• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1001 ihlas

hmtnzl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
1.608
8
116
Diğer
merhaba arkadaşlar..
ihlas duasının faziletleri çok malum..
bi arkadaşımın annesi bi hocayla görüşmüş.
o da ihlas suresini şu şekilde okusun.
Allah'ın izniyle evlat sahibi olur demiş..biiznillahiTeala...

bir bardak suya abdestli olarak 1001 ihlas suresi okusun.
suyun yarısını kendi yarısını eşi içsin demiş.
bunu yapabilrse hergün yapsın demiş..
bende sizle paylaşmak istedim..
Rabbim dualarınızı kabul etsin....

teşekkürederim paylaşımın için ben not aldım inş bugün okumayı ve hergün okumayı ALLAH nasip ederse düşünüyorum.Duydugumuz şeyleri yapabilecegim herşeyi yapmaya çalıiıyorum bebiş için bu enkolayı bence.ALLAH beklentisi olan herkesin beklentisini saglıkla nasip eylesin.

Allahın izniyle ihlas suresine okuycam.zaten sık sık okurdum ama hergün okumaya başlıycam.Allahrazı olsun bu konuyu paylaştığın için arkadaşım..

teşekkürederim paylaşımın için ben not aldım inş bugün okumayı ve hergün okumayı ALLAH nasip ederse düşünüyorum.Duydugumuz şeyleri yapabilecegim herşeyi yapmaya çalıiıyorum bebiş için bu enkolayı bence.ALLAH beklentisi olan herkesin beklentisini saglıkla nasip eylesin.

ne duyarsak yapmaya çalışıoruz tabi.
bende bi umut Allahtan ümit kesilmez diye,sizlerede ümit olsun diye yazdım.
Rabbim duanı kabul etsin inş.
tez zamanda bebeğine kavuşursun..
bize de dua etmeyi unutma ama..
bizde kavuşalım bebeğimize:12::12::12:

Allahın izniyle ihlas suresine okuycam.zaten sık sık okurdum ama hergün okumaya başlıycam.Allahrazı olsun bu konuyu paylaştığın için arkadaşım..

Allah senden razı olsun canımm...
Rabbim dualarını kabul etsin..
şifa bulursunuz inşAllah..
bizede dua etmeyi unutmayın emi..
tek isteğim bu...

paylaştığın için teşekkürler bende uygulayacağım allah hepimizin gönlünün muradını versin inşaallah hayırlısıyla

ben bunu her dileğiniz için 10,000 ihlas okunmalı olarak biliyorum
ama duanın sayısı olmaz diye düşünüyorum
mümkün olduğu kadar çok okunmalı
Allah hepimizin duasını kabul etsin
gönlümüze göre versin inşallah

paylaştığın için teşekkürler bende uygulayacağım allah hepimizin gönlünün muradını versin inşaallah hayırlısıyla

amin inşAllah
Allah dualarınız kabul etsin.
bize de dua edin..

ben bunu her dileğiniz için 10,000 ihlas okunmalı olarak biliyorum
ama duanın sayısı olmaz diye düşünüyorum
mümkün olduğu kadar çok okunmalı
Allah hepimizin duasını kabul etsin
gönlümüze göre versin inşallah

amin inşAllah...
ben duydum paylaşmak istedim..

canım aslında benimde bildiğim bir dua var bende paylaşmak isterim
(rabbi hebli minessalihiyn ) manası '' rabbim bana salihlerden bir evlat ver ''
ibrahim peygamberin duasıymış rabbim hepimizin dularını kabul etsin
ayrıca bu başlıkta bir forum açtığın için de teşekkür edrim :nazar:

canım aslında benimde bildiğim bir dua var bende paylaşmak isterim
(rabbi hebli minessalihiyn ) manası '' rabbim bana salihlerden bir evlat ver ''
ibrahim peygamberin duasıymış rabbim hepimizin dularını kabul etsin
ayrıca bu başlıkta bir forum açtığın için de teşekkür edrim :nazar:
teşekkürler tatlım..
rabbim hepimize salihlerden evlatlar versin...

çok iyi yapmışsın
Allah hepimizin gönlüne göre versin:emir_bebek:

amin canım...
sağolasın..
Dualarımız kabul görür Allah katında inşAllah..

ben kendimle birlikte tüm bebek isteyenlerede dua ediyorum dualar müşterek zaten makbulu budur.RABBİ HAEPLİ MİNESSALİHN bu duayı okuyanın genelde erkek çocugu oldugnu duydum erkek kız farketmez tabi saglıklı hayırlı olsun imanlı olsun amiiiiiiiiinnnnn ve tez vakit OLSUN.

ben kendimle birlikte tüm bebek isteyenlerede dua ediyorum dualar müşterek zaten makbulu budur.RABBİ HAEPLİ MİNESSALİHN bu duayı okuyanın genelde erkek çocugu oldugnu duydum erkek kız farketmez tabi saglıklı hayırlı olsun imanlı olsun amiiiiiiiiinnnnn ve tez vakit OLSUN.

amiiiiiiin canım zaten dua ederken allahııım bebek isteyen herkese muratlarını ver diye dua ediyoruzrabbim kabul eder inşaaalllaaaah (olsunda erkek kız farketmez yeterki bekletmeden gelsin)

amiiiiiiin canım zaten dua ederken allahııım bebek isteyen herkese muratlarını ver diye dua ediyoruzrabbim kabul eder inşaaalllaaaah (olsunda erkek kız farketmez yeterki bekletmeden gelsin)

Rabbim bize hayırlı, sağlıklı sıhhatli salih evlat nasip eylesin inşşallah.....
dualar hepimiz için....
ben sizlere de ediyorum..ssizde bizleri unutmayın...

1001 ihlası okuyorum arkadaşlar dijital tesbih var elimde iş yaparken falan onu tamamlayıp son ihlasta suyuma nefes veriyorum üfürmek yok biliyorsunuz demi?eşimede içiriyorum eşim hergün devam edemezsin dedi ama azimle Allahın izniyle dvm etmeyi düşünüyorum sizede dua ediyorum birde dualarımın kabulü içn 180 ya semi cc çekiyorum 100 selavat inşl tüm dualarımız kabul olsun.....:nazar:

1001 ihlası okuyorum arkadaşlar dijital tesbih var elimde iş yaparken falan onu tamamlayıp son ihlasta suyuma nefes veriyorum üfürmek yok biliyorsunuz demi?eşimede içiriyorum eşim hergün devam edemezsin dedi ama azimle Allahın izniyle dvm etmeyi düşünüyorum sizede dua ediyorum birde dualarımın kabulü içn 180 ya semi cc çekiyorum 100 selavat inşl tüm dualarımız kabul olsun.....:nazar:

amin inşAllah...
ne kadar sevindim ihlası okumana.
inşallah hayırlıı evlat sahibi olursun canımm...
ben regl olduğum için okuyamadım daha..
ama senin okumana çok sevindim..
bizlerede dua edin olurmu??
çok ihtiyacımız var duaya..

birde hergün yatağa yattığınızda on kere 'el mutekebbiru'' deyin. Allah ın isimlerinden. biyerde okumuştum çocuk isteyenler için. isteğinize kavuşamasanız bile vazileti büyük.

kızlar hepinizin parmaklarına sağlık çok güzel bilgiler vermişsiniz topicteki arkadaşlarımada paylaştımm allah razı olsun

birde hergün yatağa yattığınızda on kere 'el mutekebbiru'' deyin. Allah ın isimlerinden. biyerde okumuştum çocuk isteyenler için. isteğinize kavuşamasanız bile vazileti büyük.

:16: bunu ilk duydum. inşaallah virdlerime bu esmaulhüsnayıda ekleyim.ALLAHIN isimlerini regliykende zikredebiliriz adet bekliyorum bugün yarın gelebilir ihlas o durumda okunmadıgı için buna dvm edelim sagol canımcım paylaşımın için..

amin inşAllah...
ne kadar sevindim ihlası okumana.
inşallah hayırlıı evlat sahibi olursun canımm...
ben regl olduğum için okuyamadım daha..
ama senin okumana çok sevindim..
bizlerede dua edin olurmu??
çok ihtiyacımız var duaya..

bir hayırlı işe vesile olan, okişi hayırı işledikce, vesile olanda sevaptan kısmetten nasibini alır.biz okudukça sende nasiplenirsin inş.ya sorma bende regl bekliyorum suyu eşim okusa keşke ama genelde erkekler hazırcı oldugu için yapmaz,onada keçiboynuzu kürü yapıyorum hzır eline veriyorum içiyor hatırlatmazsam veya kendim vermezsem unutuyo gerçi böle rahat olması iyi oda benim gibi bebek işini sıkıntı yapsa bu süreç geçmek bilmez bana ızdırab olur.evet birbirimize dua edelim mesela bugün ben tüm istiyenlerle birlikte özellikte bu topikte bulunan arkadaşlara dua ettiiiiiiiimm RABBİMİZ kabul eylesin.

Back
X