11+3 cinsiyet tahmini

Ozelde bile bu haftada söylemeyen doktor çok . Devlet hiç bakmaz şimdi cinsiyete . Biraz dahaa buyusun tam gösterir zaten kendini . Allah gönlüne göre versin inşallah
Canimm banada bakabilir misin 10+2 dedi doktor

Eklentiler

• IMG-20231219-WA0035.jpeg
    IMG-20231219-WA0035.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 57
Lütfen yanlış anlamayın ama kanamanız ve ağrınız var ve siz şuan cinsiyet mi düşünüyorsunuz?
Hayir cinsiyet dusuncesi degil agrimin olmasi mideyle alakaliymis yedigim bisey dokunmus kanamada 1.2damlaydi doktorun dedigine gorede korkulacak bisey yok ve doktor soyledi ben sormadim yani onyargili olmayalim

Hayir cinsiyet dusuncesi degil agrimin olmasi mideyle alakaliymis yedigim bisey dokunmus kanamada 1.2damlaydi doktorun dedigine gorede korkulacak bisey yok ve doktor soyledi ben sormadim yani onyargili olmayalim
Yok on yargıdan değil ama yaşadığım için biliyorum oğlunda bir damla kan gelmişti ve kanamanın risk olduğunu bir damla bile olsa yatmam gerektiğini asla kalkmamam gerektiğini söylediler. Ultrasonda sorun olmaması kanama tekrarlanmaması halinde birde yani. Bir kere olmasına rağmen. O yüzden yaşadığım için yazdım on yargı değil bence şuan sadece sağlığını düşünün ve dinlenin bol bol yatın.

cinsiyete gelirsek de benim bu hamileliğimde 11 de erkeğe benziyor dediler 14 de kız dediler 16 da kesin kız dediler. 15 hafta olmuş artık sizin değişmez diye düşünüyorum

Yok on yargıdan değil ama yaşadığım için biliyorum oğlunda bir damla kan gelmişti ve kanamanın risk olduğunu bir damla bile olsa yatmam gerektiğini asla kalkmamam gerektiğini söylediler. Ultrasonda sorun olmaması kanama tekrarlanmaması halinde birde yani. Bir kere olmasına rağmen. O yüzden yaşadığım için yazdım on yargı değil bence şuan sadece sağlığını düşünün ve dinlenin bol bol yatın.
Tesekkur ederim iki kizim var okula gidiyorlar dinlenip yatmak cok zor oluyor agir isim yok zaten gunluk isler ve cokta dikkat ediyorum cok sukur agrimda yok kanamamda suan

X