- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
- Konu Sahibi Goldenpanthera
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okudum Allah kabul etsin inşaallahlittle bird duasi : Allah’ım bana, aileme ve bu grupta duama katkıda bulunan herkese rızık kapılarını aç, kazancımızı hayırlısıyla arttır ve kazancımızla ihtiyacı olanlara yardım etmeyi nasip et. Bu sene gireceğim sınavda benim için en hayırlı ve en bol kazançlı olanı ilk seferde kazanmamı nasip et yarabbim. Önümüzdeki birkaç ay içinde istediğim gibi bir arabayı borçsuz, zararsız olabilecek en kolay yolla alabileyim. Ben ve ailem için hayırlı olan şeyleri yakınlaştırıp şerden uzaklaştır bizi Allah’ım. Hakkımızda kötü düşünen herkes misliyle karşılığını görsün. Çevremde gerçek dost diyebileceğim kişiler artsın ve hayırlısıyla da sevip sevileceğim bir eşim olsun inşallah. Yalnız sana sığınır yalnız senden isteriz, sonsuz merhametine sığınırız günahlarımızı affedip dualarımızı kabul et Rabbim. Amin.
ferdaw
Sealand
@adel8893
little bird
Sezinto
@meltem1515515
K KurkmantoluS
@orkide1453
Aomine Daiki
Minnoskafa
@ayçöreği22
Ederim ben canım Allahım hayırla sonuçlandırsın gönlünce olsun inşallahİki arkadaş için de okudum. Rabbim kabul etsin.Goldenpanthera
Arkadaşlar biliyorum benim sıram geçti ama iki gün sonra bir iş görüşmesine gideceğim, aylardır iş arıyorum ve bu şirket benim istediğim gibi bir şirket, benim için dua edebilirsiniz, görüşmem başarılı geçsin?
Ederim ben canım Allahım hayırla sonuçlandırsın gönlünce olsun inşallah ❤![]()
Amin canım benim. İnşallahAllah razı olsun canım, inşallah istediğim gibi olur.![]()
Liste yarıyı geçti tekrar başlayınca alalım sizi de aramıza olur muYeriniz var mı katılmak için![]()
Ederim ben deİki arkadaş için de okudum. Rabbim kabul etsin.Goldenpanthera
Arkadaşlar biliyorum benim sıram geçti ama iki gün sonra bir iş görüşmesine gideceğim, aylardır iş arıyorum ve bu şirket benim istediğim gibi bir şirket, benim için dua edebilirsiniz, görüşmem başarılı geçsin?
Allah razı olsun canım. Rabbim senin de gönlünden geçenleri versin.Ederim ben de![]()
AminAllah razı olsun canım. Rabbim senin de gönlünden geçenleri versin.
TühListe yarıyı geçti tekrar başlayınca alalım sizi de aramıza olur mu![]()
Canım liste değiştikçe ve uzadıkça problem oluyorTühtamam o zaman bekliyorum ben
![]()
Fairy için okudum.Allah kabul etsin insaalahF FairyTale89 için okumayanlar
Sealand
Sezinto
M mely15
Aomine Daiki
Aycoregi22
little bird için okumayanlar
M mely15
Aomine Daiki
Aycoregi22
Çok teşekkür ederimCanım liste değiştikçe ve uzadıkça problem oluyorama bu uygulamayı bireysel de yapabilirsin hergün 100er tane oku, etkisini görürsün
![]()
Rica ederim canım ❤❤Çok teşekkür ederim![]()