ben ahmet maranki kliniğinde york testi yaptırmıştım ama kandan değil bir cihaza bağlayıp beden analizi yapılmıştı yememem gereken bir sürü şey çıkmıştı bir sürü şeyden mahrum kalmak zor bişey ama ben kilodan ziyade kurdeşen için gitmiştim feci kaşınıyor dum vücudumun her yeri sinek ısırması gibi kabarıyordu buda karaciğerle alakalıydı 5-6 kere doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım bir ömür geçmeyebilir dediler ama marankinin verdiği ilaçları kullandım 3 ayda hiç bişey kalmadı... Yortk testini kan tahlili olarakta yaptırmak gerekli aslında vücudumuzun nelere karşı tepkisi var bilmek lazım ben baya araştırmıştım örneklerin birinde bir kişi zayıflamak için elma yiyormuş ama meğerse elmaya karşı vücudu tepkiliymiş ve böyle bir sürü şeyler okumuştum benim bir arkadaşımda bursada özel bir diyetisyene gitmişti baya pahalıydı kan testine göre beslenme veriyordu imkanlarınız varsa bir araştırın...bide şunu belirteyim ben ilaçlarımı marankilerin üretim firmasından daha uyguna almıştım bir zayıflama hapları vardı ben denemiştim diyet yapmadım ve deli gibi yememe rağmen hiç kilo almamıştım...
günaqydın cnm benide bitiren tatlı abur cubur 15 gündür en azından aburcubura dokunmadım
bu arada sana doktormu dedi bu sebzeleri bezelyeyi pek önermezlerde
öncelikle aramıza hoş geldin canım:)) burda bulunan herkesin sorunu bu aburcubur sevgisi valla ben bütün gün aburcuburla beslenebilirim :)) kendimi şimdilik kontrol altına aldım markete gidince aburcuburları sadece izliyorum hele nutella şişelerini seviyorum eşim buna gülüyor:)
kızlar cok hastayım son 48 saatım yatakda ateslı gecdı
sımdı atesım hafıf dusdu
bogazım cok kotu su bıle ıcemıyorum
ıgne vuruluyorum(
çook geçmiş olsun. bugün daha iyisindir umarım
canım bencede olabılır bırcok ınsan ısı kolay olsun dıye bu yola basvuruyor bıldıgım kadarıyla
buyuk dogumda ılk gıdısde randevuya gerek yok belkı senı gec anne olacagın ve bırde dusuk yasadıgın ıcın rısklı gebelık
bolumune alırlar orası normal gebelıkden daha tenha aslında su randevu sıstemını bır ara ıstersen belkı orayada verıyordur
hanı su saglık bakanlıgının alo 182 mı 184 mu neydı tam hatırlamıyorum
ya bıde bısey sorcam neden o kadar gec vakde verdıler kı randevuyu anlamadım orasıda ozel hastane degılmıydı
kızlar günaydııın tünaydıııın artık size hangisi uyarsa. bugünde lahana diyetine devam dün lahana çorbamın yanında bir elma,bir portakal 5 çilek,4 de yeşil erik yedim ama hiç yeşil çay içemedim bu günde çorbamla birlikte yarım domates yedim çıktım 2 saat yürüdüm ( aman Allahım ne sıcaktı parkın derecesi 30 gösteriyordu yarın daha erken çıkacağım inş.) gelince de 50 mekik şimdide 2 salatalık yedim.
canım lahana çorbası diyetimi yapıyorsun... ben bir kaç ay önce yapmıştım ama 5 gün dayanabildim çünki çorbayı artık içemez olmuştum 5 günde 3 kilo vermiştim .. bu arada daha hiç bişey yemedim hiiç yiyesimde yok canım sıkkın
ben daha fazla vermeyi umuyordumtüh
hayırdır canın neden sıkkın
Buarada bende 31 yaşında,1,65 boyunda doğumdan önce 65-70 aralığında gezen doğuma giderken 95 e ulaşmış doğumdan sonra 84 e inen tekrar 93 e çıkan şimdi 83 e tekrar inmeyi becerebilmiş.Lakin bundan daha öteye gidememiş,bal gibi bir kız çocuğu sahibi bir anneyim.Birtane daha çocuğum olsun istiyorum.Ama bu kiloların üstüne kilo katma ihtimali beni mahvediyor.
Muhasebeciyim hep oturuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?