- 1 Mayıs 2019
- 702
- 702
- 103
- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Aaa fairtale için okunacağını farkedemedim. Okuyorum hemenF FairyTale89 için okumayanlar
@Sealand
Sezinto
M mely15
@Aomine Daiki
Aycoregi22
little bird için okumayanlar
M mely15
@Aomine Daiki
Aycoregi22
Benide yazar mısın rabbim herkese hayır kapıları açsın100 ya Fettah ya Rezzak zikri ile bolluk bereket gelir. Ummadığınız yerlerden rızık kapıları açılır.
100 Ya Malikel Mülk Zül Celali vel ikram. Zikri de ona keza bolluk bereket zikridir.
Tecrübe edilmiş zikirlerdir; 10 kişilik bir grup olursak kâfi. Günlük 1 kişi niyetine okuyacağız. Katılmak isteyenler buyursun. Günlük herkes 100 ya Rezzak ya Fettah ve 100 Ya Malikel Mülk Zül Celali vel ikram' zikirlerini okuyacak. Kendisine okunduktan sonra listeden ayrılanlar vebal alıyor, ayrılacaklar baştan lütfen girmesin listeye sağlam bir ekip olalım
Canım listeyi yarıladık ikinci listeye dahil edelim olur muBenide yazar mısın rabbim herkese hayır kapıları açsın
Canım iki kişi için de okudun muOkudum Allah kabul etsin
Tabiki olur bugün gördüm hemen dahil olmak istedim liste bitince o zaman sizinleyimCanım listeyi yarıladık ikinci listeye dahil edelim olur muamin inşallah
Okudum F fairtale Rabbim kabul etsin niyetini. Sıkıntılarını gidersinDua sırası F FairyTale89 da. Duası :İsmim: Sibel
Allah’ım her güçlüğü kolay yapan tek sensin içinde bulunduğum sıkıntılı , zor geçen günlerimi tez zamanda atlatıp beni tez zamanda düzlüğe feraha çıkar.Fettah’sın tüm kapıları açansın Allah’ım.Çaresizliğime çare sadece sensin.Bana tüm kötülükleri yapan insanlar karşısında çıkacağım 4 mahkeme de yalvarırım beni haklı çıkar yüzümü güldür Rabbim. Aileme sağlık sıhhat hayırlı ömürler nasip et onları benim başımdan eksik etme bizlere hayırlı kapılarını aç Allah’ım.Bana tez vakitte hayırlı ,imanlı bir eş ile hayırlı bir yuva kurup anne olmayı nasip et Allah’ım.Dualarıma amin diyen kullarının da gönlündeki hayırlı dualarını kabul eyle Rabbim.(Aminnn)
@ferdaw
@Sealand
-Adel-
@little bird
Sezinto
@meltem1515515
@Kurkmantolumdnn
@orkide1453
@amine daiki
@Minnoskafa
@ayçöreği22
Fairytale için okudum canım başka kim var ki görmedim hiçCanım iki kişi için de okudun mu
Kacirmiyim diye kız gülme ele bana
Kacirmiyim diye kız gülme ele bana
Öyle valla canım okuyalım bitsin diye neydimhemen bitirip soruyorsun ya geçtik mi diye tez canlısın ❤
Ben de öyleyim okuyum bitsin diye zikir şeklinde dolaşıyorum bitiyor yeni topik açıyorumÖyle valla canım okuyalım bitsin diye neydimöbürgün yine misafir geliyo inşallah okurum
Şu ya fettah çok fazla onda biraz zorlaniyom onda yeni kişiye gectikmiBen de öyleyim okuyum bitsin diye zikir şeklinde dolaşıyorum bitiyor yeni topik açıyorum
Henüz değil 10 unda gece bitecekŞu ya fettah çok fazla onda biraz zorlaniyom onda yeni kişiye gectikmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?