100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

hoşgeldin aramıza canım kilo alıp verme maceranı kendime benzettim biraz ,çünkü son 10 yılımı kilolu son iki yılımıda çok kilolu olarak yaşadım ama ondan önce hep alıp vermeler oldu 3 çocuk hamilelik lohusalık derken son doğumdan sonra bir kere 70 e düşebildim sonra hep üstüne koyarak devam etti ama artık hep azalarak devam edecek inşallah tabiiki hep beraber zayıflayacağız

iyi akşamlar kızlarr
akşam üzeri 1 elma yedim 19:30 gibi 2 kaşık mercimek çorbası 2 çatal tavuk ciğeri 2 kaşık mantı salata sonrası derseniz :)) 20:30 gibi misafirlikte 1 parça börek 1 kurabiye :)) bu kilolar nasıl gitçek bazen çok bunalıyom devamlı tartılıyom ne oldu bana bilmiyom takıntı haline geldi hergün tartıya çıkıyom buda bazen yüzünü güldürse bazen üzüyo

hoşgeldin aramıza :) hepimiz yeri geliyo irademizi unutuyoruz ama yinede azimle çabalıyoruz hep beraber bu kilolardan kurtulcaz :))

slm bende yeni katılıyorum aranıza yaklaşık bir aydır dyet yapıyrum ve 4 kilo verdim 70 oldum ilk hedef 65 sonra 60 inşallah olur

slm bende yeni katılıyorum aranıza yaklaşık bir aydır dyet yapıyrum ve 4 kilo verdim 70 oldum ilk hedef 65 sonra 60 inşallah olur

hoşgeldin aramıza 4 kilon gitmiş geriye 10 kilon kalmış şuan keşke bende aynı senin durumunda olsaydım :)) bence başarırsın

gnaydın arkadaşlar bir aydır çık ii diyet yapıyodum ama motivem bi kaç gndür çok fena bi kaç gündür sanki surviverda aç bırakılmışım gbi yemeklere saldırıyorum yaaa

aslında eskiden biraz kaçırınca pes ederdim diyeti bırakırdım ama geçen ayça kaya uzman ani her gün yeni bi gün geçmişte yediklerinizi unutun ve her gün baştan başlayın dedi bende artık öyle yapıyorum ama tabi hızlı kilo veremem böyle ama olsun hepten bırakmaktan iidir dmi

sabah bi uyandım midem kazınıyo saldırdım dün annemden getirdiğim bol yağlı poğaçalara sonra yarım saat spor yaptım eşim ve çocuklar uyanır şimdi ama kahvaltı yapmam heralde midem ve gözüm doydu galiba ama gün içinde çok yemesem bari ya bi de eşim evde olunca daha fazla yiyorum şu tatiller olmasa dermişim....şaka şaka

günaydınlar herkese lahana diyetimin 3. günündeyim . bugün henüz bir şey yemedim birazdan bitki çayımı içip sonra da lahana çorbamı içecem .tartım yanılmıyorsa 2 günde 1.5 kilo gitmiş gibi görünüyo. bu gün yürüyüşe de çıkamadım aslında pilanım 7 de çıkmaktı ama 7 de yataktan kalktım Allahtan bu gün dışarda işlerim var o bahaneyle yürürüm biraz ama diyeti bozmak yok .hele dün akşam, içine giremediğim bir eteğimin daha içinede girebildikten sonra..

Vuuuuv bır gunde ucmussunuz hepsını okudum
kızlar dun sabah 7 de bır kalkdım hastayım oluyorum atesım gene cıkmıs
kızımı zor hazırladım baba kız gıttıler
az sonrada obur kızım ı goturdum saat 9 a gelıyordu
bır yattım saat 11 ı gecıyordu telefona uyandım
aaa bır kabuslar bır kabuslar
bıde mıdem nasıl bulanıyor anlatamam bısey yıyemedım o saat oldu
sanra yarım bardak meyve suyu ıctım kosdur kosdur okula
okulumuzda sorunluydu 4. Sınıflar sankı bana fakulte mezunıyetı gıbı
ay gına geldı bayagı bır vakdım gıttı
sonra eve geldım kucuk kızım hanı su erısde ıle yapılan mantı varya
ondan ısdemısdı
onu yaptım cok olmamak kaydıyle olcmeden yedım
sekerpare vardı yemedım
kek vardı yemedım
ha bır bardak gazoz ıcdım saat 4 gıbı
aksamda bır kase corba
1 y k oturtma 1 yk erısde yedım
evet dun yogun hasta halsız oldugum ıcın sonrada esım geldı
buraya gıremedım dunun raporu bıttı

sende hosgeldın canım umarım ıkıncı bebege ıdeal kılonda hamıle kalırsın
burda bızler bırbırımıze desdek olarak beraber ılerlıyoruz
emın ol o kılolarını verebılecek tum guc senın ıcınde bıryerlerde mutlaka basaracaksın
ınancın tam olsun

bende kilo vermek istiyorum.sıkıntılarımı yemek yiyerek geçiştirmeye çalışıyorum.bir hamburger ya da pasta beni çok mutlu ediyor.hatta bunları ödül gibi görüyorum malesef çok iradesizim.

bırkere bak bassta anlasıyoruz cok ıradesızım demıyoruz dımı ama
once bız kendımıze deger verıcez
canım ıstedı yedım de arkadasım
eger sıkıntıların varsa yemek yedıgın ıcın sen uzulme
bunlara sebep olanlar uzulsun nasılmı
hayatın bellı baslı mutluluk kuralları var
her zaman gul
senı uzseler bıle uzulup onları sevındırme
elını masaya vur bır kahakaha at ve basaramayacaksınız
bu bır savassa ben kazanacagımm de
o kadar da acız degılım de
hatta hepınız bana muhtacsınız ben sıze degılım gıbı
kendıne deger veren tum cumlelerı kur
ısde o anda dıyete baslayabılırsın hatta dılersen hamburger bıle yıyerek zayııflarsın emın ol
ben denedım ıse yarıyor

Evet kızlarrrr
nerde kaldık motıvasyonda
bızler bu dunyanın en sanslı kadınlarıyız unutmayın
durmak yok yola devammm

Gelelım bu gune azıcık daha ıyıyım hamdolsun rabbıme
sabah kahvaltım
yarım dılım ekmek bır parca zeytın
bır lokma pastırma
bır adet zeytın
ıcım anca bu kadarını aldı
az sonra bahceye gıdıcem aksam olmadan gelırım
kendınıze ıyı bakın guzel saglıklı gun ıcerısınde yakabılecegınız seylerı tuketın
sevgıyle kalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…