkmıyor bi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…