Video olarak var da size göndermiyorum videodan ekran resmi aldımEn alttaki fotoda nubu yatay . Kız diye düşünüyorum. Erkekte dikey çıkıntı oluyor. İlk bebeğiniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Video olarak var da size göndermiyorum videodan ekran resmi aldımEn alttaki fotoda nubu yatay . Kız diye düşünüyorum. Erkekte dikey çıkıntı oluyor. İlk bebeğiniz mi?
Arkası dönüktü kıza benzetti illa bir çıkıntı görürdüm diyeSağlıkla gelsin . İlkinin cinsiyeti ne ? Bir de doktor tahminde bulunmadı mi hiç?
Anladım 16 . Haftaya kadar değişebiliyor. Ama nubu bariz kız benceArkası dönüktü kıza benzetti illa bir çıkıntı görürdüm diye
İnşallah bakalım sağlıkla gelsinAnladım 16 . Haftaya kadar değişebiliyor. Ama nubu bariz kız bence
Anladım 16 . Haftaya kadar değişebiliyor. Ama nubu bariz kız bence
Kız bu da bu kimin?
KızEki Görüntüle 3356227 Eki Görüntüle 3356229 Bana tahminde bulunur musunuz
Erkek
Hahahahha arkadaşındı bugün gitti erkek di
Kaç haftalık acaba nubu dik duruyor ama bilemedim
Banada yorum yapabilir misiniz 1 önceki sayfada resim paylasmistim
11. Haftadan sonra at istersen bu hafta için erken canim
Kiza benzettim ben canimEki Görüntüle 3359112 11+5 bakarmısınız
Bana yaz demiştin ben dün doktora gittim iki doktor da erkege benzetti bebeğimi bakalım 2 haftaya kesinleşecek inşallah herşey için çok teşekkür ederimCanım çok eminim yaa gönlüne göre olduğu için mutlu oldum kaç haftalık şuan? Yaz ama mutlaka
Yaa çok sevindim canim benim. Hayırlı evlat olsun inşallahBana yaz demiştin ben dün doktora gittim iki doktor da erkege benzetti bebeğimi bakalım 2 haftaya kesinleşecek inşallah herşey için çok teşekkür ederim
Bende ilk hamileliğimde 5+3 iken yoğun kanama alanı yaşadım ama sizin söylediklerinizin aksine benim doktorum kesinlikle yatmıyorsun bu bir hastalık değil kendini o psikolojiye sokma bebek sağlıklı ise zaten vücuda tutunacaktır yatıp kendine psikolojik baskı kurma ağır işlerden uzak dur işe git ve sadece ayaklarını düz bir şekilde uzat demişti dediği gibide 12. Hafta kanama alanım geçmişti ve gayet sağlıklı 2 yaşında bir oğlum var şuanYok on yargıdan değil ama yaşadığım için biliyorum oğlunda bir damla kan gelmişti ve kanamanın risk olduğunu bir damla bile olsa yatmam gerektiğini asla kalkmamam gerektiğini söylediler. Ultrasonda sorun olmaması kanama tekrarlanmaması halinde birde yani. Bir kere olmasına rağmen. O yüzden yaşadığım için yazdım on yargı değil bence şuan sadece sağlığını düşünün ve dinlenin bol bol yatın.
Teşekkür ederim cümle müslüman evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallahYaa çok sevindim canim benim. Hayırlı evlat olsun inşallah
Amin canımTeşekkür ederim cümle müslüman evlatlarını hayırlı evlat eylesin inşallah