100% Ekolojik Temizlik İçin Perkarbonat - Nedir Nasıl Kullanılır

Yeni evlendim o yüzden beyaz eşyam yeni korktum o yüzden sıcak suya basmak daha mantıklı benim için, teşekkür ederimm

Benim makinede 2 senelik ama aldığıma pişman olduğum için her türlü atraksiyona giriyorum Bozulmadığı sürece benimle kalacak zira

Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüü
Bak renklilere bişi olursa ama senden alırım parasını
Bide daha önce olmş ama gitmemiş lekelerde gidiomu

Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüü
Bak renklilere bişi olursa ama senden alırım parasını
Bide daha önce olmş ama gitmemiş lekelerde gidiomu

Ayıpsın adres atman yeter İkiz bebe kıyafeti alıyoz 3. komaz alıveririz nolcek
Eski lekeler için sıcak suya 1 kaşık at bas bekle hafif ılıyınca azcık çitilesen yeter kesin gidiyor Muz lekesini çıkardı diyim sen anla

Bal0ncuk Özellikle bebek kıyafetleri için öneriliyor renkleri özüne döndürüyor zarar vermiyor kimyasal değil ekolojik bir ürün katkısız o yüzden zamanla yıpratmazz ve Mi-Ok Yun gibi bende çookk memnunummmm

Biz burda reklam yapıyoruz. Onlarda zam yapıyorlar ha bire Şöyle bi 25 kilo toptan mı alsam demiyor değilim
Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazım

Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazım

Var var depo alanı çok bende ama vermezler kimyacılar pinti olur. Eskiden çalıştığım yerde iş yapıyorduk 1 kilo fazladan vermezlerdi Şimdilik zam yapmasınlar ona razıyım

Var var depo alanı çok bende ama vermezler kimyacılar pinti olur. Eskiden çalıştığım yerde iş yapıyorduk 1 kilo fazladan vermezlerdi Şimdilik zam yapmasınlar ona razıyım
Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptım

Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptım

Bak o imkansız
Benim birde yumuşatıcı takıntım var. Koca bana ilk evlendiğimiz zamanlarda ben yumuşatıcı almak için çalışıyorum zaten diyordu
Haftada 1 kutu yumuşatıcı bitirebilme yeteneğim var. Şimdi birde perkarbonat eklendi
Başkada kötü alışkanlığım yok zaten

Hahahah yaaaa bırakın dilediğimce kullanayım diyorsun helal ya kullan be kim karışır

Abbbooooo 85'te bırakmıştım yumuşatıcıyı bol kullan perkarbonata mesafeli davran bu neeeee

85'e sen aldın sonra baktılar alınıyor 92 yaptılar. Sonra ben aldım. ooo müşteri var dur bi zam daha yapalım gidiyor dediler 106 yaptılar gibi görünüyor
Burdan Akbel Kimyayı kın kın kınıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…