canım ben ılk ıkısını zekaı tahır burak da ucuncusunu lokman hekım sıncanda yapdım dokdorum su an orda degıl basak hanımdı ayrıldı
kızlar cok hastayım son 48 saatım yatakda ateslı gecdı
sımdı atesım hafıf dusdu
bogazım cok kotu su bıle ıcemıyorum
ıgne vuruluyorum(
kızlar cok hastayım son 48 saatım yatakda ateslı gecdı
sımdı atesım hafıf dusdu
bogazım cok kotu su bıle ıcemıyorum
ıgne vuruluyorum(
çok geçmiş olsun dikkat et kendine.
çok geçmiş olsun cnm okdr tempo misafir falan bak kendine bakamamışın hoş havalarda tuhaf
çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sana ... ben ilk hamileliğimde etlik lokman hekimde elif hanıma gittim kürtajıda orda oldum iyi doktor ama çok kalabalık saatlerce beklediğim oldu şimdi çok kararsızım
günaydın kızlar iyisinizdir umarımMAMELEKCİM SEN NERELERDESİN KAÇ GÜNDÜR :) akşam sadece 3 çilek yedim dahada bişey yemedim
sabah kahvaltım 1 paket etiform yumurta peynir domates biber 3 zeytin etiformunda kalorisi az değilmiş sonradan farkettim 169 kalori yarım gevrek yeseydim 120 kaloriydi:)) asumancım biran önce düzelmen dileğiyle cnm okdr kendini kasma kendini yemeyede zorla günlük yemen gerekenleride yememişin :) hasta olunca öyle tabide cnm vitamin desteği derken neyi kastettin ilaç türümü? BİRAZ ÖNCE BURDAN BİR ARKADAŞ HASTANEDE ÇALIŞAN BİR ARKADAŞINDAN BİRŞEY DUYMUŞ ONU SÖYLEDİ KANT TESTİ DİYE BİŞEY VARMIŞ BİRİSİ BU TESTİ YAPTIRMIŞ ONA KİLO ALDIRAN SEBEP BULUNMUŞ TESTTE SU ÇIKMIŞ 2,5 AYDA 150 KİLODAN 120 KİLOYA DÜŞMÜŞ PAHALI BİR TESTMİŞ BÖYLE BİŞEY DUYDUNUZMU
York testi diye bişeymiş araştırcam bilgi veririm :)
hanı bır atasozu varya gec olsun guc olmasın dıye
anca cevap yazdım arkadasım kusura bakma
canım ya bende etlık lokman hekımın cok kalabalık oldugunu duymusdum
ama sıncan ıyıydı bu konuda
hele sımdı dahada ıyıdır cunkı eskıden cok ucuz dıye bır yıgılma vardı
sımdı ıse bıraz pahalanmısdı sanırım bıraz azalmıstır hasta sayısı otomatıkman
ya bırde bızım halkımızda eskıden kalma bır takıntı var
hastaneye gıdıcekken yıgılıyorlar erken saatler e ben hep gec saatlerı tercıh ettım
hıc sorunn yasamadım
he mesela buyuk dogumdada asırı kalabalık olurdu
onunda hep saat 5 den sonra kı vıp dıyorlardı sanırım ona devam ederdım
cunkı sabah gıttıgınde hastaneye sıra bekle tahlıl ver ogleden sonra al fılan
uzar gıderdı
ama aksam 5 den sonra kalabalık da yok tahlılllerı bıle hızlı hızlı verırlerdı
ama bence genede en ıyısı ozel hastane
günaydın kızlar iyisinizdir umarımMAMELEKCİM SEN NERELERDESİN KAÇ GÜNDÜR :) akşam sadece 3 çilek yedim dahada bişey yemedim
sabah kahvaltım 1 paket etiform yumurta peynir domates biber 3 zeytin etiformunda kalorisi az değilmiş sonradan farkettim 169 kalori yarım gevrek yeseydim 120 kaloriydi:)) asumancım biran önce düzelmen dileğiyle cnm okdr kendini kasma kendini yemeyede zorla günlük yemen gerekenleride yememişin :) hasta olunca öyle tabide cnm vitamin desteği derken neyi kastettin ilaç türümü? BİRAZ ÖNCE BURDAN BİR ARKADAŞ HASTANEDE ÇALIŞAN BİR ARKADAŞINDAN BİRŞEY DUYMUŞ ONU SÖYLEDİ KANT TESTİ DİYE BİŞEY VARMIŞ BİRİSİ BU TESTİ YAPTIRMIŞ ONA KİLO ALDIRAN SEBEP BULUNMUŞ TESTTE SU ÇIKMIŞ 2,5 AYDA 150 KİLODAN 120 KİLOYA DÜŞMÜŞ PAHALI BİR TESTMİŞ BÖYLE BİŞEY DUYDUNUZMU
sayfanızı okurken yorktestini gördüm fiyatı çok pahalıymış 940 t
neyin sizin kılo vermenize engel olduğunu buluyor ve o besinden uzaklaşarak hızlı kılo verdiriyormuş.
canım ben bu gün akrapol hastanesinden randevu aldım 20 mayısa verdiler ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum büyük doğum denen hastanede önceden tahlillerimi yaptırsammıki ordan nasıl randevu alınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?