• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

107'den 70'e yolculuk. Yol uzun, yol arkadaşları aranıyor :-)

Ay kızlar çocuklu eve hiiiiç temizlik yapmiyacan :halay:çünkü benim ev eskisinden beter oldu ikizlerden dolayı:mad::mad:
Bende bazen temizlik yapinca resmini cekip esime atiyorum bak evi temizledim sen gelesiye ne halde olur bilmem bana soylenme sonra bu evin hali ne boyle diye hep senin kizlarindan oturu diyorum :KK70:

Bende bazen temizlik yapinca resmini cekip esime atiyorum bak evi temizledim sen gelesiye ne halde olur bilmem bana soylenme sonra bu evin hali ne boyle diye hep senin kizlarindan oturu diyorum :KK70:
Kadınların işi bitmiyor maalesef temizlik yaparsın 5 dk kalmaz, yemek yaparsın 2.güne kalmaz

Benimde bahar temizliği yapmam gerekiyor çok kirlendi ev ,2 gündür çok başağrısı çektim yeni toparlanıyorum.
Benimde amnem gelecek yaklasik 2 hafta sonra. Dedim senden tek istegim cocuklara bakman. Sen cocuklara bak ben temizlik yaparim dedim :KK66:

Kızlar bugünkü menümü yazayım.
1 ceviz ve suyu

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 domates

Öğlen
4 parça tavuk ciğer sote
2 kaşık kurufasulye piyazı
2 kaşık yoğurt

Ara
Yarım su bardağı chia tohumlu süt
5 tane çilek

Akşam
1 kâse yoğurt içine roka, dereotu, maydanoz

3 litre su

30 dk spor

Aaaa ben bugun menu paylasmadim hemen yazayim

Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim
Yarin cuma grubumdan bazi arkadaslarla 5 gunluk bahar detoxuna basliyoruz hayirli ugurlu olsun

Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz

Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)

Ara; yarim ithal muz

Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt

Ara; sade kahve

Son düzenleme:
Gunaydin kizlarrr
Gecesen detox suyu hazirlayip dolaba koydum sabah suzdum onu
Kalkinca 300 ml detox su ve 10 kabak cekirdegi
Simdide bir karisim iciyorum tarifin listesini hatta bu gunun listesini ceker atarim birazdan
Screenshot_2019-04-03-08-56-43.pngScreenshot_2019-04-03-08-27-49.pngScreenshot_2019-04-03-08-27-30.png

Resim koydum ama vazgectim tum haklari saklidir vs yaziyordu sonradan basima is almayayim. Isteyen varsa ozelden atarim

Hayırlı kandiller arkadaşlar
Sabah kaçamak yaptım
1 simit, 1 yumurta, zeytin, salatalık, domates

Sabah yürüyüş ve pazar alışverişi yaptım elim kolum dolu simiti yakmışımdır heralde yakamadıysam da sporla yakarım

Ara
5 çilek 1 muz
Afiyet olsun canim.
Değil mi ama arkadaşım :KK70:Ayy zaten dip köşe temizlik yapıyorum çok yoruldum yakmışımdır yaa:KK48:
Yakmışsındır merak etme. Zaten Temizlik yaptığında gözü dönüyor insanın o kadarcik kacamak olur
Ay kızlar çocuklu eve hiiiiç temizlik yapmiyacan :halay:çünkü benim ev eskisinden beter oldu ikizlerden dolayı:mad::mad:
Dün ben de temizlik yaptım duvarlara kadar sildim supurdum. Akşam o kadar yorulmuşum ki ölü gibi yattım erkenden. Sabah kalktıgımda bi baktım ev savaş alanı gibiydi. Dünkü temizliği ben başka eve mi yaptım acaba:KK48::KK48::KK48:
Benimde bahar temizliği yapmam gerekiyor çok kirlendi ev ,2 gündür çok başağrısı çektim yeni toparlanıyorum.
Geçmiş olsun canim
Benimde amnem gelecek yaklasik 2 hafta sonra. Dedim senden tek istegim cocuklara bakman. Sen cocuklara bak ben temizlik yaparim dedim :KK66:
Temizlik yapacağım diye annem hayatta gelmez benim. :KK43::KK43:Imreniyorum valla böyle annelere
Kızlar bugünkü menümü yazayım.
1 ceviz ve suyu

Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir
1 domates

Öğlen
4 parça tavuk ciğer sote
2 kaşık kurufasulye piyazı
2 kaşık yoğurt

Ara
Yarım su bardağı chia tohumlu süt
5 tane çilek

Akşam
1 kâse yoğurt içine roka, dereotu, maydanoz

3 litre su

30 dk spor
Afiyet olsun canım
Aaaa ben bugun menu paylasmadim hemen yazayim

Sabah 11.30da yedigim icin 2 ogun yaptim
Yarin cuma grubumdan bazi arkadaslarla 5 gunluk bahar detoxuna basliyoruz hayirli ugurlu olsun

Sabah: 2 yumurta, domates sos (yazdan yaptigim konserve sadece domates kaynatip kapatmistim kavanozlari) ve 2 tk labne peyniriyle omlet, 9 zeytin, 5 cerry domates, 3 badem salatalik, 5 ceviz

Ara; sade kahve, 3 kare cikolata (detoxa baslicaz diye yedim valla yoksa yemezdim)

Ara; yarim ithal muz

Aksam; 1 kase tarhana corba, ispanak ve yogurt

Ara; sade kahve
Afiyet olsun canim.
Nisan ve mayıs aylarında daha hızlı kilo veriliyormuş tv ' de bir diyetisyen söylemişti mantıklı geldi bana , ilkbaharda herşey yenileniyor ,belkide vücudumuzda da olur bu değişimler.
Yaz geldiğinden olmasın o herkes yaza fit girmek istiyor😁😁 kışın yiyoruz yiyoruz son bir iki ayda bir kış boyunca aldığımız kiloların hepsini vermek istiyoruz 😁😁😁

Back