Canimm banada bakabilir misin 10+2 dedi doktorOzelde bile bu haftada söylemeyen doktor çok . Devlet hiç bakmaz şimdi cinsiyete . Biraz dahaa buyusun tam gösterir zaten kendini . Allah gönlüne göre versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm banada bakabilir misin 10+2 dedi doktorOzelde bile bu haftada söylemeyen doktor çok . Devlet hiç bakmaz şimdi cinsiyete . Biraz dahaa buyusun tam gösterir zaten kendini . Allah gönlüne göre versin inşallah
11. Haftadan sonra at istersen bu hafta için erken canimCanimm banada bakabilir misin 10+2 dedi doktor
Erkek gibiBunada bakarmisiniz
11. Haftadan sonra at istersen bu hafta için erken cnm
Yakınlaştırinca nubu gözüküyor ama canım dikkatli baktinmi acaba ay çok merak ediyorum iyice yakinlaştirip bakabilir misin sana zahmet11. Haftadan sonra at istersen bu hafta için erken canim
Çok ısrar ediyorsun illa bir tahmin dersen kız derim. Ama sonraki haftalar daha net oluyor tabiYakınlaştırinca nubu gözüküyor ama canım dikkatli baktinmi acaba ay çok merak ediyorum iyice yakinlaştirip bakabilir misin sana zahmet
Ay çok teşekkür ederim canım bende kız gibi hissediyorum hayırlısı ve sağlıklısı olsunÇok ısrar ediyorsun illa bir tahmin dersen kız derim. Ama sonraki haftalar daha net oluyor tabi
Amin canım ama bak erkek de olabilir . Emin konusmuyorum 11. Haftadan sonra sen yine atAy çok teşekkür ederim canım bende kız gibi hissediyorum hayırlısı ve sağlıklısı olsun
Dun kanama cok agri sikayetiyle acile gittim ultrasyona bakti %99 erkek dedi 14+4 haftaligim yanilma payi olurmu acabaErkek gibi
Lütfen yanlış anlamayın ama kanamanız ve ağrınız var ve siz şuan cinsiyet mi düşünüyorsunuz?Dun kanama cok agri sikayetiyle acile gittim ultrasyona bakti %99 erkek dedi 14+4 haftaligim yanilma payi olurmu acaba
Hayir cinsiyet dusuncesi degil agrimin olmasi mideyle alakaliymis yedigim bisey dokunmus kanamada 1.2damlaydi doktorun dedigine gorede korkulacak bisey yok ve doktor soyledi ben sormadim yani onyargili olmayalimLütfen yanlış anlamayın ama kanamanız ve ağrınız var ve siz şuan cinsiyet mi düşünüyorsunuz?
Yok on yargıdan değil ama yaşadığım için biliyorum oğlunda bir damla kan gelmişti ve kanamanın risk olduğunu bir damla bile olsa yatmam gerektiğini asla kalkmamam gerektiğini söylediler. Ultrasonda sorun olmaması kanama tekrarlanmaması halinde birde yani. Bir kere olmasına rağmen. O yüzden yaşadığım için yazdım on yargı değil bence şuan sadece sağlığını düşünün ve dinlenin bol bol yatın.Hayir cinsiyet dusuncesi degil agrimin olmasi mideyle alakaliymis yedigim bisey dokunmus kanamada 1.2damlaydi doktorun dedigine gorede korkulacak bisey yok ve doktor soyledi ben sormadim yani onyargili olmayalim
cinsiyete gelirsek de benim bu hamileliğimde 11 de erkeğe benziyor dediler 14 de kız dediler 16 da kesin kız dediler. 15 hafta olmuş artık sizin değişmez diye düşünüyorumHayir cinsiyet dusuncesi degil agrimin olmasi mideyle alakaliymis yedigim bisey dokunmus kanamada 1.2damlaydi doktorun dedigine gorede korkulacak bisey yok ve doktor soyledi ben sormadim yani onyargili olmayalim
Tesekkur ederim iki kizim var okula gidiyorlar dinlenip yatmak cok zor oluyor agir isim yok zaten gunluk isler ve cokta dikkat ediyorum cok sukur agrimda yok kanamamda suanYok on yargıdan değil ama yaşadığım için biliyorum oğlunda bir damla kan gelmişti ve kanamanın risk olduğunu bir damla bile olsa yatmam gerektiğini asla kalkmamam gerektiğini söylediler. Ultrasonda sorun olmaması kanama tekrarlanmaması halinde birde yani. Bir kere olmasına rağmen. O yüzden yaşadığım için yazdım on yargı değil bence şuan sadece sağlığını düşünün ve dinlenin bol bol yatın.
Hayirlisi diyelim rabbim herkesin cocugunu ona bağislasincinsiyete gelirsek de benim bu hamileliğimde 11 de erkeğe benziyor dediler 14 de kız dediler 16 da kesin kız dediler. 15 hafta olmuş artık sizin değişmez diye düşünüyorum
Çok arastirmistim çok ultrason fotosu baktım zamanında . Bence bu kesin kız . Rabbim saglikla kucağıniza almayı nasip etsin
Merhaba. Sizinkisi kız bence ? Kaç haftalık?Eki Görüntüle 3356227 Eki Görüntüle 3356229 Bana tahminde bulunur musunuz
13Merhaba. Sizinkisi kız bence ? Kaç haftalık?
En alttaki fotoda nubu yatay . Kız diye düşünüyorum. Erkekte dikey çıkıntı oluyor. İlk bebeğiniz mi?
İkinci buEn alttaki fotoda nubu yatay . Kız diye düşünüyorum. Erkekte dikey çıkıntı oluyor. İlk bebeğiniz mi?
Sağlıkla gelsin . İlkinin cinsiyeti ne ? Bir de doktor tahminde bulunmadı mi hiç?İkinci bu