- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
- Konu Sahibi yasemin1306
tatlırüya cım şok diyet demiyor o yüzden su kaybını olacağını düşünmüyorum zaten 2 saatte bir hazırladığın ksrışımdan yiyorsun su kaybı bildiğim kadaryla hiç besin almazsan olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilemiyorum ki...belki bu hafta sonu yada haftaya denerim...a.s.tatlırüya cım şok diyet demiyor o yüzden su kaybını olacağını düşünmüyorum zaten 2 saatte bir hazırladığın ksrışımdan yiyorsun su kaybı bildiğim kadaryla hiç besin almazsan olur:)
Su kaybı oluyor ne yazık ki, zaten bu yüzden tuz ve kafein yasak. Ama bu fazla suyla birlikte toksinlerde gittiğinden faydalı olduğunu düşünüyorum.
yesa cım sen başladın mı bugünbnm program yine uymadı zaten bugün pek de bişi yiyemedim koşuşturmadan halbuki bulgur nohut mercimek haşlanmıştı
bu sefer yarın demeyeyim başalyınca yazayım yarın diye niyetleniyorum muhakka bişeyler cıkıyor:)
detokstan sonra verilen kilo geri alınıyor mu?
esa cım ne kadar vermiştin sanırım ben de 50 kilo fakanım heralde 51 den düştüm baş ağrısı yapmaz mı ama dayanıyorm
afiyet olsun yesa cım merak ediyorum kaça düşeceksin
Dünden beridir yapıyorum, bugun ıkıncı gunum. Dunden bu yana verdıgım kılo 800 gr.. Yarın ne kadar gıdecek cok merak edıyorum. Dun yaptıgım tek kacamak 3 kucuk bıskuvı yedım.. o da kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın.
Bugun de kahvaltımı cok sıkı yaptım, emzırdıgım ıcın. Bakalım bu durum ne kadar etkıleyecek?
canım cok ıyıymıs yaa lıste yapıyoruz bız 20 arkadas topluca yaptık yarın son gunu olanlar var o yuzden pazar lıste yayınlayacagım senı de eklıyorum umarım yarın sabah cok daha guzel sonuclar alırsın paylasırsın bızımle de kaydirigubbakcemile2 detox oncesı kılon neydı canım
yesam listedekiler tamam mı herkes bitirdimi bayanssulusmile
2 kısı kaldı canımın ıcı :lepi: bugun ya da yarına lıste tamamdır ınsallah Allahın ıznıynen kaydirigubbakcemile5
arkadaslar bende cumartesi ve pazar yaptim ...ilk gün 900 gram ikinci gün 400 gram verdim ..iki haftadir spor yapiyorum 1 gram bile verememistim..hatta dün dayanamayip 1 tane sigara böregi bile yedim ..
ama yinede vermisim bugün artik hafif yemeye calisicam...