hayırlı olsun canım, sonuçtan memnun olmana sevindim gün geçtikçe dahada memnun kalırsın inşallah :)
teşekkür ederim canım inşallah :) isteğini kabul ettim bu arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canım, sonuçtan memnun olmana sevindim gün geçtikçe dahada memnun kalırsın inşallah :)
bende amelyat oldum ve dr tavsiyesi ile damla silicon yaptirdim. ama amelyattan sonra oglum oldu, hamilelikte gogus deforme oluyor. Oglumu bazi nedenlerden dolayi emzirmedim, ama cok sutum de yoktu. (dr bir sorun olmayacagini soylemisti ama)
yuvarlak silicon nasil oluyor bilmiyorum ama ben hamilelikten once kesinlikle memnundum amelyatimdan, suanda hafif deforme olmus ama amelyat oldugma hic pisman olmadim simdiye kadar
ilerde param olursa belki yeniden toplatirim, ama psikolojimi bozmuyor
canım msjın için teşekkür ederim silikon taktırdıktan sonra hamile kalan bebeğini emziren kimseyi duymadığım için merak ediyordum.emzirememenin nedeni silikonlar değil yani sevindim buna :) deforme derken sarkma mı var?
benim bir arkadaşım 2 silikon ameliyatından sonra emzirdi, şimdi 2. bebeğine hamile sanırım doktorun ustalığı ve biraz da şans
canım msjın için teşekkür ederim silikon taktırdıktan sonra hamile kalan bebeğini emziren kimseyi duymadığım için merak ediyordum.emzirememenin nedeni silikonlar değil yani sevindim buna :) deforme derken sarkma mı var?
ankaracım benim arkadaşımda emzirdi hiç sorun olmadı emzirme sonrasında mutlak biraz göğüsler deforme oluyor ama sanırım büyük protezlerde bu ihtimal çok daha büyük bence seninkiler daha daha güzel olur
benim bir arkadaşım 2 silikon ameliyatından sonra emzirdi, şimdi 2. bebeğine hamile sanırım doktorun ustalığı ve biraz da şans
teşekkür ederim canım inşallah :) isteğini kabul ettim bu arada
teşekkür ederim kabakcım :) içimi rahatlattınız.bu arada seninkiler ne alemde?değişimi merak ediyorum :)
teşekkür ederim canım, eski ve yeni hallerine baktım gerçektende çok iyi olmuşlar iyiki yaptırmışsın kafanda sürekli ameliyat düşüncesiyle yaşamaktansa onlara kavuşup tadını çıkarmak en iyisi :)
ameliyattan sonra ne kadar süre sırtüstü yatmak gerekiyor, hamileliğimde neredeyse uyku yüzü görmemiştim yüzüstü uyumaya alışkanlığımdan
ankaracım normal göğüs kıvamını almaya başladı yumuşuyorlar ilk zamanlara göre çok daha güzel birde şu masaj ...krem olayı bitsede kurtulsak zahmetli bir işmiş
aynen canım aklımda hep ameliyat vardı birgün olcam diyordum hep çok rahatladım.benim doktorum 3 ay sırt üstü yatmayacaksın dedi,bnde yüzüstü uyumayı çok severim ilk zamanlar zaten yatamıyordum ama 2 ayım dolunca istemedende olsa yüzüstü yatıyorum inş bi sorun çıkmaz
yumuşamalarına sevindim canım,bnm doktorum masaj önermedi,krem verdide bn çok tembelim aksatıyorum hep
Allah esirgesin olmasın birşey, bu kadar sıkıntı çekip zahmet verdikten sonra herkesin yüzü gülsün inşallah,, ameliyat sonrası sıkıntı yaşayan arkadaşlara çok üzülüyorum zaman geçtikçe zorluklarıda bitip hep yüzünü güldürecek memişlerin bu günler anı kalacak sana :) kremi ihmal etme canım ya faydası oluyor mademki, birşeyi düzenli yapmak ne kadar zor geliyor dimi
ankaracım normal göğüs kıvamını almaya başladı yumuşuyorlar ilk zamanlara göre çok daha güzel birde şu masaj ...krem olayı bitsede kurtulsak zahmetli bir işmiş
sarkma da degilde ne bilm yumusadimi ne oldu eskisi gibi degil yani. ama sutumun olmamasi silicondan olma ihtimali buyuk, ilk cocugumu 8-9 ay emzirmistim sutum boldu. ama ikinci cocukta amelytli goguslerimde sut yok denecek kadar azdi, bende emzirmedim
drum yakup avsardi, usta bi doktor, eminim iyi yapmistir ama sutumun olmamasinin sebebi amelyattan ola bilir, belkide dedigin gibi sans
Bence kesinlikle Rızık meselesi.. Her çocuk doğduğunda kendi rızkiyla doğarmış.İlk bebeğim,kızım 3 ay emdi sonra sütüm kendi kendiligine kesildi.İkinci bebeğim,oğlum 1.5 sene emdi.Sinra sütüm bitti,kestim.Hiçbir zaman sütten kestiğimde göğüslerimde dolma taşma yaşamadım Ameliyatımı çocuklardan sonra oldum.Doktorum kesinlikle emzirmeyi etkilemeyecegini söyledi ve garantisini verdi ama tabi hiçbirimiz bilemeyizki.Emzirme döneminde yaşanan korku,panik,üzüntü,stres gibi faktörlerde emzirmeyi etkiliyor..Bence bu ameliyata bağlamamak lazım yani.Ameliyat olmasanda ikinci çocuğun o kadar emecekti kesinlikle diye düşünüyorum..
sutum olsaydi bile emzirmeyecektim, emzirmeden dolayi benim psikolojim bozuluyor ve depresif oluyorum ama sütümde yoktu yani bilmiyorum nedenini.
arzum, senin amelyattan önceki halin varmi fotolarin yani?
Üçüncü bir bebeği düşünmüyordum asla.Ama büyük konuşmamak lazımmış Bir tane daha bebiş yapabilirim Ezirirmiyim bilemiyorum.Emzirmek çok özel ve güzel bir duygu.Anneyle bebeği birbirine yaklaştıran,aradaki bağı güçlendiren bir an.. Göğüslerim bozulur diye emzirmeyebilirim şu anki düşüncem bu malesef.Üzgünüm bebek,eer gelirsen eğer anne sütü almayabilirsin.Ama doğumdan sonra annelik duygularım ağır basarsa durum değişebilir tabi Bakalım,zaman gösterecek ...
Var canım,msn den gösteririm bir ara
Üçüncü bir bebeği düşünmüyordum asla.Ama büyük konuşmamak lazımmış Bir tane daha bebiş yapabilirim Ezirirmiyim bilemiyorum.Emzirmek çok özel ve güzel bir duygu.Anneyle bebeği birbirine yaklaştıran,aradaki bağı güçlendiren bir an.. Göğüslerim bozulur diye emzirmeyebilirim şu anki düşüncem bu malesef.Üzgünüm bebek,eer gelirsen eğer anne sütü almayabilirsin.Ama doğumdan sonra annelik duygularım ağır basarsa durum değişebilir tabi Bakalım,zaman gösterecek ...
Var canım,msn den gösteririm bir ara