- 19 Ocak 2017
- 6.972
- 20.229
- 37
-
- Konu Sahibi Pozitivite
Yeni evlendim o yüzden beyaz eşyam yenikorktum o yüzden sıcak suya basmak daha mantıklı benim için, teşekkür ederimm
Zaten öyle memnun kalınmayan şey de ömür boyu kalacak kadar sağlam olurBenim makinede 2 senelik ama aldığıma pişman olduğum için her türlü atraksiyona giriyorumBozulmadığı sürece benimle kalacak zira
Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüüTrendyol'dan aldım ben başka yerde var mı bakmadım
Asıl ona tav oldumRenklilere müdahale edemedikçe çıldırıyorum çünkü
Beyazlarda kar beyazı oldu
Hatta geçen yanlışlıkla beyazların içine renkli birşey karışmış. Beyazı mavimtrak yeşilimsi bir renk yapmış normalde hiç çıkmaz o renk olarak kalır beyaz ama perkarbonatla bi yıkadım bembeyaz çıktı geriSevincimi görmen lazım. Çöp olacaktı yeni aldığım tişörtü Artık ucuzda değil kıyafet hele bebek kıyafetleri biliyorsun
Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüü
Bak renklilere bişi olursa ama senden alırım parasını
Bide daha önce olmş ama gitmemiş lekelerde gidiomu
Mi-Ok Yun Çok mutlu oldum ya bende babama götürmüştüm kutuyu unutmuşum birşeyler eksik gibi hissediyorum
Yedekli alcaz artık müptelası oldukAynısını yaşayacağımı bildiğim için orda sipariş vereyim hem ablamda sevinir benim gibi leke takıntılı
Yedekli alcaz artık müptelası olduk
Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazımBiz burda reklam yapıyoruz. Onlarda zam yapıyorlar ha bireŞöyle bi 25 kilo toptan mı alsam demiyor değilim
Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazım
Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptımVar var depo alanı çok bende ama vermezler kimyacılar pinti olur. Eskiden çalıştığım yerde iş yapıyorduk 1 kilo fazladan vermezlerdi Şimdilik zam yapmasınlar ona razıyım
Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptım
Hahahah yaaaa bırakın dilediğimce kullanayım diyorsun helal ya kullan be kim karışırBak o imkansız
Benim birde yumuşatıcı takıntım var. Koca bana ilk evlendiğimiz zamanlarda ben yumuşatıcı almak için çalışıyorum zaten diyordu
Haftada 1 kutu yumuşatıcı bitirebilme yeteneğim var.Şimdi birde perkarbonat eklendi
Başkada kötü alışkanlığım yok zaten
Al al kaynar suda çöz bekletAma bizm lekeler yeni değil
1 aylık
Bak alıormmmm
Abbbooooo 85'te bırakmıştım yumuşatıcıyı bol kullan perkarbonata mesafeli davran bu neeeee
Abbbooooo 85'te bırakmıştım yumuşatıcıyı bol kullan perkarbonata mesafeli davran bu neeeee