canım hayırlı olsun..boyle ıstedıgı goguslere ulasanlara cok sevınıyorum.
gogsunu gere gere gezersın artık
teşekkür ederim canım.ilk senin fotoğraflarını görüp çok beğenmiştim cesaretlenmiştim ayrıca bi teşekkür daha borçluyum sana yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlı olsun..boyle ıstedıgı goguslere ulasanlara cok sevınıyorum.
gogsunu gere gere gezersın artık
Ohhhh ne güzel konuyuda acmısız demek ki iyilesme sürecine adım atıyoruz
canım geçmiş olsun tekrardan. artık bundan sonra sen de dolu dolu cicilerinle aramıza katıldın.hersey zamanla daha da güzel olacak emin ol
Canım hayırlı olsun. İstediğin görüntüye kavuşursun umarım. Omur boyu saglikla mutlu bir sekilde kullan ins.
canım hayırlı olsun..inş en kısa sürede toparlanır,yeni güzel görüntünün keyfini çıkarırsın..
çok geçmişler olsun yeni cicişlerin hayırlı olsun :)
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah istediğin gibi olmuştur memişlerin.. darısı iseyenlerin başına.
saol canım şimdi çok anlaşılmıo füze gibiler çok sertler ama bu haliylede sevdim :)
merak etme günler geçtikce bakmaya doyamayacaksın canım.en kısa zamanda album yap
inşallah canım. 9 günüm kaldı. bayramdan sonra heyecan artar bendeeveeeeet biraz daha iyiyim :) sanada çok az kaldı inş ameliyattan sonra senin konunuda okuycaz :)
sevilmez mi hiçsaol canım şimdi çok anlaşılmıo füze gibiler çok sertler ama bu haliylede sevdim :)
inşallah canım. 9 günüm kaldı. bayramdan sonra heyecan artar bende
sevilmez mi hiç
saol canım şimdi çok anlaşılmıo füze gibiler çok sertler ama bu haliylede sevdim :)
kızlar bugün 18.günüm :) gittikçe doğalaşıyorlar füze görünümünden çıkıp yuvarlak şekil almaya başladılar :)
canım benım ne güzel işte kıvama gelmeye başladılar.zaman gectıkce tam dogallasacaklar .foto beklıyoruz bır an önce
ankara
mesaj kutun dolu diye cevap atamadım
sorun yok haberin olsun
Bende gögüs büyütme ve karın germe (bodylift ) düsünüyorum ankarada oturuyorum. Kaca yaptırdın acaba memnunmusun doktorundan , bide ankarada doktor önerisi olanlar fiyat bilgisi olanlar bana yazabilirmi . Teşekkür ederim simdiden
merhaba ankara :)güle güle kullannnn , geçmiş olsun.bende ankara danım silikon istiyorum bende para durumum müsait değil.Bu nedenle devlet hastanesınde olmak ıstıyorum.Doktorundan memnun kaldınmı bırde 1000 tl dışında proteze ne kadar verdın canım ? birde arkadaşlık ısteiğimi kabul edebılırmısın :26: