100 kilo ile başladım..Hadi bakalım :)

Merhaba günlüğümmm geldim gene ben..Bugün kahvaltıda bir dilim ekmek,1 haşlanmış yumurta ve biraz peynir yedim.Öğlen biraz kabak yemeği yedim bir dilim ekmekle.Akşam için de brokoli haşlıyorum..İnşallah bu sefer başarılı olucam..

Günlüğüm merhaba..Bugün gene diyetime devam ettim ve sporumu da yaptım.Uzun bir müddet tartıya çıkmasam diyorum..Bilmiyorum yaa :( Zaten 6 gündür ishalim,elimden ayağımdan can kesildi..Belki o da faydalı olmuştur kilo vermemde..Yaklaşık bir haftadır okullar tatil kar nedeniyle,bugün markete giderken montumu giydim.En alt düğmesi çok kastırırdı bu yüzden de iliklemezdim ama bugün ilikledim ve hiç kastırmadı.Ve montumun kemerini 2.deliğe takardım ama bugün 3. deliğe takabildim..İnşallah kilo vermişimdir :)

Selam iyi aksamlar seninle ayni duygulari paylasiorum gibi benim de sevgilim benim cok kilo vermemi istiyor kac kez kavga etidik bazen cok agir laflar etti ayrilldik baristik kilo yuzunden suan 88 kg yum beni tanidiginda 63 falan dim bizde iddaya girdik onunla mayisa kadar 70 olmam lazim cok istyor cunku

Selam iyi aksamlar seninle ayni duygulari paylasiorum gibi benim de sevgilim benim cok kilo vermemi istiyor kac kez kavga etidik bazen cok agir laflar etti ayrilldik baristik kilo yuzunden suan 88 kg yum beni tanidiginda 63 falan dim bizde iddaya girdik onunla mayisa kadar 70 olmam lazim cok istyor cunku
selam kızlarrrr.. benimde diyet günlüğüm varr :) ben nişanlı olduğum zamanda 83 e kadar cıktım sonra sorunlar oldu 75 kg oldum bu böle gitti biraz sonra 73 gibi evlendim... evde hep hareketsiz kalmaktan kilo aldığımı fark ettim en sonunda eşime tartı aldırdım veee 80.3. tabii şok oldum. şimdi diyet yapıyorum 77.700 deyim daha yeni başladım diyete. kendinize güvenin yeter. benim eşim pek zayıflamamı istemiyor bi kaç kilo verdikçe elinde tatlıyla eve geliyor ama inat ettim yemiyorum bende. bir şekilde ikna ettim ve koşu bandı ve kond. bisikleti aldırdım. böle bi imkanınız varda malum kış ayları eve bir sporaleti almaya calışın. en azındann eliptik bisiklet çok iyi diyorlar hem uygun fiyatlı onlara bakmanızı tavsiye ederim. ve su içmeyi unutmayın ;) 77kg den 60a gelen varmı? günlüğümün adı ne yediklerm ne yaptıklarım yazıyor orda. tartının hep eksik göstermesi dileğiyle :))

Merhaba canim, benim de hareket etmeye baslamam lazim. Kuzenimin nikahi var. 8 mayisa kadar zayiflamam gerekiyor. Yoksa herkes bana hamile misin diye soracak. :KK43:
Hoşgeldin canım günlüğüme :) Ooooyyy hadi o zaman hep beraber gayret edelim..Ben iki gündür spor yapmıyorum ya :( Okulda o kadar yoruldum ki,özellikle zihnim dopdolu karne haftası olması sebebiyle..Yarın güzel bi spor yapıcam :)
Merhaba canım,hoşgeldin günlüğüme :) Biz tanıştığımızda ben gene bu kilodaydım,hiç zayıf görmedi beni :D Ama tabi bizde de oluyor sorunlar.Sağlığın için,bebek için vs. diyor ama ben alınıyorum işte :(
Sudan kaybetmemen lazım, günde 2 litre su içmeyi unutma olur mu.
Evcet canım haklısın,ben normalde de çok su içen biriyim,şimdi günde 2,5 lt felan içiyorum sanırım.Bu arada sen de hoşgeldin günlüğüme :)
selam kızlarrrr.. benimde diyet günlüğüm varr :) ben nişanlı olduğum zamanda 83 e kadar cıktım sonra sorunlar oldu 75 kg oldum bu böle gitti biraz sonra 73 gibi evlendim... evde hep hareketsiz kalmaktan kilo aldığımı fark ettim en sonunda eşime tartı aldırdım veee 80.3. tabii şok oldum. şimdi diyet yapıyorum 77.700 deyim daha yeni başladım diyete. kendinize güvenin yeter. benim eşim pek zayıflamamı istemiyor bi kaç kilo verdikçe elinde tatlıyla eve geliyor ama inat ettim yemiyorum bende. bir şekilde ikna ettim ve koşu bandı ve kond. bisikleti aldırdım. böle bi imkanınız varda malum kış ayları eve bir sporaleti almaya calışın. en azındann eliptik bisiklet çok iyi diyorlar hem uygun fiyatlı onlara bakmanızı tavsiye ederim. ve su içmeyi unutmayın :KK66: 77kg den 60a gelen varmı? günlüğümün adı ne yediklerm ne yaptıklarım yazıyor orda. tartının hep eksik göstermesi dileğiyle :))
Hoşgeldin canım :) Spor aleti alamam bu aralar ama nette çok güzel videolar var.Ben iki günde bir Leslie 3 miles yapıyorum.İnşallah hep beraber zayıflıcaz :)

Selam günlüğüm..Dediğim gibi 2 gündür spor yapamadım ama diyete devam..Tek problemim akşam yemeğinden sonra çok acıkıyorum ben ya :( O açlığı nasıl bastırabilirim acaba..

Tmm cnm bende bazen 87 88 89 yani hep degisiyor yarin evdeyim pazartesi baslayallimi ikimiz deste oluruz berabe lr sonra o bize laf atan sevgililerimiz catlar hem iddayi da kazanamam lazim 5. Ayin sonuna kadar 75 lerde felan olmam lazim :-)

Back
X