- 23 Mayıs 2022
- 959
- 6.977
-
- Konu Sahibi Pozitivite
Yorum yapalım acil85'e sen aldın sonra baktılar alınıyor 92 yaptılar. Sonra ben aldım. ooo müşteri var dur bi zam daha yapalım gidiyor dediler 106 yaptılar gibi görünüyor
Burdan Akbel Kimyayı kın kın kınıyorum
Yorum yapalım acil
Hayırrrr bakıyorum hemennnBenim yorumu gördünEtkisi olur mu bilemedim
Hayırrrr bakıyorum hemennn
Yorumu gören Baloncuktu pardonOrda ki en acayip yorum benim Direk anlarsın ürün yorumlarında
Gelip burda kopma ama
İsmin yokkiiii hahah anonimlikte bordo berelisin maşşallahYakalandımİfşa etmeseydin iyiydi en Pekerinden
Ben aldığımda bir tane yorum yoktu hatta aramada en altlardaydı ünlü olunca böyle oluyoBence bnlar tıkladkça zam yapıo
Resmen biz reklamını yaptk ürünün
Yakalandımİfşa etmeseydin iyiydi en Pekerinden
like ladım bende
Ben aldığımda bir tane yorum yoktu hatta aramada en altlardaydı ünlü olunca böyle oluyo
Yükselsin ama fiyatı yükselmesinTercih edilenlerde 9.sıradaydı 4.e yükselmiş temizlik ürünlerinde yakında 1. oluruz en kadın dayanışmasından
Süpper olur ahha
Bu temizlik maddelerinin en başta çamaşır deterjanının kilit maddesi. Aranabilir aslında evet mantıklı kuzumBen direk Akbelle iletişime geçelim derimYa üretici firmadır yada yurtdışından hammadde alıp burda paketliyorlardır.
Sanırım dövizle aldıklarından kur yükselince fiyat yükseliyor
Not daha önce yapı kimyasalları fabrikasında çalıştımAma orda bu meret yoktu
Döviz çohomelliiii herşeyi etkiliyoDövizle alıyorlarmış hammaddeleri o yüzden sürekli zam geliyormuş.
Bende dövizle mi maaş alıyorsunuz diyecem bakalım onlarda da işe yarayacak mı