Tamam canım ekledim seniOlabilir katılabilirim
Evet anım 100 esma 10 salavat düşüyor çok kısa sürerAz dusecek galıba katılırım @Harlofia
Ekliyoruum kuzum seni deBende katılırim
Çok ıyı. Ya latıf esması bende ağırlık yapıyor cok fazla cektığim deEvet anım 100 esma 10 salavat düşüyor çok kısa sürer
Asla duramıyoruz bağımlılık yapıyor dua etmek ibadet etmekBizim tayfa geliyor tek tek
Samimi soyluyrm ben bırz boslukta kalınca bunalıma giriyorum hemn. O yuzden dolu olması her zmn ıcın ıyı.Asla duramıyoruz bağımlılık yapıyor dua etmek ibadet etmek
Evet diğer arkadaşlar için de uygunsa olabilir şuan bir kaç okumamız daha olduğu için size yük olsun istemedimÇok ıyı. Ya latıf esması bende ağırlık yapıyor cok fazla cektığim degunluk 2 kısye okuyabiliriz. Sureklı liste donerr hemde
Ekliyoruum seni de canım ❤Bende katilirim
Geldim canım valla Esma olmadan hayatın tadı da yok alışmıştık tesbih çekmeye hele ki Ya Fetahtan sonraKızlar sayıyı çok tutmayacağım 10 kişi olalım diye düşündüm bu şekilde kişi başı 100 Ya Latif 10 salavatı fatih düşüyor günlük çok kolay hatmederiz diye düşünüyorum
Morrmeneksee A arkadasimes burcusami Ssevincli Mintimint Kunfeyekunnn SoLeiL12 H HaklisinHocam M Morlale8
katılmak ister misiniz kızlar diğer okumalarla beraber fazla gelir mi diye düşündüm ama 10 kişi olunca kişi başı çok az düşüyor ne dersiniz
Ben de baya alışmışım hiç bir şey bulamazsam la ilahe illallah çekiyorum içim çok sıkılıyor son zamanlarda zikirler ilaç oluyor resmenGeldim canım valla Esma olmadan hayatın tadı da yok alışmıştık tesbih çekmeye hele ki Ya Fetahtan sonra
Ya aslında ben 2.hatim cok ıstıyrm ya fettahı. Ama sızlerde tekrr travma etkısı yaratmak ıstemedımGeldim canım valla Esma olmadan hayatın tadı da yok alışmıştık tesbih çekmeye hele ki Ya Fetahtan sonra
Aynen ben de çekiyorum canım ama böyle grupça olunca bir başka güzel oluyor sanki yanlız verdiğin sayı çok azBen de baya alışmışım hiç bir şey bulamazsam la ilahe illallah çekiyorum içim çok sıkılıyor son zamanlarda zikirler ilaç oluyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?