100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

slm kızlar bende dün akşam giremedim dün gündüz bir armutla geçti akşam yemeğindede
bir kaç kaşık taze fasulye
bir kaç kaşık mantar
yarım dilim ekmek
bir kase çorba yedim daha sonrada küçük bir parça ay çöreği yedim

bu gün kahvaltıda az menemen
80 gr ekmek
çok az peynir
2 yudum salam
1 fincan çay .... bende her gün tartılma takıntısı var tartının yanından geçerken illaki tartılcam:) pazartesi ve salı kaçamaklarımı anca dengeledim kilom aynı yerinde şu an göbüşüm şişmeden bir kaç kilo daha versem çok sevinicem...

slm kızlarr iyimisiniz işçi bayramımız kutlu olsun :)yazıları okumadan yediklerimi yazayım dedim işçi bayramı dolayısıyla yollara döküldük sabah 9 da evden çıktık eşimle aralıklarla yediklerim çeyrek gevrek yedim sonra sandviç ekmeği içinde marul peynir salam vardı onu yedim sonrasında eşim olunca haliyle birde balık ekmek yedik yolda gelirkende erik aldık yiyerek eve geldik biraz öncede dondurma yedim bu arada burası yanıyor ve ben bittim çok yoruldum çok güzel spor oldu

abartırım dye korktum eşim evde olunca ama pek iştahım yoktu bu gün allahtan sabahki poğaçaları saymassak tabi şimdi bi tane fırında alabalık ycem ekmeksiz bi bardak gazoz içerim ama ya gitmez kuru kuru dmi ama

ayran iç cnm asitli soda iç :)

akşam yemeğimide yazayım :) yarım dilim ekmek tavuk yemeği ( patateslerini yemedim ) yoğurt yarım kek yedim ( 1 paketin ) bide kızlar bugün 3 tane soda içtim çok içim yandı halada içesim var zararı varmı bilmiyorum

Son düzenleme:
kızlar bnde varım benıde alın aranıza ... kılo veremeyenlerdenım bnde .ama dun burda butun yazanları okudum dıyebılırım ..:)bende bugun dıyete basladımmm:):)
buarada bebek ıstıyorum ama olmuyor ...kılo vermem lazım pkoluyum ...bnde burda hergun paylasmaya calısıcam ne yedıgımı:)benı bıraz gaza getırın nolur yaa

bugunkı yedıklerımm: sabah kahvaltısı :1 dılım ekmek 2 kk peynır 1 bardak yesıl cay 1 yumurta salatalık bıraz domates maydanoz

oglen :3 kasık kabaklı ıspanak yemegı 6 tane yaprak sarması bıraz salata 3 kasık yogurt ekmek yok

aksam :cıleklı elmalı keten thumlu yogurt

araa ogunlerde :1 tane ıncır 2 gun kurusu .bır fıncan az sekerlı kahve
ha bırde kızlar sabah ve aksam 30 dk yurudum :) nasılll

ıns yapabılırım yaa ben hayatımda hıc dıyet yapmadım sayılır:)

gnaydın arkadaşlar tek ev hanımı ben miyim herkes işte mi acaba..ilk gnaydın benden oldu eveet bu gün yeni bi gün herkes dün ne yediyse unutsun fazla yiyenler tabi az yiyenlere aferinn...sabah eşimi işe gönderdim şimdi iki bardak su içilcek ve yarım saat spor yapılcak...15 dk bisiklet 15 dk selülitler içn bacak hareketleri sonra saat 10 da kahvaltı zamanıı...yediklerimi yazarım ok..az yemek çok hareket umarım yaparım ve yaparsınız bu ikiliyi.....

aramıza hoşgeldinn..ilk hedef bol su içmek ve hareket olmalı çok işe yarıyo bazen pes etsende ertesi gün herşeye baştan başlamalısın yani zararın neresnden dönsen kar hesabı nasılsa bozdum deyip bırakmak yok...boyun ve yaşın kaçtı çalışıyo musun..bi yerde okumuştum doğrumu bilmem ama ben yapmaya çalışıyorym kilonu 30 la çarp nedn 30 bilmiyorum ama ne çıkarsa 0 kadar su iç..

günaydın kızlar bugün benim ölçüm günüm ama malesef bir ilerleme yok bir önceki yediklerime göre bayağı az demekki bir yerde hatam var bugünden itibaren daha sıkı devam edicem sabah kahvaltım 2 dilim kepekli ekmek peynir 5 zeytin yumurta domates biber çay

YA yapıyoruz yapıyoruz diyeti daha sonra azıcık kacırsak tartılar hıc dıyet yapmamısız gıbı yapıyor sınır oluyorum ya ya arkadasım bana havada karada suda degısmeden tartacak bır tartı onerın ya catlıcam artık sert zemınde bıle azıcık kenara ıteklesen ayarı kacıyor benım kının yenı bıde eskıde degıl:

yok canım ev hanımı daha cok sayfada calısanlardan :))
bız de varız...

cok harıka bu yedıklerınj eger boyle duzen tutturup bozmadan ılerlersen bırkac ay ıcınde ıstedıgın kıloda olmaman ıcın hıcbır sebep yok ha bıde aksam ogunlerı hafıf olmalı ama senınkı araogun tarzında olmus eger dayanabılıyorsan bravo

hosgeldın canım
oncelıkle gecmıs olsun ınsallah azımle once kılolardan sonra rahatsızlıgından kurtulacak sonrada bebısıne kavusacaksın bu arada bızım bıde yenı hamılemız var wetu darısı senın basına kımbılır belkı ayagını surumusdur:))

canım ya sen aslında kılo vermıssındırde dunkı ogunlerın bıraz fazla gıbıme geldı vcudun hala atamamısdır sen bugun bak ıyıce dıkkat et aksam bellı saat sonrası kesınlıkle yeme sabaha tekrar tartıl
bence daha zayıf cıkacaksın bıde sodayı bende cok tuketıyorum asıtlıye karsı asırı bır sevgım var bır rıvayete gore zayıflatır bıle dıyorlar ama meyvelı olmayacak ben su nıyetıne goturuyorum

vaaaaw arkadasımıza bakın ya fazlasıyla aktıf masallah yalnız dıkkatı elden bırakmamak lazım
ya bıde bayagı kalorıde yakmısısndır ama ıyıde yemıssınız dengelemısdır bırbırını...

kızlar süper zevkli bi kahvaltı yaptım..1 yumurta 3 zeytin 2 çatal peynir nane maydonoz dereotu tuz biber bi dilim ekmek karıştırıp az yalı tavada omlet yaptım 1 domates salatalık şekersiz çay müthiş gitti sabak iki bardak su aç karnına ve yarım saat spor yaptım gitsin kilolar gelsin sağlık güzellik..

vereceksın emın ol
yalnız bırı gelıp su tartıları evlerımızden toplasamı dıyede dusunmuyor degılım hanı

süperrrr
tebrıklerrr

arkadaşlar bende bu kilo cetvelinden istiyorum nası yapıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…