Kızlar bende sonunda hayallerime kavuştum 11 ekimde
göğüs büyütme ameliyatı oldum.yıllardır bu günü bekliyordum.kendimi okdr mutsuz okdr eksik hissediyordumki inş tüm isteyenler olabilir bu ameliyatı.yıllar önce buraya doğal göğüs büyütme yöntemlerini okumak için kaydolmuştum o zamanlar
estetik bölümüne girmek aklımdan bile geçmiyordu ama o şekilde bi sonuç elde edemeyeceğimi anladım.aslında ta 19 yaşımdayken annemle doktora gtmiştik silikonlardan bahsetti ameliyat dedi ama annem kesinlikle olmaz deyip karşı çıkmıştı yıllar sonra (23 yaşımda) ikna ettim.doktor hastane araştırmaya başladık.
Ameliyatımı Hacettepe üniversitesi hastanesinde prof.dr Figen Özgür e oldum.275 cc yuvarlak mentor moderate plus profile meme altı kesisiyle dual plan yöntemiyle yerleştirildi.ameliyattan çıktığımda deli gibi titriyordum ama bi anda geçti ilaçların etkisiyle sanırım.ilk saatler nerdeyse nefes bile alamıyordum başımı çeviremiyordum.bi gece hastanede kaldım.aslında sandığımdan daha zordu bnm sürecim ilk gece tuvalete kalkamadım ertesi gün 3 adım zor yürüdüm odada yatakta başımı bile çeviremiyordum canım çok yanıodu burda sabah ameliyat olup akşam nete girip yazan arkadaşları bildiğim için moralim dahada bozuldu bn neden böyle oldum diye ama her saat biraz daha farkediyor inanın.ertesi gün çıktım hastaneden evde olmak rahatlatıyor insanı.5 gün kendim yatıp kalkamadım wc tek başıma giremedim yemek yiyemedim saolsun ailem destek oldu hep.şimdi kollarımı kısıtlıda olsa kullanabiliyorum tuvalet yemek işimi kendm halledebliyorum yatıp kalkarkende arada sırtımdan destek veriyorlar.şuan çok sert ve dikler.şekil farkı var
düzelceğini umuyorum.kollarımı ne zmn tam olarak kullanabilceğimi merak ediyorum doktorum bi ay dedi
neyse özetle bu haliyle bile çok mutluyum isteyen herkes olabilir inş.