100 kİlo ve uzeriyim hemde hiç utanmıyorum

canım ben ılk ıkısını zekaı tahır burak da ucuncusunu lokman hekım sıncanda yapdım dokdorum su an orda degıl basak hanımdı ayrıldı

çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin sana ... ben ilk hamileliğimde etlik lokman hekimde elif hanıma gittim kürtajıda orda oldum iyi doktor ama çok kalabalık saatlerce beklediğim oldu şimdi çok kararsızım

iyi akşamlar kızlarrr
bugün gezmede öğlen balık ekmek yedim sonra ara falan karışık işte :)) çilek erik lokum salatalık
akşamada yürek salata ezme yedim misafir geldi ondan 1 -2 çatal yedim hepsinden birde çilekten 1 tane yedim biraz önce bugünüde kapattık :)

kızlar cok hastayım son 48 saatım yatakda ateslı gecdı
sımdı atesım hafıf dusdu
bogazım cok kotu su bıle ıcemıyorum
ıgne vuruluyorum (

çok geçmiş olsun cnm okdr tempo misafir falan bak kendine bakamamışın hoş havalarda tuhaf

slm kızlar ben bu sabah 8 gibi biraz ananas yedim öğlede koca bir bardak sütle 70 gr ekmek yedim..

merhaba kızlar iyisinizdir umarım sabahtan pikniğe gittik kahvaltıda küçük parça köy ekmeği poğaça domates salatalık peynir yarım yumurta 1 biber kızartması 1 patates kızartması
sonrasında 1 dilim kek saat 4 gibide ızgara tavuk ve köfte 2 şer tane salata sonrasında çayla 1 tane poğaça dahada bişey yemeyi düşünmüyorum yersemde belki meyva olabilir yazayım onuda :))

kızlar gunaydın hepınıze
sukur yatakdan kalkdım
ha ıyımısın dersenız hala degılım
arada kendımı yataga atıyorum dınlenıp gerı kalkıyorum
bu hasta oldugum gunlerde ne yedıgımı soracak olursanız
hemen hemen hıcbısey yıyemedım halıyle
vucudum su ve kas tukettı bolbol
cumartesı meyvesuyu
pazarda cok hafıf ıkı ogun yedım kahvaltıda ceyrek bazlamanın yarısı aksama dogruda bıraz pılav ve yogurt
yatmadanda ayran ıcdım 2 bardak kadar
suyu telafı ettıkkde kılom yerınden oynadı resmen
benım catlak kantarım ben cıkınca 100 kusurmu olsam 90 kusurmu baya kafası karısırdı
artık karısmıyor 100 e dogru hıc cıkmıyor
su en ateslı halımde 95 kusur bıle gosterdı
ama onun cogu susuzlukdandı ve terleyıncede vucud kurudu kaldı
artık bırazdan tartılır yazarım sızede
neyse dua edınde saglıgıma kavusayım yavas yavas zayıflayayım ınsallah

çok geçmiş olsun cnm okdr tempo misafir falan bak kendine bakamamışın hoş havalarda tuhaf

ya evet kosusturmanın etkısıde var ama asıl sebep dıyetle kılo verıyor olusumdu malesef
ha bu benı yolumdan dondurcek mı aasla durmak yok yola devam
ınsan vucudu ıste ne kadar saglıklı zayıflamaya calısırsa calıssın
sabıt bır kıloda kalıp o kıloyuda bellı bır donem korumamıssa
bu surec boyunca bagısısklık sıstemı malesef zayıflıyor kendı ıle beraber
ben normalde bu evde en az hastalanan
hastalanınca yatmasına gerek olmayan kısıydım
ama bu son ayda verdıgım kılolardan dolayı resmen
benı kırdı gecırdı haın hastalık
neyse Allah ıma sukur kı ıyılesmenın yolunu tuttuk
ya kızlar acaba zayıflarken vıtamın destegı fılan mı almalıyız?

hanı bır atasozu varya gec olsun guc olmasın dıye
anca cevap yazdım arkadasım kusura bakma
canım ya bende etlık lokman hekımın cok kalabalık oldugunu duymusdum
ama sıncan ıyıydı bu konuda
hele sımdı dahada ıyıdır cunkı eskıden cok ucuz dıye bır yıgılma vardı
sımdı ıse bıraz pahalanmısdı sanırım bıraz azalmıstır hasta sayısı otomatıkman
ya bırde bızım halkımızda eskıden kalma bır takıntı var
hastaneye gıdıcekken yıgılıyorlar erken saatler e ben hep gec saatlerı tercıh ettım
hıc sorunn yasamadım
he mesela buyuk dogumdada asırı kalabalık olurdu
onunda hep saat 5 den sonra kı vıp dıyorlardı sanırım ona devam ederdım
cunkı sabah gıttıgınde hastaneye sıra bekle tahlıl ver ogleden sonra al fılan
uzar gıderdı
ama aksam 5 den sonra kalabalık da yok tahlılllerı bıle hızlı hızlı verırlerdı
ama bence genede en ıyısı ozel hastane

kızlar evet tartıldım bu hastalığın bana malıyetı 2 kılo,
ha bu yağmıydı emınım hayır
yuzde doksanı kasdır ama yabacak bıseyım yokdu malesef sımdı her ne ıcın dusmus olursam olayım
bu kıloyu koruyarak zayıflamaya devam etmem ğerek
e tabıkı sbora dah a cok ıhtıyacım var ama hala ayakda cok dolanamayacak kadar kotuyum neyse bakalım
kar kardır dıyor ve kahvaltımı yazıyorum
2 dılım ekmek
3 adet zeytın
ıkı dılım beynır son lokma herzaman kı ğibi
recellı kaymaklı bır lokma ekmek

günaydın kızlar iyisinizdir umarımMAMELEKCİM SEN NERELERDESİN KAÇ GÜNDÜR :) akşam sadece 3 çilek yedim dahada bişey yemedim
sabah kahvaltım 1 paket etiform yumurta peynir domates biber 3 zeytin etiformunda kalorisi az değilmiş sonradan farkettim 169 kalori yarım gevrek yeseydim 120 kaloriydi:)) asumancım biran önce düzelmen dileğiyle cnm okdr kendini kasma kendini yemeyede zorla günlük yemen gerekenleride yememişin :) hasta olunca öyle tabide cnm vitamin desteği derken neyi kastettin ilaç türümü? BİRAZ ÖNCE BURDAN BİR ARKADAŞ HASTANEDE ÇALIŞAN BİR ARKADAŞINDAN BİRŞEY DUYMUŞ ONU SÖYLEDİ KANT TESTİ DİYE BİŞEY VARMIŞ BİRİSİ BU TESTİ YAPTIRMIŞ ONA KİLO ALDIRAN SEBEP BULUNMUŞ TESTTE SU ÇIKMIŞ 2,5 AYDA 150 KİLODAN 120 KİLOYA DÜŞMÜŞ PAHALI BİR TESTMİŞ BÖYLE BİŞEY DUYDUNUZMU

ilğinç hic duymadım arkadasım ya ama kılo aldıran sebebın su cıkması da daha ılğinc doğrusu
arastıralım bakalım bos vaktımızde
ha bu arada mamelek bilğisayarı nanay mıs ğaliba buğün ğalıba tamır ettırecekmıs
bana ğelınce yok arkadasım kasmak soyle dursun canım bırsey ıstese dıye ıcım ğidiyor
hersey düğüm düğüm boğazımda içim alsa soyle bırğün kaçamak ğünü ılan edecem ama sımdılık
ıcım almıyor
kahvaltım bıle zor ğitti

York testi diye bişeymiş araştırcam bilgi veririm :)

ben ahmet maranki kliniğinde york testi yaptırmıştım ama kandan değil bir cihaza bağlayıp beden analizi yapılmıştı yememem gereken bir sürü şey çıkmıştı bir sürü şeyden mahrum kalmak zor bişey ama ben kilodan ziyade kurdeşen için gitmiştim feci kaşınıyor dum vücudumun her yeri sinek ısırması gibi kabarıyordu buda karaciğerle alakalıydı 5-6 kere doktora gitmeme rağmen sonuç alamamıştım bir ömür geçmeyebilir dediler ama marankinin verdiği ilaçları kullandım 3 ayda hiç bişey kalmadı... yortk testini kan tahlili olarakta yaptırmak gerekli aslında vücudumuzun nelere karşı tepkisi var bilmek lazım ben baya araştırmıştım örneklerin birinde bir kişi zayıflamak için elma yiyormuş ama meğerse elmaya karşı vücudu tepkiliymiş ve böyle bir sürü şeyler okumuştum benim bir arkadaşımda bursada özel bir diyetisyene gitmişti baya pahalıydı kan testine göre beslenme veriyordu imkanlarınız varsa bir araştırın...bide şunu belirteyim ben ilaçlarımı marankilerin üretim firmasından daha uyguna almıştım bir zayıflama hapları vardı ben denemiştim diyet yapmadım ve deli gibi yememe rağmen hiç kilo almamıştım...

sayfanızı okurken yorktestini gördüm fiyatı çok pahalıymış 940 tl

neyin sizin kılo vermenize engel olduğunu buluyor ve o besinden uzaklaşarak hızlı kılo verdiriyormuş.

canım ben bu gün akrapol hastanesinden randevu aldım 20 mayısa verdiler ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum büyük doğum denen hastanede önceden tahlillerimi yaptırsammıki ordan nasıl randevu alınıyor

evet canım bende duymuştum york testi deniyordu.bir damla kanını alıp yurt dışına yolluyorlardı o zaman belli yerlerde yapılıyordu bende ilgilenmiştim ama pahalı gelmişti.ben nerelerdeyim :canım malum bir hastalık geçirdik ailecek kilo vermem durdu benim motivasyon gitti hele son iki gündür diyet miyet hak getire. ha birde sanırım telekomda sorun vardı nete giremiyordum. bugün her şey yolunda çok şükür.Yine diyet moduna girdim Allaha çok şükür.sabah lahana çorbamı yaptım ama sıcak sıcak içemedim o yüzden yürümeye gitmeden önce yarım elma yedim gelincede koca bir kase çorbamı içtim üzerine de bir portakal yedim yani çorba ve meyve arasına zaman koymadım umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.bir buçuk saat de yürüdüm şimdilik iyi gidiyo bakalım çorbayı içerkende çok zorlanmadım bakalım ilerki günlerde nasıl olacak.

sayfanızı okurken yorktestini gördüm fiyatı çok pahalıymış 940 t

neyin sizin kılo vermenize engel olduğunu buluyor ve o besinden uzaklaşarak hızlı kılo verdiriyormuş.

canım ben ilgilendiğim dönemde 90 tl idi ama yıllar oldu ne çok pahalanmış öyle o kadar para verilirmi yaaaw

canım ben bu gün akrapol hastanesinden randevu aldım 20 mayısa verdiler ama ozamana kadar nasıl beklicem bilmiyorum büyük doğum denen hastanede önceden tahlillerimi yaptırsammıki ordan nasıl randevu alınıyor

canım bencede olabılır bırcok ınsan ısı kolay olsun dıye bu yola basvuruyor bıldıgım kadarıyla
buyuk dogumda ılk gıdısde randevuya gerek yok belkı senı gec anne olacagın ve bırde dusuk yasadıgın ıcın rısklı gebelık
bolumune alırlar orası normal gebelıkden daha tenha aslında su randevu sıstemını bır ara ıstersen belkı orayada verıyordur
hanı su saglık bakanlıgının alo 182 mı 184 mu neydı tam hatırlamıyorum
ya bıde bısey sorcam neden o kadar gec vakde verdıler kı randevuyu anlamadım orasıda ozel hastane degılmıydı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…