- Konu Sahibi nikimiferihakoydum
merhaba hanımlar.erkek bebeğime kışlık ürünler dahil ama önemli olan mont ve ayakkabı arıyorum. ankara etimesguttayım. varsa elinizde isterim tesekkürler
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hanımlar. kışlık ürünler dahil ama önemli olan mont ve ayakkabı arıyorum. ankara etimesguttayım. varsa elinizde isterim tesekkürler
Ben de ankaradayım. Montu yeni çıkardım elden ama bebeğinin boy/kilo ölçülerini ,ayakkabı numarasını verirsen eğer elimde uygun olanların resmini yollarım.
cnm kız mı erkek mi bebegin ?
Beden 80-86 cm elimde olanlardan bazılarının resimleri...Çoraplar, kot pantalon,kahve kadife pantalon, lacivert alt, kırmızı kapşonlu yeni. Diğerleri temiz ve çok iyi durumda...ortalama boy 80 kilo 10 filan. ayakkabı numarasını bilmiyorum almadım henüz patikleri vardı. ama ayakları iri.
Beden 80-86 cm elimde olanlardan bazılarının resimleri...Çoraplar, kot pantalon,kahve kadife pantalon, lacivert alt, kırmızı kapşonlu yeni. Diğerleri temiz ve çok iyi durumda...
Eki Görüntüle 845786 Eki Görüntüle 845797 Eki Görüntüle 845796 Eki Görüntüle 845795 Eki Görüntüle 845794 Eki Görüntüle 845793 Eki Görüntüle 845792 Eki Görüntüle 845791 Eki Görüntüle 845790 Eki Görüntüle 845789 Eki Görüntüle 845788 Eki Görüntüle 845787 Eki Görüntüle 845798
baktım beğendiklerim var. lakin dediğim beden-numara uyuyorsa alacağım ve mont ayakkabı uyması lazım hepsini topkuca düşünüyorum
5-6-8- nolu ayakkabılar olabilir. lakin mont yok. olanlarda küçük gelir. birde kaç numara olur acaba oğluma bilemiyorum ki ben?
6 nolu 19 no adidas ayakkabı duruyor sadece istedikleriniz içinde. birde 24 no adidas var siyah olan ama o büyük olur. iri bi bebekse ayakları büyük ise 19 no da olmayabilir.
mont olarak sacede yesil yelekli takım halinde olan var 6-12 ay ama kalıp olarak geniş. olur ama kıs için ideal deil tabi. esofman altları ve pantolonlara bakabilirsiniz 9-12 ve 6-12 olanlar kalıpları geniş cok rahat olur.
ewet 6-9 lar küçük olabilir size ben tskkür ederim ii aksamlarayakkabılar olmuyor evet mont olmuyor. pantolonlara baktım beğendiklerimde 6-9 ay olmaz biraz göbeği var. yine de tesekkürler. size kolay gelsin