Merhaba kusura bakma yine rahatsız ediyorum seni ya baksana burda pipi var mıAmin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kusura bakma yine rahatsız ediyorum seni ya baksana burda pipi var mıAmin canım
Bana da tahmin yapar mısın 11 haftalık burdaCanım çok eminim yaa gönlüne göre olduğu için mutlu oldum kaç haftalık şuan? Yaz ama mutlaka
Erkek mi dedi doktorMerhaba kusura bakma yine rahatsız ediyorum seni ya baksana burda pipi var mı
Ya bundan önceki 3 doktor erkeğe benzetti bu da acille gittim orda gizli çektim foto biraz şüpheli de biraz başka görüşlere de ihtiyacım var diyelimErkek mi dedi doktor
Hahahaah hayırlısı olsun inşallah kalbinize göre olsun birde sanki arkadan görüntü bu siz ne hissediyorsunuzYa bundan önceki 3 doktor erkeğe benzetti bu da acille gittim orda gizli çektim foto biraz şüpheli de biraz başka görüşlere de ihtiyacım var diyelim
Arkadan mı kız ben üstten sandım ki pek anlamadım bilmiyorum ki benim içime de erkek doguyor ama bakalım nasipHahahaah hayırlısı olsun inşallah kalbinize göre olsun birde sanki arkadan görüntü bu siz ne hissediyorsunuz
Bana öyle sanki arkadan gibi ilk bebek miArkadan mı kız ben üstten sandım ki pek anlamadım bilmiyorum ki benim içime de erkek doguyor ama bakalım nasip
Makineyle alakalıdır ey iyisi özel devlet hastaneleri çok iyi değiller o konudaBazılarınızın ultrason görüntüleri resmen hd. Benimkiler neden ütüyle çekilmiş gibi.
Yok 4. Nasip olursaBana öyle sanki arkadan gibi ilk bebek mi
Maşallah cinsiyetleri nedirYok 4. Nasip olursa
Ay özele gidiyorum bi de yani baya baya özel hatta. Doktorum değerli bir cerrah kendisine çok güveniyorum çok da seviyorum ama incelikli şeyleri pek önemsemiyor. Kalp atışını asla açmıyor doppler ısı veriyor bebege görüyoruz işte diyor. Kilom var ve retrovert uterusum daha net görüntü için bastırmam lazım bunun için bebeği rahatsız edemem diyor. Biz de karıncalı tv görüntüsüyle idare ediyoruz.Makineyle alakalıdır ey iyisi özel devlet hastaneleri çok iyi değiller o konuda
Ooo anladım her doktorun tarzı farklı işte inşallah cinsiyetini iyi görür deAy özele gidiyorum bi de yani baya baya özel hatta. Doktorum değerli bir cerrah kendisine çok güveniyorum çok da seviyorum ama incelikli şeyleri pek önemsemiyor. Kalp atışını asla açmıyor doppler ısı veriyor bebege görüyoruz işte diyor. Kilom var ve retrovert uterusum daha net görüntü için bastırmam lazım bunun için bebeği rahatsız edemem diyor. Biz de karıncalı tv görüntüsüyle idare ediyoruz.
Fetal dna yaptiricamOoo anladım her doktorun tarzı farklı işte inşallah cinsiyetini iyi görür de
En doğur sonuçFetal dna yaptiricam
3 tane meleğim kızlarım varMaşallah cinsiyetleri nedir
Ne güzel inşallah çiçeklerin yanına bir böcek gelir tamamlanır3 tane meleğim kızlarım var
Ay inşallah hakkımızda hayırlısı olsun inşallahNe güzel inşallah çiçeklerin yanına bir böcek gelir tamamlanır
Bana da tahminde bulunabilirmisinizAnladım 16 . Haftaya kadar değişebiliyor. Ama nubu bariz kız bence