• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

11.10.2012 Ankara göğüs büyütme ameliyatı

canım hayırlı olsun..boyle ıstedıgı goguslere ulasanlara cok sevınıyorum.
gogsunu gere gere gezersın artık ;)

teşekkür ederim canım.ilk senin fotoğraflarını görüp çok beğenmiştim cesaretlenmiştim ayrıca bi teşekkür daha borçluyum sana yani :)

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah istediğin gibi olmuştur memişlerin.. darısı iseyenlerin başına.

canım geçmiş olsun tekrardan. artık bundan sonra sen de dolu dolu cicilerinle aramıza katıldın.hersey zamanla daha da güzel olacak emin ol

inşallah cimboom o günleri bekliyorum :)

Canım hayırlı olsun. İstediğin görüntüye kavuşursun umarım. Omur boyu saglikla mutlu bir sekilde kullan ins.

teşekkür ederim canım.inş sağlıkla sorunsuz kullanabilirim

canım hayırlı olsun:nazar:..inş en kısa sürede toparlanır,yeni güzel görüntünün keyfini çıkarırsın..

saol canım inş çok sıkıldım bu durumdan

çok geçmişler olsun yeni cicişlerin hayırlı olsun :)

teşekkür ederrim :)

saol canım şimdi çok anlaşılmıo füze gibiler çok sertler ama bu haliylede sevdim :)

arkadaşım, şu an füze gibi olmaları normal ama doğal bi görüntü olmuyo, kesinlikle doktorunla görüşüp masaja başlamalısınki yumuşayıp doğallaşsınlar... :) masajın önemi büyük kapsül oluşmaması gerekiyo...

Son düzenleme:
kızlar bugün 18.günüm :) gittikçe doğalaşıyorlar füze görünümünden çıkıp yuvarlak şekil almaya başladılar :) :10:

kızlar bugün 18.günüm :) gittikçe doğalaşıyorlar füze görünümünden çıkıp yuvarlak şekil almaya başladılar :) :10:

canım benım ne güzel işte kıvama gelmeye başladılar.zaman gectıkce tam dogallasacaklar .foto beklıyoruz bır an önce:34:

Bende gögüs büyütme ve karın germe (bodylift ) düsünüyorum ankarada oturuyorum. Kaca yaptırdın acaba memnunmusun doktorundan , bide ankarada doktor önerisi olanlar fiyat bilgisi olanlar bana yazabilirmi . Teşekkür ederim simdiden

Bende gögüs büyütme ve karın germe (bodylift ) düsünüyorum ankarada oturuyorum. Kaca yaptırdın acaba memnunmusun doktorundan , bide ankarada doktor önerisi olanlar fiyat bilgisi olanlar bana yazabilirmi . Teşekkür ederim simdiden

cnım daha çok yeni benim ameliyatım ama şuana kadarki durumdan memnunum.prof dr figen özgüre oldum hacettepede.hastane masrafları 1000 civarında ayrıca protezin fiyatını sen ödüyorsun firmayla görüşüp indirim yaptırabilirsin brz.
ankarada önerebilecğim doktorlar:
zühtü demir
taner bahar
serdar öztürk.
eğer ben devlette olmasaydım bunlardan birine olcaktım.

merhaba ankara :)güle güle kullannnn , geçmiş olsun.bende ankara danım silikon istiyorum bende para durumum müsait değil.Bu nedenle devlet hastanesınde olmak ıstıyorum.Doktorundan memnun kaldınmı bırde 1000 tl dışında proteze ne kadar verdın canım ? birde arkadaşlık ısteiğimi kabul edebılırmısın :26:

merhaba ankara :)güle güle kullannnn , geçmiş olsun.bende ankara danım silikon istiyorum bende para durumum müsait değil.Bu nedenle devlet hastanesınde olmak ıstıyorum.Doktorundan memnun kaldınmı bırde 1000 tl dışında proteze ne kadar verdın canım ? birde arkadaşlık ısteiğimi kabul edebılırmısın :26:

teşekkür ederim canım isteği kabul ettim :) silikona 1-1,5 arasında birşey verdim sanırım yani ailem verdiği için o kısmı tam bilmiyorum.gazi üniveristesi hastanesindede toplamda 3 bin civarında tutuyordu canım iyi bir doktor olduktan sonra özel devlet farketmez devlet hastanelerini doktorlarını bir araştır istersen.

Son düzenleme:
Back