• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.10.2012 Ankara göğüs büyütme ameliyatı

Bende gögüs büyütme ve karın germe (bodylift ) düsünüyorum ankarada oturuyorum. Kaca yaptırdın acaba memnunmusun doktorundan , bide ankarada doktor önerisi olanlar fiyat bilgisi olanlar bana yazabilirmi . Teşekkür ederim simdiden

Canım bende ankarada oturuyorum. 3 gün önce zühtü demire ameliyat oldum. İki ameliyat birden oldugu için seninkinin fiyatı degişir. Ben memnunum doktorumdan. İstersen görüşecegin doktorlar listesine zühtü demiride ekleyebilirsin. Bir cok doktora git sana en cok güven veren doktoru secersin. Taner bahar da iyi bir doktor. Ben ikisi arasında kararsız kalmıstım. Zühtü beyi sectim.

Kızlar bende sonunda hayallerime kavuştum 11 ekimde göğüs büyütme ameliyatı oldum.yıllardır bu günü bekliyordum.kendimi okdr mutsuz okdr eksik hissediyordumki inş tüm isteyenler olabilir bu ameliyatı.yıllar önce buraya doğal göğüs büyütme yöntemlerini okumak için kaydolmuştum o zamanlar estetik bölümüne girmek aklımdan bile geçmiyordu ama o şekilde bi sonuç elde edemeyeceğimi anladım.aslında ta 19 yaşımdayken annemle doktora gtmiştik silikonlardan bahsetti ameliyat dedi ama annem kesinlikle olmaz deyip karşı çıkmıştı yıllar sonra (23 yaşımda) ikna ettim.doktor hastane araştırmaya başladık.
Ameliyatımı Hacettepe üniversitesi hastanesinde prof.dr Figen Özgür e oldum.275 cc yuvarlak mentor moderate plus profile meme altı kesisiyle dual plan yöntemiyle yerleştirildi.ameliyattan çıktığımda deli gibi titriyordum ama bi anda geçti ilaçların etkisiyle sanırım.ilk saatler nerdeyse nefes bile alamıyordum başımı çeviremiyordum.bi gece hastanede kaldım.aslında sandığımdan daha zordu bnm sürecim ilk gece tuvalete kalkamadım ertesi gün 3 adım zor yürüdüm odada yatakta başımı bile çeviremiyordum canım çok yanıodu burda sabah ameliyat olup akşam nete girip yazan arkadaşları bildiğim için moralim dahada bozuldu bn neden böyle oldum diye ama her saat biraz daha farkediyor inanın.ertesi gün çıktım hastaneden evde olmak rahatlatıyor insanı.5 gün kendim yatıp kalkamadım wc tek başıma giremedim yemek yiyemedim saolsun ailem destek oldu hep.şimdi kollarımı kısıtlıda olsa kullanabiliyorum tuvalet yemek işimi kendm halledebliyorum yatıp kalkarkende arada sırtımdan destek veriyorlar.şuan çok sert ve dikler.şekil farkı var :( düzelceğini umuyorum.kollarımı ne zmn tam olarak kullanabilceğimi merak ediyorum doktorum bi ay dedi :( neyse özetle bu haliyle bile çok mutluyum isteyen herkes olabilir inş.

canım senin adına cok sevindim..mutlu olmana senin kadar bende mutlu oldum yeni cicişlerin hayırlı olsun..senide aramızda görmekten gercekten cok sevindim tatlım cünki cok istiyodun biliyorum herzaman böyle mutlu olman dileğiyle cok öptüm

canım senin adına cok sevindim..mutlu olmana senin kadar bende mutlu oldum yeni cicişlerin hayırlı olsun..senide aramızda görmekten gercekten cok sevindim tatlım cünki cok istiyodun biliyorum herzaman böyle mutlu olman dileğiyle cok öptüm

çok teşekkür ederim canım evet çok istiyordum zaman lazımmış gerçekten gün geçtikçe daha iyi oluyorum

kızlar bugün 38.günüm,kontrole gittim herşey yolundaymış,masaj önermedi doktorum izlerim içinde krem yazdı

canım hayırlı olsun öncelikle bende hacettepede olmayı düşünüyorum konunu görünce sevindim açıkcası :) ücret ne kadar ödedin acaba birde şuan ikizciklerin durumu nasıl herşey yolundamı

hayırlı olsun arkadaşım inşallah memnun kalmışssındır
teşekkür ederim canım memnunum :)

canım hayırlı olsun öncelikle bende hacettepede olmayı düşünüyorum konunu görünce sevindim açıkcası :) ücret ne kadar ödedin acaba birde şuan ikizciklerin durumu nasıl herşey yolundamı

saol canım,2bin civarında ödedim,şuan durumları iyi çok şükür :)

süper :) tam bütçeme uygun 2 bin civarı peki ödemeyi peşinmi yaptın :) hacettepede estetikte türkiyede başarılı hastanelerden biri yüz nakli bile orda yapılmıştı biliyosundur:))) yuvarlar slikonmu damlamı taktırdın hayatım :) birde boyun kaç 275 taktı :)

silikon firmasıyla kendinmi irtibata geçtin yoksa doktorunmu.
doktorum firmanın ismini söyledi genelde hastanede oluyorlar konuşup indirim yaptırabilirsin dedi ama orda değillerdi bnde yerlerine gidip knştum indirim yaptılar yoksa tabi bana brz daha fazla olcaktı maliyeti

süper :) tam bütçeme uygun 2 bin civarı peki ödemeyi peşinmi yaptın :) hacettepede estetikte türkiyede başarılı hastanelerden biri yüz nakli bile orda yapılmıştı biliyosundur:))) yuvarlar slikonmu damlamı taktırdın hayatım :) birde boyun kaç 275 taktı :)

canım yukarıdada dediğim gibi silikon firmasıyla grşüp indirim yaptırdım hastane masrafları fln o şekilde 2bin civarında,peşin yaptım ödemeyi duruma göre eksik yada fazla alınmışsa sonra düzeltiliyor hastanede kaç gün yattğına fln bağlı.yuvarlak istedim ben 5 doktorla grştm 4ü yuvarlak dedi damlada dönme riski varmış,baya araştırdım damla için doğal görünüm veriyor diyorlar ama yuvarlakta uygulanan yönteme göre gayet doğal duruyor asla öyle top top durmuyor yani bnmkilerde burdaki diğer yuvarlak taktıran arkadaşlar gbi gayet doğal görünüyor,boyum 157 göğüs altı ölçüm 68 omuzlarım dar canım :)

arkadaşım cok geçmiş olsun.bende 2009 yılında ameliyat oldum.ancak ben cahilce ve cok araştırmadan bu işe girmiş bulundum.benim meme başlarım kesildi.ancak doktor cok iyi bir iş çıkarmadı.ikisi eşit durmuyor karşıdan bakıldığında .zaten cok zorlanmış doktor meme uçlarını dikerken öyle söyledi.şimdiki aklım olsaydı kesinlikle meme altından kesikli yaptırırdım.önceden cok sertti .gittikçe yumuşadı.ama en azından bikini ve mayoda , abiye kıyafetlerde güzel duruyor.bu silikonları zamanla değiştirmek gerekiyor mu acaba
hamilelikte sorun yaratıyorlar mı.? birde benim süt kanallarım da kesildiği için malesef bebeğim olsada emziremeyeceğim...

arkadaşım cok geçmiş olsun.bende 2009 yılında ameliyat oldum.ancak ben cahilce ve cok araştırmadan bu işe girmiş bulundum.benim meme başlarım kesildi.ancak doktor cok iyi bir iş çıkarmadı.ikisi eşit durmuyor karşıdan bakıldığında .zaten cok zorlanmış doktor meme uçlarını dikerken öyle söyledi.şimdiki aklım olsaydı kesinlikle meme altından kesikli yaptırırdım.önceden cok sertti .gittikçe yumuşadı.ama en azından bikini ve mayoda , abiye kıyafetlerde güzel duruyor.bu silikonları zamanla değiştirmek gerekiyor mu acaba
hamilelikte sorun yaratıyorlar mı.? birde benim süt kanallarım da kesildiği için malesef bebeğim olsada emziremeyeceğim...

canım çok üzüldüm senin adına :( çok geçmiş olsun,şimdiki silikonların ömürlük olduğu bir sorun yaşanmadığı sürece değiştirilmesi gerekmediği söyleniyor.hamileliktede sorun yaratmıyor diyor tüm doktorlar bnm için önemli bi konuydu bu.emziremiyecek olmana gerçekten çok üzüldüm :( başka doktora gttinmi hiç mi emzirme şansın yok acaba?

teşekkür ederim canım memnunum :)

saol canım,2bin civarında ödedim,şuan durumları iyi çok şükür :)

canım silikon firmasıyla görüştüm dedin ya indirim için onlara nasıl ulaştın dr vasıtasıyla mı bi de bu indirimden önce kaça mal olacaktı ne kadar fark etti ? benimde seçeneklerde gazi var belki orda olursa aklımda olsun bende indirim isteyebilirim en azından.

canım silikon firmasıyla görüştüm dedin ya indirim için onlara nasıl ulaştın dr vasıtasıyla mı bi de bu indirimden önce kaça mal olacaktı ne kadar fark etti ? benimde seçeneklerde gazi var belki orda olursa aklımda olsun bende indirim isteyebilirim en azından.

canım doktorum firmanın adını söylemşti ztn hastanede olması gerekiodu firmadan birinin orda değilmiş bnde adresi öğrenip gttm hemen yakınında ztn.protezin fiyatı 2bine yakın bişeydi tam hatrlayamıorum bna 1küsüre geldi tam rakam blmyrm ameliyat dönemim brz sıkıntılı geçtiği için ayrıntılarla uğraşamadım ailem ilgilendi

yapacak birşey yok.çevremdeki kimse bilmeden giriştim bu işe ...psikolojim bozuk olduğu bir dönemdi.ayrıca damla silikon benimki ve hiç memnun kalmadım.buradan kesinlikle damla silikon önermiyorum.gerçek göğüsten farkı yok inanın.kesinlikle benim silikon yaptırdığım belli değil.cünkü damla silikon oturtulmuş gibi durmuyor.hafif sarkık duruyor ve zamanla yumuşuyor . sankı benim göğüslerim gibi .sadece meme ucu fikri kötü bir fikirmiş...bebeğim olursa emziremeyeceğim bebiş üzgünüm ama mama ile beslenecek...

canım çok üzüldüm senin adına :( çok geçmiş olsun,şimdiki silikonların ömürlük olduğu bir sorun yaşanmadığı sürece değiştirilmesi gerekmediği söyleniyor.hamileliktede sorun yaratmıyor diyor tüm doktorlar bnm için önemli bi konuydu bu.emziremiyecek olmana gerçekten çok üzüldüm :( başka doktora gttinmi hiç mi emzirme şansın yok acaba?

kadın doktorum emziremeyeceğimi söyledi.meme ucu değil diğer yöntemlerdede sütü geçebileceğini ve riskli olduğu söyledi.ancak silikon maddesinin zararsız olduğunu ekledi.bilmem ki belki alttan kesikli yöntemi deneseydim yine emzirmezdim heralde.tereddüt olurdu içimde...

Canım,geçmiş olsun.Bende meme ucu kesisini tercih ettim.İz konusunda takıntılıyım ben,bikini giyinince izlerim görünür belli olur korkusuyla yaşamak istemedim.Meme ucu büyüklüğümde bu yöntem için uygundu.Ama doktorum kesinlikle süt kanallarına dokunmayacagını,ilerisinde çocuğum olursa emzirebilecegimi söyledi ve bunun garantisinide verdi.Acaba senin kesin farklımı yapıldı,yani başka bı sorunmu vardı?Doktorun neden emziremeyecegini söyledi?? Bende yuvarlak protez var,duruş olarak çok memnunum.Protezlerin genellikle 15-20 sene sonra değiştirilmesinden yana doktorlar.Yani bir sorun olmazsa ômürlük oldugunu söylüyorlar ama tabi değiştirilmesi belkide gögustede bir sorun,deformasyona varsa bununla birlikte protezin değiştirilmesi iyi olur sanırım..Hamilelikte bir sorun yaratmıyor.Ama sanatçılar,ünlüler hamilelik öncesi genelde protezlerini çıkartıyorlar :44:Emzirme bittikten sonrada yeni protez taktırıyorlar..

Back