1000 lira ile ayı kapatabilir miyim..

Eskiden doğallık vardı insanda olsun bitkiden olsun pazarda acaba demezdik akşama kadar oybardık annemiz başımızda durmadan ekmeğimizi paylaşırdık
Hayvan tecavüzü yok bilmem ne yoktu ben 5 Yaşında 1 km uzaklıktaki bakkala gidip ekmek alabiliyordum insanlar daha samimiydi biz birbirimizde yer içerdik daha mutluyduk insanlar damgalanmıyırdu alkol alıyor diye komşu ilişkileri süperdi ve bizim burda su kesilmedi hiç kesilse de mahallede çeşmeler vardı malum kişiler gelince mahalledeki suları kesip başka yerlere abant markası olarak sattı ben 6 yaşında tarlalarda tek başıma çiçek toplardım bisiklete binerim deseler o yıllara geri gideceğiz bir dakika düşünmem

Son düzenleyen: Moderatör:
Eskiden kusura bakmayın bizde sokaklarda oynardık.cunku aynı mahalle sakinleri durmadan değişmezdi.. şimdi bir köy nüfusu bir kapıdan giriyor.siz eski yaşamı getirin gene güvenilir olur..annemiz çarşı pazar gezmezdi..küçük mahalleler zaten yasmışız olmazdı.. onlar zaten güvenliğiniz gibiydi..büyükleri uzaklastirdik.cekirdek sile olduk..çalışan anne sayısı arttı.. herşey değişti.. bu değişimgeregi tabiki guvenlikde değişecek.. Zaten çocuğunu sokağa salan bir zihniyeti kimse koruyamaz..çocuğunu okuldan almayı unutan anneleri gördüm.. anayolda oynardık.cunku araba azdı.. almasınlar efendim.onune gelen araba ozaman..sokaklar arabadan geçilmiyor.. ayrıca önceden de neler oluyorduda basınlı vardi..bukadar herşey yayıldın..avrupada çocukları evde yanlız bırakmak ceza gerektiren suç...bence bir an önce sorumsuz ailelerin çocuklarına devlet el koymalı.ayrica akrabadan gelen kötülüğü devlet değil sile engelleyebilir.kimse kusura bakmasın.

Şuan ki birçok şey yanlış bizim mahallede gelen giden olurdu 8ama sıkıntı olmazdı
Biz büyüdük kirlendi dünya ben eski zamanları seviyorum

Herkese merhabalar benim oturduğum semt biraz pahalı market pazar kasap fiyatları hep uçuk ona rağmen 1000 tl ile market kasap be pzar alışverişi yapıyoruz. Ama fiyatlar çok yüksek örneğin şeftali kilosu 8 tl ama bu 1000 tl içinde stokladığım ürün de var

Yaz ortası fiyatlar hep öyle 6 TL domates 7_8 şeftali sezondayız inanılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…