- Konu Sahibi Goldenpanthera
-
Rabbim tez zamanda ödeme kolaylığı versin okudumDuam bu şekilde Allah razı olsun şimdiden:
Allah ım Ebru kardeşimize içinde bulunduğu 65 bin liralık maddi borçlarını ödeyebilmesi için kolaylık ver, tamamen borçlarından kurtulabilmesi için ona helalinden bereketli rızık kapıları aç. Yuvasına, evliliğine huzursuzluk vermeden borçlarından Ebru kardeşimizi kurtar Ya Rabbi.
Allaj razı olsun cnmmeltem için de okudum allah dualarını kabul etsin
Ben de okudumDuam bu şekilde Allah razı olsun şimdiden:
Allah ım Ebru kardeşimize içinde bulunduğu 65 bin liralık maddi borçlarını ödeyebilmesi için kolaylık ver, tamamen borçlarından kurtulabilmesi için ona helalinden bereketli rızık kapıları aç. Yuvasına, evliliğine huzursuzluk vermeden borçlarından Ebru kardeşimizi kurtar Ya Rabbi.
Amin canım senin için de okudum❤Duam ailemin sağlığı huzuru mutluğun yerinde olsun eşimin işi bereketli bol kazançlı olsun Rabbim zamanı gelince bize hayırlı sağlıklı bi kız. Evlat nasip etsin inşallah dua eden amin diye arkadaşlarımın da kalplerinden geçen ne varsa hayırlısıysa olsun Allah razı olsun
Okudum Ebru icin Allah kabul etsin inşaallahSıraSezinto de. Duanı paylaşır mısın canım
Liste
Goldenpanthera
@ferdaw
Sealand
-Adel-
@FairyTale89
@MrsRed
little bird
Sezinto
M mely15
K KurkmantoluS
@orkide1453
@Aomine Daiki
Minnoskafa
Aycoregi22
Ebruyu da sayarsak son 7 kişiydi. @Aomine Daiki canım herkese okudun sana da okumak istiyorduk
Okudum Allah kabul etsin inşallah canımCanım bende duamı yazayım : Rabbim güzel isimlerin hürmetine Şerife kuluna tez zamanda hayırlı sağlıklı güzel huylu güzel yüzlü bir evlat nasip eyle. Yakın zaman da oldu sevincini yaşat Rabbim. Eşine sağlık sıhhat ver. Anne babasına tüm sevdiklerine sağlık sıhhat ver. Babasının ve ağbeylerinin işlerinin yoluna giremesini nasip eyle. Gireceği sınavdan hayırla iyi sonuç alıp hedefine ulaşmasını nasip eyle inşallah. Rabbim hepinizden razı olsun
Allah razı olsunnn canımmmOkudum Allah kabul etsin inşallah canım
Cümlemizden razı olsun cnmAllah razı olsunnn canımmm ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?