100 kilo ile başladım..Hadi bakalım :)

MiSS_GoTHiC

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
806
320
108
Merhaba arkadaşlar. 100 kilo ile geçen hafta diyete başladım. 1000 kalorilik bir diyet uyguluyorum ve gün aşırı da yeterli miktarda spor yapıyorum. İnşallah kurtulucam bu kilolardan. Sevgilimle iddiaya girdik,4 ayda 15 kilo verirsem o çok istediğim telefonu alıcak bana,eğer veremezsem ben de ona play station 3 alıcam :D Ama benim inadım inat. Daha önce iki ayda 12 kilo vermişliğim var,bu sefer de vericem. Herkesi günlüğüme bekliyorum,gelin hep beraber paylaşım yapalım ve birbirimize destek olalım. İlk 4 ay için hedefim 85 kilo,sonrasında da 70. Haydi Bismillah..

Bugün 40 dk tempolu yürüdüm,diyetime de harfiyen uydum.Akşama da halim kalırsa 20 dk oryantal oynamayı düşünüyorum :) Böyle böyle atıcaz inşallah..

Merhaba arkadaşlar. 100 kilo ile geçen hafta diyete başladım. 1000 kalorilik bir diyet uyguluyorum ve gün aşırı da yeterli miktarda spor yapıyorum. İnşallah kurtulucam bu kilolardan. Sevgilimle iddiaya girdik,4 ayda 15 kilo verirsem o çok istediğim telefonu alıcak bana,eğer veremezsem ben de ona play station 3 alıcam :D Ama benim inadım inat. Daha önce iki ayda 12 kilo vermişliğim var,bu sefer de vericem. Herkesi günlüğüme bekliyorum,gelin hep beraber paylaşım yapalım ve birbirimize destek olalım. İlk 4 ay için hedefim 85 kilo,sonrasında da 70. Haydi Bismillah..
slm daha önce cerdiğin o 12 kilo daha ççok olarak dönmedimi.bende senin gibi hızlı verdim.hızla verdiğin geri geliyor.1000 kalori senin için çok sağlıksız.ben 89 kiloyum benim diyetisyenim 1600 kalorilik verdi.bence kalıcı kilo vermeliyiz benim65 i gördüğüm var ama geri aldım.kolay gelsin

Evet daha önce verdiğim o 12 kilo geri döndü ama o da benim hatamdı.Yani sonrasında hiççç dikkat etmedim ama bu sefer öyle olmayacak.Polikistik over hastasıyım ve ilerde çocuk sahibi olabilmek için kilo vermem şart.Bu sefer azimliyim.Boyum 168 canım.

Evet günlük..Yine karşındayım.Moralim çok ama çokkkk bozuk.Bazen diyorum ne için yaşıyorum ya da savaşıyorum,hakediyorlar mı?? Amaaan neyse ne,artık hiçbir şeyin beni üzmesine izin vermicem. Ben kimse için değil kendim için yaşıyorum ve savaşıyorum. Bu yüzden aldığım bütün kararların arkasında durucam.Zayıflamaya karar verdim mi? EVET!!! O zaman kimse beni bundan alıkoyamaz,işte o kadar!!! Bugün diyetime harfiyen uydum,40 dk da yürüyüş yaptım.Yarın 4te okuldan gelicem,biraz dinlenip sprumu yapıcam.Bundan sonra hergün karar alıcam,diyetime de uyucam,hedefime ulaşana kadar durmak yok!!!

Günlük günlüüüükk geldim gene ben..Bugün diyetime uydum,hatta bazı öğünlerimi bitiremedim bile.Okuldan çıkınca eve 15 dk tempolu yürüdüm ama moralim o kadar bozuktu ki,o kadar ağladım ki evde spor yapamadım :( Bugünlük böyle olversin napim :(

Sevgili günlük,bugün de diyetime uydum,hatta şimdi de pırasa yemeğimi pişiriyorum.Biraz sonra da sporumu yapıcam.Bugün okuldaki arkadaş "kilo mu verdin sen" dedi,nasıl mutlu oldum anlatamamammm :)

selam inşallah amacına ulaşırsın canım ve azmine bayıldım hadi bakalım
arada bakarım sana

selam inşallah amacına ulaşırsın canım ve azmine bayıldım hadi bakalım
arada bakarım sana
Merhaba canım,hoşgeldin günlüküme,her zaman da beklerim :)
Evet azmetmezsem olmuyor malesef..Ama bu sefer çokkkk kararlıyım.O telefon benim olmalı :p Şaka bi yana,hem kendim için hem de ilerde doğmasını çok istediğim bebeğim için zayıflamalıyım..Hafta sonu tartılıcam,büyük bir heyecanla bekliyorum..
Canım günlüküm,bugün diyetimi bozmadım gene ve 20 dk oryantal,20 dk da Leslie ile 1 millik yürüyüş yaptım.Tabi ki sauna eşofmanımı da giyerek..Hem çok yoruldum hem de çok terledim.İnşallah hedefime ulaşıcam! :)

Sevgili günlüküm,bugün her zamanki gibi diyetime uydum.Hatta daha da az yedim diyebiliriz.Spora gelince,spor yapamadım.Haftaya taşınıcam,o yüzden tüm gün eşya topladım koliledim felan,hem çok yoruldum hem de vaktim kalmadı.Yarın da öyle geçicek.Cumartesi günü tartılıcam,bakalım kaça düşmüşüm..

Sevgili günlük,bugün diyetime harfiyen uydum ama bi de suç işledim.Küçük bi parça çikolata yedim ben :( Ev topladığım için spor da yapamadım :( Bugünden sonra yaklaşık bir hafta internet kullanamıcam.Önümüzdeki hafta görüşürüz :)

Selam günlüküm.Bir haftadır evde değildim,o yüzden hiç spor yapamadım.Sadece diyetimi yaptım ama yarım çiğköfte dürüm,bir tane eti puf,bikaç kaşık aşure ve birazcık da karnıyarık yedim :( Pazartesiye kadar da spor yapamıcam,çünkü hafta sonu taşınıyorum..Pazartesiden itibaren tekrar spora başlıcam.Ama biliyorum ben bu kiloları vericeeemmm :)

Sevgili günlük,gene ben geldim ve malesef o 93 kilo halimden eser yok..Şuan kaçım bilmiyorum ama gene 100 olmuşumdur diye düşünüyorum..Tekrar başlıyorum.Daha önce bıraktım çünkü taşındıktan sonra ağır hastalandım ve anca toparlanıyorum..Bu sefer inadım inat..Sevgilim beni çok üzdü ve şimdi de ben ona gününü göstericem! :(

Bak günlüğüm,bundan 2 yıl önce 2 ayda 12 kilo verdiğim zamanlara ait bu resim..İlkinde 94 kiloyum,ikincisinde 82..

Eklentiler

• önce ve sonra...webp
    önce ve sonra...webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 156
Bu da gene 82 kilo olduğum zamanlardan..

Eklentiler

• 298441_431974033533715_697733416_n.webp
    298441_431974033533715_697733416_n.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 152
Bak günlüğüm,bundan 2 yıl önce 2 ayda 12 kilo verdiğim zamanlara ait bu resim..İlkinde 94 kiloyum,ikincisinde 82..
cnm benden sana tavsiye gögüs altını kesen kemerli büzgülü şeyler giyme bende öyle yapıyorum çünkü onlar olduğundan daha kilolu gösteriyor

Back
X