- Konu Sahibi Bulamiyorum
- #2.721
Slm kızlar
Geçen hafta 77.4
Bugün 78.0
Fark +600 gr
regl olucam onun şişkinliği diye düşünüyorum
Geçen hafta 77.4
Bugün 78.0
Fark +600 gr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım menün güzel.Selam menü bildireyim
Sahur
Kepek ekmeği almistik ama bulamadim gece beyaz ekmekten kucuk bir tost yaptim
Salata
1 salam
1 yumurta
İftar
Bol suu
Ezogelin corba az
Bezelye yemeği 1 kepce
1 parca tavuk
2 yk patlican yogurtlamasi
Tebrikler canımGeçen hafta: 96
Bugün : 94.9
Bu kadarına da şükür....
Yinede eksi var maşallah canımKılo bıldırımı
Gecen hafta: 68.9
Bu hafta: 68.6
Fark: -300
Cok yavasladı ama sasırmıyorum cunku mısafırım falan oldu ıcecekler tatlılar pideler havada ucustu.
Ramazanda spor, su içmek aksıyor ,arada kaçamakta olursa normaldir .Slm kızlar..
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.9
Ramazan bereketi diyelim![]()
Evet canım bencede regl şişkinliğidir o ,benimde regl yakın.Slm kızlar
Geçen hafta 77.4
Bugün 78.0
Fark +600 gr
Yok yaa spormus bol su içmekmiş hak getireTebrikler canım
Yinede eksi var maşallah canım
Ramazanda spor, su içmek aksıyor ,arada kaçamakta olursa normaldir .
Tabi sen düzenli yapıyorsan bilmiyorum canım ben aksattımda
Evet canım bencede regl şişkinliğidir o ,benimde regl yakın.
Su içmek, spor bunlar çok önemliymiş zayıflamak için, ramazanda zor oluyor artık ramazan sonrasına devam.Yok yaa spormus bol su içmekmiş hak getirepidedir tatlıdır görmüyorum bu aralar valla, ramazanın ilk günleri iştahım yoktu maşallah şimdi açıldımda
![]()
Bugünkü menüm ve 42 dk ' da leslie yaptım bu akşam.03:00 Sahur
5 kaşık yoğurt, 7 tane hurma
20:07 iftar
1 domates,3 yemek kaşığı haşlanmış kinoa
1 su bardağı kefir, 1 ince dilim ananas
İftardan sonra , .sütlü türk kahvesi, 1 yemek kaşığı leblebi, 4 fındık
Su 1 litre içerim şimdilik
İns canim inş hele bir olsun varya neler yapcam:))Gunaydinn kizlarrr
Cnm sen elalemin ne dedigine bakma kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap. Simdi yuzun coktu vs diyenler oncedende siskoya bak diyorlardir. Bosver sen onlari aldiris etme
Ayyy cnm insallah hedefine ulasirsinda guzel haberlerini aliriz. Sabirsizlikla o gunu beklicem burda kutlama yapcaz sana insallah![]()
![]()
Konumuzla alakasi yok ama dinden beri yazcam unutuyorumProfil resmini cok begendim
O patladigin bedenler bol gelecek sana
Ooooooo baby vok guzellll![]()
Hayirli yaşlar olsun rabbim uzun omur versin bende yogunluktan yazamadim ve tartilamadim sali gunu ins tartilip kilo bildireyim olurmu..Slm kizlar
Duzceye geldik yarin iftardan sonra doncez nasipse.
Eve gider gitmez dogum gunu pastasi yapip dolaba atcam. Pazartesi gunu is yerinden arkadaslarimi iftara cagirdim iftardan sonrada pasta kesip zeynebe dogumgunu yapcaz. Bu yuzden yarin giremem pazarteside misafirler gidince pertim cikar yatar uyurum buyuk ihtimalle.
Siz pazartesi bildirimlerinizi yapin sali gunu yaparimlosteyi.
Sali gunu gorusuruz insallah.
Gecmis olsun canimMerhaba kızlarBulamiyorum canim kusura bakma. Kilo bildirimini zamanında yapamadım. Benim ortanca ilaç içmişti biliyorsun anlatmıştım. Hastaneden çıktığımız günün ertesi kusmaya başladı. Tahliller de temiz çıkmıştı ama korktuk yine de ciğerinde bobreklerinde hasara mi yol açtı diye tekrar hastaneye gittik. Tahlil yaptırdık yine o da temiz çıktı. Ama cocuk düzelmedi ateş ishal de başladı bir hafta surdu bir sey yok dediler yedigi bir sey dokunmus dediler. Bugun yine goturdum baska bi doktora bagirsak enfeksiyonu dedi. Ilac verdi bakalım bir de onu deneyeceğiz.
Geçen hafta tartılmıştım ama yazamadım 69.0 olmuşum yine bu hafta da diyet miyet kalmadı ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım. Yine 69.0 maalesef. Kuzum sağlığına kavuşsun da bakalım toparlarım inşallah.
Selam kızlar bende bir kaç gündür giremedim kızım hastaydı bu gün ilk kilo bildirimi benden gelsin cuma akşamı regl oldum oruç olmadığım için sabah tartıldım
Geçen hafta 91.9
Bu hafta 90.9
Sonuç -1
Inşallah haftaya 9 lu sayılardan kurtulurum
Merhaba kızlarBulamiyorum canim kusura bakma. Kilo bildirimini zamanında yapamadım. Benim ortanca ilaç içmişti biliyorsun anlatmıştım. Hastaneden çıktığımız günün ertesi kusmaya başladı. Tahliller de temiz çıkmıştı ama korktuk yine de ciğerinde bobreklerinde hasara mi yol açtı diye tekrar hastaneye gittik. Tahlil yaptırdık yine o da temiz çıktı. Ama cocuk düzelmedi ateş ishal de başladı bir hafta surdu bir sey yok dediler yedigi bir sey dokunmus dediler. Bugun yine goturdum baska bi doktora bagirsak enfeksiyonu dedi. Ilac verdi bakalım bir de onu deneyeceğiz.
Geçen hafta tartılmıştım ama yazamadım 69.0 olmuşum yine bu hafta da diyet miyet kalmadı ne bulduysam onu yemek zorunda kaldım. Yine 69.0 maalesef. Kuzum sağlığına kavuşsun da bakalım toparlarım inşallah.
Gecen pazartesi 92.9 idim sanki
Bugün:92.6 geldim. Bir haftadir ayni yerlerde sayıyorum
Geçen hafta: 96
Bugün : 94.9
Bu kadarına da şükür....
Kılo bıldırımı
Gecen hafta: 68.9
Bu hafta: 68.6
Fark: -300
U0
Cok yavasladı ama sasırmıyorum cunku mısafırım falan oldu ıcecekler tatlılar pideler havada ucustu.
Slm kızlar..
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64.9
Ramazan bereketi diyelim![]()
Slm kızlar
Geçen hafta 77.4
Bugün 78.0
Fark +600 gr
Geçen pazartesi = 89.5
Bugün = 89.00
Fark = _ 500 gr
Hayirli yaşlar olsun rabbim uzun omur versin bende yogunluktan yazamadim ve tartilamadim sali gunu ins tartilip kilo bildireyim olurmu..
Tmm canim ins yarin bildireyim kilomu,bence olursun az kalmis bayram hedef kilona,bende bir 77 kiloyu gorsem..Slm kizlar iyi geceler
Gecmis olsun cnm umarim en kisa zamanda toparlar.sen hasta diyince ben de salgina mi yakalandilar demistim. Actim yine som agzimi. Kafana takilan bir sey olursa cocuklar icin ozelden msj atabilirsin cnm elimden geldigince yarsimci olurumrđ44
Kizlar not ettim kilolarinizi yrn yapicam listeyi insallah
Sagol cnm bugun yogundum yrn yapicam listeyi zaten sen bildirim yapinca yaparim bir tek sen kaldin cunku
Bu arada bende gecen hafta 93.0
Bugun 92.5
Ramazanda 92-93 gidip geliyorum surekli bi 91i goremedim. Sozde bayrama 89 olacaktim
Mesaji yazdim telefon elimden dustu sizip kalmisim kalkayimda yerime yatayim yrn gorusuruz
Cok yoruluyorsun emek veriyorsun insallah her sey gonlunuzce istediginiz gibi olur cnmHayirli geceler hatunlar bu ara bi telas bi telas yogun ve hareketli geciriyorum ama şöyle bir kg verdigimi hissetmiyorum olsun kg almayimda, sahurda 2 lt su iciyorum,iftardads 2 lt ,gunluk 3-3,5 lt su iciyorum geri kalan ayran cay falan sıvı 4 lt buluyor,korkumdan iciyorum pazar gunu 7:30 dan 16:30 kadar tarlada calistim stil tohum dikim isleri yaptim hadi gelde suyu icme dun bu calismadan dolayi hastalandim iyim simdi,gunduzleri mukabelemiz var git gel yemek hazirla cok yoruluyorum,bide bir aydir araba almak icin stres olduk ne kadar zormus buraya ugramaya firsatim olmadi ins yarin bir arabaya bakacagiz hersey yolunda giderde aliriz ee borclandik haliyle cok stres yapti bizde :) bide hayirlisiyla su kilolardan kurtulayim iyi olacak..
Oldukça koşturuyorsun Allah kolaylık versin. Bizde bir ay olmadı araba aldık borcun stresi bir başka gerçekten hele ki eşimde gerildikçe gerildi beni de germeye devam ediyor Allah ödeme kolaylığı nasip etsin tüm borçlulara işimiz zorHayirli geceler hatunlar bu ara bi telas bi telas yogun ve hareketli geciriyorum ama şöyle bir kg verdigimi hissetmiyorum olsun kg almayimda, sahurda 2 lt su iciyorum,iftardads 2 lt ,gunluk 3-3,5 lt su iciyorum geri kalan ayran cay falan sıvı 4 lt buluyor,korkumdan iciyorum pazar gunu 7:30 dan 16:30 kadar tarlada calistim stil tohum dikim isleri yaptim hadi gelde suyu icme dun bu calismadan dolayi hastalandim iyim simdi,gunduzleri mukabelemiz var git gel yemek hazirla cok yoruluyorum,bide bir aydir araba almak icin stres olduk ne kadar zormus buraya ugramaya firsatim olmadi ins yarin bir arabaya bakacagiz hersey yolunda giderde aliriz ee borclandik haliyle cok stres yapti bizde :) bide hayirlisiyla su kilolardan kurtulayim iyi olacak..
Bende bugün bekliyorum artık patlamak üzereyim ve karnım kasıklarım çok ağrıyor gerçektenSlm kizlar sabah saglik ocagina gittik geldik meryemin takibi vardi kan verdik. Ortaligi toparladim yemekleri kaldirdim. Simdi oturdum dinleniyorum biraz. Emine geldikten sonrada mutfagi toplucam. Gece yatmadan once adet oldum. Cok sukur iftrdan sonra oldum10 gunluk arada cok hafif beslenip 89u gormek istiyorum. Hadi bakalim hayirlisi
![]()