100% Ekolojik Temizlik İçin Perkarbonat - Nedir Nasıl Kullanılır

Yeni evlendim o yüzden beyaz eşyam yeni 🤣 korktum o yüzden 🙈 sıcak suya basmak daha mantıklı benim için, teşekkür ederimm💕

Benim makinede 2 senelik ama aldığıma pişman olduğum için her türlü atraksiyona giriyorum 😂 Bozulmadığı sürece benimle kalacak zira 🤭

Trendyol'dan aldım ben başka yerde var mı bakmadım 😂
Asıl ona tav oldum 🙈 Renklilere müdahale edemedikçe çıldırıyorum çünkü 😂
Beyazlarda kar beyazı oldu 🙈
Hatta geçen yanlışlıkla beyazların içine renkli birşey karışmış. Beyazı mavimtrak yeşilimsi bir renk yapmış normalde hiç çıkmaz o renk olarak kalır beyaz ama perkarbonatla bi yıkadım bembeyaz çıktı geri 🙈 Sevincimi görmen lazım. Çöp olacaktı yeni aldığım tişörtü 😬 Artık ucuzda değil kıyafet hele bebek kıyafetleri biliyorsun 🤭
Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüü
Bak renklilere bişi olursa ama senden alırım parasını :KK70:
Bide daha önce olmş ama gitmemiş lekelerde gidiomu

Ayy bacm bebe kıyafeti için dedm zaten bühüüüü
Bak renklilere bişi olursa ama senden alırım parasını :KK70:
Bide daha önce olmş ama gitmemiş lekelerde gidiomu

Ayıpsın adres atman yeter 😂 İkiz bebe kıyafeti alıyoz 3. komaz alıveririz nolcek 🙈
Eski lekeler için sıcak suya 1 kaşık at bas bekle hafif ılıyınca azcık çitilesen yeter kesin gidiyor 👍 Muz lekesini çıkardı diyim sen anla 😂😂

Bal0ncuk Bal0ncuk Özellikle bebek kıyafetleri için öneriliyor renkleri özüne döndürüyor zarar vermiyor kimyasal değil ekolojik bir ürün katkısız o yüzden zamanla yıpratmazz ve Mi-Ok Yun Mi-Ok Yun gibi bende çookk memnunummmm 🥰😇

Biz burda reklam yapıyoruz. Onlarda zam yapıyorlar ha bire 😂😂 Şöyle bi 25 kilo toptan mı alsam demiyor değilim 🤔
Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazım 😂

Bi seferlik yatırım olabilir aslında depo alanın varsa düşünülebilirr cidden 600 bin kişilik sitede konu açtım sen zaten pano modu bize bedavee vermeleri lazım 😂

😂😂 Var var depo alanı çok bende ama vermezler kimyacılar pinti olur. Eskiden çalıştığım yerde iş yapıyorduk 1 kilo fazladan vermezlerdi 🙈 Şimdilik zam yapmasınlar ona razıyım 🤭

😂😂 Var var depo alanı çok bende ama vermezler kimyacılar pinti olur. Eskiden çalıştığım yerde iş yapıyorduk 1 kilo fazladan vermezlerdi 🙈 Şimdilik zam yapmasınlar ona razıyım 🤭
Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptım 🥳

Az az kullan sprey yap iki tane sprey şişesinde baya gidiyo ben bi wc ye bi mutfağa sprey yaptım 🥳

Bak o imkansız 😂
Benim birde yumuşatıcı takıntım var. Koca bana ilk evlendiğimiz zamanlarda ben yumuşatıcı almak için çalışıyorum zaten diyordu 🤭
Haftada 1 kutu yumuşatıcı bitirebilme yeteneğim var. 😂 Şimdi birde perkarbonat eklendi 🙈
Başkada kötü alışkanlığım yok zaten 😂😂

Bak o imkansız 😂
Benim birde yumuşatıcı takıntım var. Koca bana ilk evlendiğimiz zamanlarda ben yumuşatıcı almak için çalışıyorum zaten diyordu 🤭
Haftada 1 kutu yumuşatıcı bitirebilme yeteneğim var. 😂 Şimdi birde perkarbonat eklendi 🙈
Başkada kötü alışkanlığım yok zaten 😂😂
Hahahah yaaaa bırakın dilediğimce kullanayım diyorsun helal ya kullan be kim karışır 🤣🤣🤣

Bak işte mutlu musun şimdi Pozitivite Pozitivite zamcık gelmiş demiştim. 🤭

Eklentiler

• Screenshot_20220829_200407.jpg
    Screenshot_20220829_200407.jpg
    41,2 KB · Görüntüleme: 64
  • Screenshot_20220829_200353.jpg
    Screenshot_20220829_200353.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 64
Abbbooooo 85'te bırakmıştım yumuşatıcıyı bol kullan perkarbonata mesafeli davran bu neeeee 😅

85'e sen aldın sonra baktılar alınıyor 92 yaptılar. Sonra ben aldım. ooo müşteri var dur bi zam daha yapalım gidiyor dediler 106 yaptılar gibi görünüyor 😂😂
Burdan Akbel Kimyayı kın kın kınıyorum 🙈

X