3 tane kızım var okadar istiyorum ki oglum olsun 3 tane çiçeğin içine birtane böcek çok güzel olur ben 12 haftalığım şuanCanım çok eminim yaa gönlüne göre olduğu için mutlu oldum kaç haftalık şuan? Yaz ama mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 tane kızım var okadar istiyorum ki oglum olsun 3 tane çiçeğin içine birtane böcek çok güzel olur ben 12 haftalığım şuanCanım çok eminim yaa gönlüne göre olduğu için mutlu oldum kaç haftalık şuan? Yaz ama mutlaka
Bana da barizz erkek geldiiNeye göre benzettin ay Allah'ın izniyle bende çok istiyorum oglum olsun
Yaa evet beklenen bir bebekmis ben öyle gördüm canım valla genelde uanilmam . İnşallah boşuna umutlandirmamisimdir seni3 tane kızım var okadar istiyorum ki oglum olsun 3 tane çiçeğin içine birtane böcek çok güzel olur ben 12 haftalığım şuan
Ay hadii İnşallah teşekkür ederimBana da barizz erkek geldii
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah ama kesinlikle buraya yazılan bakalımYaa evet beklenen bir bebekmis ben öyle gördüm canım valla genelde uanilmam . İnşallah boşuna umutlandirmamisimdir seni
Buda cuma günü çekilmiş görüntüsüYaa evet beklenen bir bebekmis ben öyle gördüm canım valla genelde uanilmam . İnşallah boşuna umutlandirmamisimdir seni
12Kaç haftalık canım?
Canım kafa yapısı kıza benziyor nubu gozukmuyor
Banada tahminde bulunabilirmisiniz lütfen.12+4Canım kafa yapısı kıza benziyor nubu gozukmuyor
Kesenin ilk göründüğü usg fotoğrafı var mıydıBunada bakarmisiniz
Benim ultrason goruntum de aynı böyle ben çözemedim valla ne olduğunu kendiminkini deEki Görüntüle 3350748
Bana da bakar mısınız çok merak ediyorum 7+4
Kesenin ilk göründüğü usg fotoğrafı var mıydı
Anneadayiiii baksana bugünkü ultrason fotosuna devlet cinsiyet söylemiyor geçen erkek dedin hala aynı mı fikrin rica etsem bide lekelenmem oldu cuma günü igne ve progestan kullanıyorum bebkte kese etrafında az kanama alanıda varYaa evet beklenen bir bebekmis ben öyle gördüm canım valla genelde uanilmam . İnşallah boşuna umutlandirmamisimdir seni
Çok geçmiş olsun canım . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bence erkek canım. Nubu gozukmemis kafa yapısı erkek diye düşündüm . Kaç haftalık oldun .Anneadayiiii baksana bugünkü ultrason fotosuna devlet cinsiyet söylemiyor geçen erkek dedin hala aynı mı fikrin rica etsem bide lekelenmem oldu cuma günü igne ve progestan kullanıyorum bebkte kese etrafında az kanama alanıda var
Allah razı olsun canım 13 haftalık oldum devlete gidiyorum söylemiyorlar yaÇok geçmiş olsun canım . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bence erkek canım. Nubu gozukmemis kafa yapısı erkek diye düşündüm . Kaç haftalık oldun .
Çok geçmiş olsun canım . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bence erkek canım. Nubu gozukmemis kafa yapısı erkek diye düşündüm . Kaç haftalık oldun .
Ozelde bile bu haftada söylemeyen doktor çok . Devlet hiç bakmaz şimdi cinsiyete . Biraz dahaa buyusun tam gösterir zaten kendini . Allah gönlüne göre versin inşallah
Bak birde bu foto var
Ya öyle tabi hakkımızda hayırlısı inşallahOzelde bile bu haftada söylemeyen doktor çok . Devlet hiç bakmaz şimdi cinsiyete . Biraz dahaa buyusun tam gösterir zaten kendini . Allah gönlüne göre versin inşallah