• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11 aylik bebegim cok agliyor

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Merhaba herkese. Bebegim 11 aylik son 1 haftadır çok huysuz bugün de hiçbi şey yemedi. (Normalde çok iştahlidir) ateş yok. Bugün kendini kasarak sıkarak ağladı sanki bi yeri agriyo gibi. Bu arada bir tane dişi var ve şu an damakta diş belirtisi yok dişten olduğunu sanmıyorum. Yarın doktora gidicez ama sizin de fikirlerinizi almak istedim neden olabilir

merhaba benim kızımda 12 aylık 10 gündür çok huysuz hiç durmadan ağlıyordu hastada değildi iştah desen hiç yoktu daha 15 gün önce 7ve8.dişlerini çıkarmıştı arkadaşım belki diş çıkarıyordur dedi ben de hayır dedim zaten çıkardı dedim bu gün baktım ki 9ve10.dişleri çıkmış meğerse yavrum ondan bu kadar anlıyormuş bence sizin de diştendir

merhaba benim kızımda 12 aylık 10 gündür çok huysuz hiç durmadan ağlıyordu hastada değildi iştah desen hiç yoktu daha 15 gün önce 7ve8.dişlerini çıkarmıştı arkadaşım belki diş çıkarıyordur dedi ben de hayır dedim zaten çıkardı dedim bu gün baktım ki 9ve10.dişleri çıkmış meğerse yavrum ondan bu kadar anlıyormuş bence sizin de diştendir
Inşallah diştendir. Ama karnı ağrıyor gibi kasiliyor

Back