Bebek İkinci El 100 tl ye chicco liteway baston araba

Bizde d sıyahı var cok kullanıslı hafıf ve katlaması guzel tek sorunu yon degısmemesı,fıyatı uygun yazmıssınz eksık parcalar var brandası,on kemerı,sepeti,ana kucagı o yuzden sanrm ama boylede cok uygn normal halı bu fıyata olmaz zaten.İyi satıslarr

Evet cnm fiyati uygun yazdım sana da iyi satışlar karalama kampanyası yapman gerek yok soran yazıyorum bnm konuma yada yazdığım yerlere yazacağınız Bi konu aç kendine daha sağlıklı olur!

N nuraysema ben senın konunda karalama falan yapmadım ben aynı arabadan bızde de var dedım bende satıyorum demedım kı actıgım konulara bak ıstersen boyle bı araba satıyomuyum satmıyomuyum gormus olursun ben ıyı nıyetlı bı sekılde yazdım sız yanls anlamıssnz.

Kusura bakmayın ben nickli karıştırdım biri sürekli eksik var bnde daha ucuz şeklinde yazıyordu başka sayfalarda karıştırdım şimdi okuyunca art niyetli yazmadiginizi anladim

Sizinki eksık halıyle bıle uygun rengıde unısex hafıf guzel bır araba ınsallah satılır,ıyı satıslar.

Tente yerine alternatif olarak ne kullanabilirim acaba almak istiyorum ama tente olmadigi icin yazın ne yapabilirim bilemedim sizin bir fikriniz var mi

Bn basit bişekilde Terziye diktirdin lazım olduğunda kullanırdim kırmızı bi kumaştan orjinal olmasına gerek yok çünkü gerçekten yedek parçalar bile dünya para

Bn basit bişekilde Terziye diktirdin lazım olduğunda kullanırdim kırmızı bi kumaştan orjinal olmasına gerek yok çünkü gerçekten yedek parçalar bile dünya para

Tm anladim cevap icin tesekkur ederim son olarak kemerlerinde sorun varmı

Ürün satıldı konu kapatılabilir alan arkadaşım bebeği ile Güle güle kullansin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…