Buarada bende 31 yaşında,1,65 boyunda doğumdan önce 65-70 aralığında gezen doğuma giderken 95 e ulaşmış doğumdan sonra 84 e inen tekrar 93 e çıkan şimdi 83 e tekrar inmeyi becerebilmiş.Lakin bundan daha öteye gidememiş,bal gibi bir kız çocuğu sahibi bir anneyim.Birtane daha çocuğum olsun istiyorum.Ama bu kiloların üstüne kilo katma ihtimali beni mahvediyor.
Muhasebeciyim hep oturuyorum.
Buarada bende 31 yaşında,1,65 boyunda doğumdan önce 65-70 aralığında gezen doğuma giderken 95 e ulaşmış doğumdan sonra 84 e inen tekrar 93 e çıkan şimdi 83 e tekrar inmeyi becerebilmiş.Lakin bundan daha öteye gidememiş,bal gibi bir kız çocuğu sahibi bir anneyim.Birtane daha çocuğum olsun istiyorum.Ama bu kiloların üstüne kilo katma ihtimali beni mahvediyor.
slm bende yeni katılıyorum aranıza yaklaşık bir aydır dyet yapıyrum ve 4 kilo verdim 70 oldum ilk hedef 65 sonra 60 inşallah olur
slm bende yeni katılıyorum aranıza yaklaşık bir aydır dyet yapıyrum ve 4 kilo verdim 70 oldum ilk hedef 65 sonra 60 inşallah olur
hoşgeldin aramıza 4 kilon gitmiş geriye 10 kilon kalmış şuan keşke bende aynı senin durumunda olsaydım :)) bence başarırsın
buarada bende 31 yaşında,1,65 boyunda doğumdan önce 65-70 aralığında gezen doğuma giderken 95 e ulaşmış doğumdan sonra 84 e inen tekrar 93 e çıkan şimdi 83 e tekrar inmeyi becerebilmiş.lakin bundan daha öteye gidememiş,bal gibi bir kız çocuğu sahibi bir anneyim.birtane daha çocuğum olsun istiyorum.ama bu kiloların üstüne kilo katma ihtimali beni mahvediyor.
bende kilo vermek istiyorum.sıkıntılarımı yemek yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum.bir hamburger ya da pasta beni çok mutlu ediyor.hatta bunları ödül gibi görüyorum malesef çok iradesizim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?