11+3 cinsiyet tahmini

Bende ilk hamileliğimde 5+3 iken yoğun kanama alanı yaşadım ama sizin söylediklerinizin aksine benim doktorum kesinlikle yatmıyorsun bu bir hastalık değil kendini o psikolojiye sokma bebek sağlıklı ise zaten vücuda tutunacaktır yatıp kendine psikolojik baskı kurma ağır işlerden uzak dur işe git ve sadece ayaklarını düz bir şekilde uzat demişti dediği gibide 12. Hafta kanama alanım geçmişti ve gayet sağlıklı 2 yaşında bir oğlum var şuan

Bulunduğunuz haftada fetüste tüberküller net bir cinsiyet tahmini verecek kadar şekillenmemiş olduğundan pek isabetli bir cinsiyet tahmini yapılamaz, bugünden itibaren bir hafta sonra biraz daha net görülebilir olacak, yine de zaten daha önce bir gebeliğiniz olmuş, cinsiyetin kesin ve net bir şekilde ne zaman öğrenilebileceğini biliyorsunuz.

Bebiş de pek durmamış, utangaç herhal :) Fakat ben kız görüyorum Takipteyiz bakalım ne çıkcek :)

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Arkadaşlar tahmin yapabilen var mıııı 11. Haftaa burda

Eklentiler

• IMG_6667.jpeg
    75,2 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_6665.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 44
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…